Denizli 'den Mehmet Ali Çelik''kuşcu mali''nin güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mekinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

mekinci

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet EKİNCİ
Meslek
Tekstil elektronik
İlgi Alanı
Balıklar
Merhaba arkadaşlar Denizli den Mehmet Ali Bey güvercinlerinin fotolarını sizlerle paylaşmak
istedim Mehmet Ali arkadaş genel de üretim hedefli bir yetiştirici titiz ve ince eleyip sık dokuyan bir
güvercin meraklısı arkadaş ...

Yeni sezonda bol yavrulu hastalıksız bir sezon diliyorum ...

Saygılar

Mehmet Ekinci

s6301103di9.jpg

s6301105wm4.jpg

s6301106jf4.jpg

s6301111lj9.jpg

s6301107jk6.jpg

s6301108sg9.jpg

s6301109vk6.jpg

s6301110hx2.jpg

s6301112yu7.jpg

s6301114ek9.jpg

s6301113lx7.jpg

s6301115wp7.jpg

Selamlar.
Paylaşım için teşekkürler. Maşallah dolapçıların hepsi birbirinden güzel. Bangolarda (Macar japon sanırım) bir o kadar güzeller.
Sağlıklı sezonlar geçirmesi dileklerimle.
Paylaşım için tekrar teşekkür ederim Mehmet Bey.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

gerçekten çok güzel kuşları var abimizin.ona bol yavrulu ve sağlıklı bir sezon diliyorum,herşey gönlünce olsun.ayrıca resimlerin bize ulaşmasında emeği geçenlerede kucak dolusu sevgiler.

merhaba arkadaşlar .ben denizliden kuscu mali. mehmet ali .kümesimdeki bazı dolabcılarımı ve biz azman diyoruz ama yoz diyenler de var.bunları siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim.tüm site yöneticirime üye arkadaşlara saygılar selamlar. daha nice paylaşımlara .. kuscu mali

Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar emeğe saygı...

Eyvallah mehmet ali arkadasim sagolasin paylasimlarin icin sana hayirlisiyla bol bol saglikli yavru almalar diliyorum hersey gönlünce olsun ,,,

herkese selamlar ben kuscu mali mesaj gönderen tüm arkadaşlara çok teşekür ederim. ayrıca resimleri yüklememe yardımcı olan sevgili kardeşim mehmet ekinci ye tşk ederim .herkese süper bir sezon diliyorum.allah yavrularınız bol ve sağlıklı versin.herkse selamlar. kuscu m ali

çok güzeller.

Arkadaşlar ilginiz için teşekürler .Elimizden geldiğince aklımızın erdiğince ve dilimiz döndüğünce paylaşımlarda bulunmaya çalışıyoruz..
Hepinze ayrı ayrı teşekür ederim ..
Mehmet Ali kardeşimide kutlar sağlıklı ve bol yavrulu bir sezon dileklerimle...

Denizli den selam ve saygılar

Mehmet ekinci

en altttaki çil şimdi bende çok güzel hareketi var bu abiden hangi kuşu alsam çok güzel dönüyo en üsttekini de istedim ama vermedi bu abi çokta iyibirisi...

paylaşım için teşekkürler.allah nazardan saklasın kuşlarının hepsi güzel.biz güvercin severler öyle sevgi bonkörüyüz ki tüm kuşları sevecek kadar sevgiyle doluyuz.inşallah bol yavrular alırsın.

hayırlı geceler bu güzel ve nadide güvercinleri bizim göz zevkimize ve güvercin huzurumuza sunduğunuz için tekrar teşekkür ederim mehmet abicim.ben izmirden melih.bende denizli bangosu besliyorum ve sizinle nasip olduğu sürece bilgi paylaşmak isterim yardımcı olursanız çok memnun olurum.gönülden slmlar ve saygılar sağlıcakla...

abi sen denizlinin neresinde oturuyon kümesini ziyaret etmek isterim

mehmet abi sen mehmet ali abiyi nerden tanıyon o abiyi ben herhafta kuş pazarında görüyom ondan da çok kuş aldım oradan biliom

mehmet kardesım usaktan selamlar bakıyorumda sıtede baya aktıfsın aynı zamanda denızlıde sevılen bı kardesımızsın.boyle kalıcı dostluklar.olması.cok guzel bısey.allahım herkesıguzel ınsanlarla tanıstırmak nasıp etsın .abımızın kuslarıda harkulade.gercekten tıtız bır aımıze benzıyo.tekrar gorusmek dılegıyle.hayırlı aksamlar .usaktan...ARS....

Sağol Hasan kardeşim elimiden geldiği kadar eşe dosta yardımcı olmaya çalışıyoruz ..İyi niyet hoşgörü bunlar olduktan sonra dostluk arkadaşlık zamanla kendiliğinden oluşur..
Allaha emanet ol ...

Denizli den kucak dolusu selamlar...

herkese selm ben kuscu mali
öncelikle tüm arkadaşlara sağlık mutluluk ve esenlikler dılerim.allah herkesin gönlündeki muradını versin
şu sitede görmüş olduğunuz kuşlar 6 .7 yıl uğraşıb ürettiğim kuşlardı.ama artık onlar yok. çünkü onlar çalındı.siz sevgili güvercin seven arkadaşlar bu kuşları gören duyan varsa allah için beni arasın .aklıma geldikce halacanım yanıyor.allah kimseye tattırmasın bunu.18 adet kuş vardı 5 dolabcı 3 ü arab 2 çil 13 azman 3arab 1 çil 1gümüş 1kırmızı çakal 1lacı 5 karakuyruk1 beyaz azman bu sitedeki azmanları kısa gagalı kuşları gören duyan olursa allah için beni arasınözellikle yanyana duranlacı arab ve gümüşü.TEL .05357132067 NUMARAM allaha emanet olun... m ali

Geri