damızlık kümesimden kareler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
turkyilmazerol' Alıntı:
Bana olmadıgını bılıyorum Ekrem kardesım o yuzden gocunmadım :-) Aksine destek olmaya çalışmıştım :-))

ilk cümlem sanaydı Erol abi 2. cümlem konuyu açana :D

daha fazla uzatmıcam isteyen istediği gibi anlasın beni ben doğrularımı söylerim.

KROVEZUPER

ya hadi bas git işine cocuk seni ahaha :D pislik gelirmiş pislik ger türlü o suyun içine giriyo sen arınabliyosan dünyada teksin tebrik ederim hade bay

MÜHENDİS FALAN ANLAMAM ADAM GİBİ YAZILAR YAZ..DİKKAT ET..

kusbaz123' Alıntı:
turkyilmazerol' Alıntı:
Bana olmadıgını bılıyorum Ekrem kardesım o yuzden gocunmadım :-) Aksine destek olmaya çalışmıştım :-))

daha fazla uzatmıcam isteyen istediği gibi anlasın beni ben doğrularımı söylerim.
arkadaşım kimseye gücendiğim yok gücenicek olasm oaraya bütün fikirlerinizi yazın demem zaten.
herkese teşekkür ederim fikitleriniz için.

hakan_34' Alıntı:
kusbaz123' Alıntı:
turkyilmazerol' Alıntı:

arkadaşım kimseye gücendiğim yok gücenicek olasm oaraya bütün fikirlerinizi yazın demem zaten.
herkese teşekkür ederim fikitleriniz için.

kusura bakma yazıları okurken senle bir başka üyenin yapmış olduğu yorumları karıştırmışım buraki laflarım krovazper e aittir kendindne baska herkezi küçük görenlere de hitap ediyorum....

rixosahmet' Alıntı:
hakan kışın nasıl oluyo soğuklarda ...[/q
telli yere kalın camlarda koyuyorum alttaki odada bizim oturma odası alttanda sıcak vuruyo mis gibi oluyo

oh oh ...insanın bile yatası gelir :-)

Negüzel bir kümes çok emek harcanmış Allah ağız tadı ile bakmak nasip etsin .selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Negüzel bir kümes çok emek harcanmış Allah ağız tadı ile bakmak nasip etsin .selamlarŞEREF
Teşekkür ederim Şeref bey , herkese Allah daha iyilerini verir inşallah bizleri daha iyiye doğru ilerlememiz için en azından fikir oluşur.

Geri