!!!!!Demokrasi istiyorum!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer ÖZKURT galiba beni başkasıyla karıştırıyon ben bu sitede kimseye küfür atmadım

eğer sen attığımı söylüyorsan muhakkak sende kanıtları vardır admin olarak onları buraya

kopyala yapıştır herkes görsün

onurlu' Alıntı:
Ömer ÖZKURT ben saygı sınırları içerisinde bişleyler yazmaya çalışıyorum ve konuyu kapatmak istiyorum sen ise

alevlendirmeye çalışıyosun ben sadece bir kere banlanmıştım birkaç kere değil

lütfen site benimdir istediğimi kovarım mantığından kurtulun

MErhabalar Onur bey geçmişte yaşadığınız olay nedir bilmiyorum bu yüzden şimdiki konuyu göz önünde bulundurarak bir kaç bir şey yazmak istedim.

Demokrasinin temelinde dürüstlük ve samimiyet yatar siz isminizi dahi gizli tutarsanız bu konuda kendi kimliğinizi bence demokrasi içine öncelikle alınız ki bizlerden de siteden de demokrasi beklentisi içine girebilesiniz.
Kovarım atarım banlarım mantığında kimse olmak istemez fakat site yönetimi yüzlerce olumsuz olayla birebir ilgilenmek zorunda kaldığını ne kadar çabuk unutuyorsunuz site yönetimi sadece kendi tarafından olaylara bakan ve kendini haklı çıkartan kişilerede saygısı sonsuz fakat elinizi birazda vicdanınıza koyun ve 3-5 fedakar kişinin nelerle uğraştığına bir bakın!

Kesinlikle size ''kovarım mantelitesinden sıyrılmamız gerektiği konusunda katılıyorum''ama biz demokrasi içinde olan üyeleri zaten demokrasi içinde davranıyor ve hizmet ediyoruz sakın yanlış anlamayın herkes hatalr yapabiliyor bence davranış ve tutumunuzu bir gözden geçirin bu istediğiniz demokratik ortamı fazlasıyla size verecektir.

Atmaca konusunda size tek bir şey söylemek istiyorum ''açlık insan oğlunada hayvanlarada her şey yaptırır''ki atmacanın yaşaması için avcılık yapması gerekiyor siz nasıl ki öğretmenlik yapıb hayatınızı kazanıyorsanız onunda işi avlanmak ama güvercin ama fare ama yılanları yakalamak onun işi.Atmacalar olmasa her yerin yılan ve fare dolacağını düşünmüyormusunuz?bu seferde kümeslerde fareler güvercinleri yiyecekler bunları bu dengeleri göremiyormusunuz? da hala atmacadan yakınıyorsunuz hepimizin kuşlarını kapıyor kuşçuluğun içinde hepsi var kuşçuluğu kuşçuluk yapan etkenlerden bir tanesi atmaca bunu lütfen anlayınız.

Atmaca konusu bir doğal dengedir buna karşı çıkmak doğaya karşı çıkmaktan başka hiç bir şey olamaz ve doğayı sevemeyen güvercini nasıl sevsin bunun neresi demokratik ve demokrasiden bahsediyorsunuz Allah aşkına her şeyi kendi tarafınızdan değerlendirerek yorumlamayınız.

kanıtlamak gibi bir zorunluluığum varmı sence.bak aylardır sitemize girmeyen kuzeyli rumuzlu ahmet abimiz bile seni hala hatırlıyor.seni çok kişi biliyor.
Bir kere burada senin bizi yargılama hakkın yok.
bak banlanma sebebin de bu kadar basit.gerçek kuşculuğa yakışmayan,hayvan severliğe yakışmayan şekilde hareketler ve konuşmalarda bulunmak bu senin uzaklaştırılmana yeter de artar bile daha ne hesabı soruyorsun sen.
sen le vakit harcamaktan daha önemli işlerim var benim.
ben atmaca yemekle uğraşmıyorum,gönül verdiğimiz hobimiz adına güzel birşeyler yapmaya çalışıyorum.
o yüzden biz bu işe gönül verenleri meşgul etme lütfen.

Onur bey site yönetiminden ve böyle gereksiz bir konuyla sitemizi olumsuz bir şekilde rencide edebilecek şekilde kişileri baz alarak tartışmaya son veriniz ve sizden acilen bir özür bekliyorum lütfen rica ediyorum konuyu kapatın.

Ben sitemiz adına siz hangi olumsuzluktan şikayetçiyseniz sizden ÖZÜR DİLİYORUM sizde ılımlı davranarak konuyu lütfen uzatmayın.

H.Hüseyin Aydoğmuş gerçekten saygı duyulacak bir insansınız insan yazdığı şeylerle hemen kendini ele verir

ama admin arkadaşımız dayanağı olmayan bir şeyle gelip beni direk yargılamaya çalışıyor

ben bu forumda kesinlikle kimseye küfür atmadım atmamda sadece sinirli bir anımda atmaca ile ilgili uygunsuz

kelime sarfettim ve banlandım hüseyin arkadaşımız açtığım başlıktan dolayı bana sen insanlıktan nasibini

almamışsın dedi ben ise insanlar farklı düşünebilir insanlar birbirine küfür atmadıkça bırakın tartşsınlar dedim

olay bundan ibaret ben özür dileyerek durumu yumuşatmaya çalışırken hemen bi kontra daha yedim admin arkadaşımızdan bence burda insanları kaybetmekten çok kazanmaya çalışmak lazım

şu an biz hala seni kazanmaya çalışıyoruz farkındaysan.
kaybetmeye çalışsaydık şu an sana cevap yazıyor olmazdık.
sana herşeyi açık açık yazdık.
ismini kim olduğunu belirtmek zorundasın,gerksiz ,saçma başlıklar açmak yasak.
geyik yapılacak bölümü ve zamanı bilerek geyik yapacaksan buyur kardeşim hoş geldin aramıza.

onurlu' Alıntı:
H.Hüseyin Aydoğmuş gerçekten saygı duyulacak bir insansınız insan yazdığı şeylerle hemen kendini ele verir

ama admin arkadaşımız dayanağı olmayan bir şeyle gelip beni direk yargılamaya çalışıyor

ben bu forumda kesinlikle kimseye küfür atmadım atmamda sadece sinirli bir anımda atmaca ile ilgili uygunsuz

kelime sarfettim ve banlandım hüseyin arkadaşımız açtığım başlıktan dolayı bana sen insanlıktan nasibini

almamışsın dedi ben ise insanlar farklı düşünebilir insanlar birbirine küfür atmadıkça bırakın tartşsınlar dedim

olay bundan ibaret ben özür dileyerek durumu yumuşatmaya çalışırken hemen bi kontra daha yedim admin arkadaşımızdan bence burda insanları kaybetmekten çok kazanmaya çalışmak lazım

Evet sizi anlıyorum şimdi yönetimi ve kişilerin baz alarak eleştirmekten vazgeçelim burda herkes saygı gösterilecek kişileriz konuyu son kez sizi kapatmaya davet ediyorum dilerseniz.

H.Hüseyin Aydoğmuş ben zaten kapattım lütfen bir sayfaya sayfaya geçip bakın özür dilerim dedim

ama olay tekrar açıldı neyse eğer bir yanlışım var ise tekrar özür dilerim ama

yinede bence insanlar birbirlerine küfür atmadıkça tartışmalarına izin verilmeli

Merhabalar. Onur bey profilizden isim- soyisim ve telefon alanlarını doldurmanızı rica ediyorum. Atmaca konusu hakkında birşey yazmak istemiyorum. Siz şaka yaptım diyorsunuz ama şaka olduğunu belirten hiçbir dayanak ortada yok. Genç arkadaşlarımızda yazılanlara inanabilir ve uygulamaya geçebilir. Konuyu uzatmaya gerek yok. Forumda örneğin saim ustanın kuşları diye, ankaranın meşhurları diye konular var içlerinde ne güzel muhabbetler, ne güzel tartışmalar geçiyor.. Bir bakın isterseniz o konulara. Bakın ve yazın biz tartışamaya izin veriyormuyuz?
Aramıza tekrar hoşgeldiniz. Bu arada küfürsüz tartışmalara her zaman açığız yanlız saygı çerçevesini aşmadıkça.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

afedersiniz ama site kimin onun. siz gibi kac tane kisi var bu sitede kimse durduk yere banlanmadi.sizi kesinlike doğru yazin diye birkac kere uyarmistir adimler ve moderotorler
eğer siz uymaz ve kurali bozmaya calisirsaniz banlayabilir.bu iste kac tane abim var hic kimse bu site kötü diye bir sonuc belirtmedi çünkü bu siteye gelen kişiler belli kurallar icinde bilgi paylasimi filan gibi mesajlarda bulunuyor.aşiriya kacilmadikca her zaman saka yapabiliriz fakat bir sınır war.
bu siteyi beğenmeyen gider ama benim düsüncemse bu siteden kimse gitmez cünkü bu sitedeki kullanicilarin hepsi kardes gibi!

Boş konuşmayalım Onur bey kendinizi insanlara etkilemek istiyorsanız bilgilerinizle insanlarda bir etki bırakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri