Değişim Rüzgarları Esiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
yeni site versiyonu hayırlı olsun.Emeği geçenlere teşekkürler.

Yeni forumun phpBB görünümü daha güzel olmuş.

Güncelleme işlemleri devam etmektedir. Bu süreçte gördüğünüz hataları, aksaklıkları lütfen buradan bildiriniz.

Konu içerisinde alıntı veya mesaj düzenleme yapılamıyor, bunları da düzeltirseniz daha iyi hale gelicektir.

Tek kelime ile mükemmel olmuş emeğinizin karşılığını almanızı ümit ediyorum. Hayırlı olsun tekrar.

Tasarım daha da güzel oldu yapanın ellerine sağlık. İçerik de daha da gelişecek eminim.

Benim merak ettiğim başlıkta neden 'Legacy' yazıyor? Bu ingilizce kelimenin anlamı miras ama eskiden kalan uygulamalar anlamında mı? Herhalde eskisi gibi yine Kuşcular olacak?

Lageacy yazısı forum temanın varsayılan logosu, Webmaster onu eskisi gibi kuscular.org diye değiştirecektir, herhalde güzel bir logo hazırlıyorlar.

Düzeltme: Legacy'yi yanlış yazmışım bu arada.

Logolarımız hazırlanıyor.
Eklentiler ilave edilecek. Ekleyeceğimiz muhtemel eklentiler;
Facebook sosyal ağ (arkadaş ekleme,silme,mesaj,duvar yazıları vb.. birçok özellik, facebook benzeri)
Chat
TC No ve aktif bir telefon nosu olmadan kayıt yapılamayacak (vereceğiniz telefon numarası üzerinden sistem tarafından mesaj alacaksınız mesajı onaylamanız gerekecek)
Gelişmiş arama sayfası
Yeni iletiler (eski sistem olacak)
Profilde yaş görüntülenebilecek (eskisi gibi olacak)
Mesajları beğenebilme (facebook benzeri)
PhpBB Seo (akıllı url yapısı)

Bunlar şu anda eklenmesi muhtemel olan eklentilerdir. Sizlerin fikirleri bizim için önemli olacağından lütfen düşüncelerinizi bize iletin.

Canım kardeşim seni herzaman takdir etmişim ve takdir etmeye devam ediyorum başarılarının devamını diliyorum selamlarımla.

Büyük fotoğraflar görüntülenirken ekranın dışına taşıyor bu benden kaynaklanan bir sorun mu?

Üyelik için telefon ile onaylama daha önce yaşanan birçok sorunu sonlandıracaktır. Bu şart, halen üye olanlara da uygunlansa, kayıtlar tekrar düzenlenip doğrulansa çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Bir de, telefon numarası verme zorluğu acaba yeni üye katılmasında olumsuz etki yapar mı? Ben daha önce zorunlu telefon numarası talebinde bulunan bazı sitelere üye olmaktan çekinmiştim. Herhalde bunlar tarafınızdan değerlendirilmiştir..

sebahattin97' Alıntı:
Büyük fotoğraflar görüntülenirken ekranın dışına taşıyor bu benden kaynaklanan bir sorun mu?
Eklenti kurulumlarından sonra bu sorun ortadan kalkacaktır.

hener' Alıntı:
Üyelik için telefon ile onaylama daha önce yaşanan birçok sorunu sonlandıracaktır. Bu şart, halen üye olanlara da uygunlansa, kayıtlar tekrar düzenlenip doğrulansa çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Bir de, telefon numarası verme zorluğu acaba yeni üye katılmasında olumsuz etki yapar mı? Ben daha önce zorunlu telefon numarası talebinde bulunan bazı sitelere üye olmaktan çekinmiştim. Herhalde bunlar tarafınızdan değerlendirilmiştir..

Telefon ve TC onaylı üyelik sistemi hakkında çalışmaktayız. Henüz bir aşama kaydedemedik. Forum veritabanından kaynaklı hatalar mevcut. Onların çözümü için uğraşmaktayız.

Kuscular.org yönetimi bir firma ya da şahısla anlaşma yapsada lazer yazılı yüzzük (künye) yaptırımınıda sağlasa en az site kadar güzel olurdu :)

GokhanILDIR' Alıntı:
Kuscular.org yönetimi bir firma ya da şahısla anlaşma yapsada lazer yazılı yüzzük (künye) yaptırımınıda sağlasa en az site kadar güzel olurdu :)

Çalışmalarımız devam ediyor. Henüz anlaşma yaptığımız bir firma yok. Cumartesi için bir firmadan randevu aldım görüşmeye gidip detayları aktarırım.

Forumdaki güncelleme çalışmaları devam ediyor. Hatalardan ayıklandı sistem, eklenti kurulumları yapılmakta. Eklentiler sıfırdan yazılmakta olduğundan gecikme yaşanması normal. (hazır phpbb eklentileri kullanılmamaktadır)

Telefon ile üyelik sistemi oldu, fakat bütçeyi arttıracağından dolayı kullanıp kullanmamak konusunda kararsız kaldık.

Forumdaki aktif konular, portaldaki anasayfaya eklenirse userlar içinde büyük kolaylık olur

Geri