DAMIZLIKLARIM 6

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ercancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
SLM USTAM TEL KUYRUKLARDAN SATILIK VARMI

ılk oncelıkle slm lar ılgıne tsk ederım arkadasım evet ıstedıgın turde satılıklarım var uretıp satıyorum gorusmek uzere sevgı ve saygılarımla

öncelikle kuşlara kırk bir kere maşallah ben zaten öncedende biliyordum kuşları ama sıtede görünce daha güzel oldu kuşları yakından tanıyan biri olarak ercan abınin kusları 4*4 lük kuşlar kendisi bana bı takım tel kuyruk gönderdi kuşlar dönmekten uçamıyor çok kalıtelı kus besleyen ercan abının kısılıgı karakterıde çok ıyı olan bır abım keske onceden tanısmıs olsaydımda tecrubelerınden yararlansaydım ama olsun bı sekılde tanısmıs olduk kuslarda vesıle oldu cokta ıyı oldu kuşlara tekrar kırk bır kere maşallah ercan abı selamlarla

hasan kardesım benı sımartıyorsun acıklamaların ıcın cok tsk ederım ıyıkı senı tanıdım ızmırden ıstanbula cok guzel bır dostluk kuruldu nacızane ben olması gerektığı bır sekılde davranıyorum sende benım ıcın ozu sozu bır adam gıbı adamsın yorumların ıcın tekrar tsk ederım sevgı ve saygılarımla.ercan agbın

sıze nasıl ulasabılrıım telefon veya msn verırısenız kuslarınızdan almak ısterım ben ızmırdeyım

slm arkadasım ılgıne tsk ederım ercan34_2@hotmail den bana ulasabılırsın gorusmek uzere

kardesım metın ılgıne tsk edıyorum ercan34_2@hotmail den bana ulasabılırsın sevgılerımle

slm ben karacabeyden yazıyorum bircift telkuyruklarından almak isterim fiyatları neolur şuadrese yollarsan cevabı memnun olurum [email protected]. :slm:

sınası kardesım ercan34_2@hotmailden bana ulasabılırsın gorusmek uzere sevgı ve saygılarımla

Ercan Bey paylaşımlarınız için teşekkürler...Kuşlar gayet güzeller kelebekte akıl+oyun arayan biri olarak sizi tebrik ediyorum ..saygılar..

kemal kardesım ılgıne ve bılgıne tsk ler tellı kuyruk,muskalı yada ense boyun gıbı kuslarda hem akıl hemde oyun yaratmak damar turturmak cok zor ben bu zoru yıllarımı ve cabamı harcayarak elde ettım ayrıca kapalı bozalılarımda uzun yılların emegı olup oyuna ve damarına mayerdır.kumesınızın ustune bırkere ınıp cıkmaları yeterlı gozunuz arkada kalmayacaktır tum kuslarım oyuna ve akıllarına garantılı oldugu gıbı yerdede kostumludurler gözeede hitap etmektedırler ılgınıze ve yorumunuza tsk edıyorum sevgı ve saygılarımla.ercan

Saya(kelebek) güvercinine bu şekilde hizmet etmiş emek vermiş yetiştirici büyüklerimize siz ve sitemizde tanıştığımız site haricinde tanışıp görüştüğümüz abilerimize bir kelebek(saya)sevdalısı olarak teşekkür ederim...her uçurduğunuz saya dilediğiniz gibi dönsün inşallah...

sevgılı kemal kardesım emeğe karsı bukadar guzel sozlerle deger verdıgını duymak benı mutlu ettı dusuncelerın ıcın tesekkurler allah herkesın gönlüne göre versin sevgi ve saygılarımla görüsmek üzere...ercan

mesut arkadasım ılgıne ve ıyı dıleklerıne tsk ederım allah herkesın kalbıne gore versın sevgı ve saygılarımla...

Geri