deneyin ve görün

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut-1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polllat' Alıntı:
mesut-1907' Alıntı:
S.A Bİ YAZI YAZDIK ÇOGU KİŞİ AHKAM KESİYOR YOK SAÇAMLIK MIŞ YOK İDRAR VERİLİRMİYMİŞ YAZIKMIŞ GÜNAHMIŞ.YA ÇOK MERAK EDİYORUM BANA AHKAM KESENLERİN KÜMESLERİNİ ÇOGU KİŞİ KUŞLARINI KENDİ (AF EDERSİNİZ) BOKLARININ İÇİNDE BESLİYORDUR PARAYA KIYIPTA KUŞLARINA IZGARA ALMAMIŞTIR.TAMAM BELKİ HATALI OLABİLİRİM OLUMLU ELEŞTİRİLERE DE AÇIGIM ZATEN BU KELİMELERİM OLUMLU YÖNDE ELEŞTİRENLERE DEGİL ONLARA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM ZATEN LAFIM YANLIZCA AHKAM KESEN ARTİSLERE

Bizim yaptığımız artislik değil gerçek kuşçuluk. Yaa seb kimsinki veya ben kimimki çişimi kuşlara vereyim. O hayvanlara saygınız yoksa bırakın lütfen kuşçuluğu.
Ayrıca insan idrarı yani çişi yaraları falan da geçirmede yardımcı olur. O zaman siz kuşlarınıza bunu yapıyorsanız günün birinde çocuğunuz yere düştüğünde gel yavrum işeyim geçsin dersiniz :asla:
Eğer kuşları gerçek bi çocuğunuz gibi görmüyorsanız ona göre davranmıyorsanız size kuşçuluğu bırakmanızı tavsiye derim..
Bu arada tüm yazıyı büyük harflerle yazmanın ne demek olduğunu umarım biliyorsunuzdur ve site yönetiminin bunu dikkate almasını riza ediyorum...

Gerçek kuşçulara selamlar
SİNAN ÖZTEKİN
SANA MI SORUCAM KUŞ BESLEYİP BESLEMEYECEGİMİ YADA NASIL BESLEYECEGİMİ SENİN YARALARINA ÇOK İŞEMİŞLER DEMEK Kİ İGRENİYORSUN EVET BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM NASIL ANLIYORSAN ÖLE SENİN GİBİ NE KADAR GERÇEK KUŞÇU VARSA......................

saçmalık :D tamam belki idrarda tuz bulunabilir ve güvercinlerin tuza ihtiyavı olduğu aşikardır ama bunun yçntemi tabkide idrar olmamalıdır kaldıki insanda bulunan bir hastalığın kuşa geçmesi kuvvetle muhtemeldir aylık 10 ytl den kaçacam die hayvanlara exziyet etmeyin ya gidin alın her yerde satılıo mineral

Her hastalığın bi ilacı mevcut. Konuda hakarete dayalı mesajlar baş göstermeye başlamış. Kimsenin kalbi kırılmasın. İnternet ortamında tamamı büyük harflerle mesaj yazmak karşınızdakine kabalık yapmak anlamına gelmektedir. mesut-1907 bu yüzden bir uyarı aldınız.
Konu anlamsız başlık ve anlamsız içerik nedeniyle -kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri