Denizli 'den Mehmet Ali Çelik''kuşcu mali''nin güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mekinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Güzel paylaşım için teşekkür ederiz.saglıklı kuşlar maşallah.bol yavru almanız dilegiyle..

...............:uŞaKTaN___SeRDaR___aRSLaN:...............

selamun aleykum bn denizliden kuşcu mali yeni msj gönderen arkadaşlara tşklr ederim .işlerim nedeniyle siteye uğrayamadım .ama artık rahatladım bundan böyle daha sık buluşuruz burada .burada gömnüş olduğunuz tüm kuşlar kendi ürünümüzdür itinayla yetiştirip baktığımız yavrular.orjinal ırkı buluncaya kadar arar ve deneme yaparım renk ve kostüm zeka ve hareket önemli ve en önemlisi kostüm.parlak ve canlı siyah renk favorım bunu bulana kadar ararım .şimdi yani bi ırk deniyorum bulunca sevgili yetiştirici dostlarımızla paylaşacağım.irtibat kurmak isteyen kardeşlerme tlf no 053507132067 yada msn den görüşabiliriz
şimdilik herkese slm lar saygılar allaha emanet olun . herkese cıvıl cıvıl yavrulu günler dilerim.

slmlar bn kuscu mali msj göndere kerse tşklr iyi dilekleriniz için sağ olun .allah sizlerede bol bol yavrular versin emeğiniz zai olmasın yakında yeni nesil yavrularmızı göz zevkinize sunacağım inşallah .kanasa dan çıkmalarını bekliyorum .tüğlerini düzelttiklerininde çekeceğim resimleri. şimdilik hoşca kalın. allaha emanet olsun herkes...... mali

kuscu-mali' Alıntı:
herkese selm ben kuscu mali
öncelikle tüm arkadaşlara sağlık mutluluk ve esenlikler dılerim.allah herkesin gönlündeki muradını versin
şu sitede görmüş olduğunuz kuşlar 6 .7 yıl uğraşıb ürettiğim kuşlardı.ama artık onlar yok. çünkü onlar çalındı.siz sevgili güvercin seven arkadaşlar bu kuşları gören duyan varsa allah için beni arasın .aklıma geldikce halacanım yanıyor.allah kimseye tattırmasın bunu.18 adet kuş vardı 5 dolabcı 3 ü arab 2 çil 13 azman 3arab 1 çil 1gümüş 1kırmızı çakal 1lacı 5 karakuyruk1 beyaz azman bu sitedeki azmanları kısa gagalı kuşları gören duyan olursa allah için beni arasınözellikle yanyana duranlacı arab ve gümüşü.TEL .05357132067 NUMARAM allaha emanet olun... m ali

selamlar

kuşlar maşaallah çok güzel ama çalınmışlar üzüldüm senin adına üzerinden baya geçmiş bulabildinizmi kuşlarınızı.

ALLAH nazarlardan saklasın birader güzel kuşlar..

Çalındını okumamıştım işte herşeyden sakınarak yetiştiriyoz ipsizin teki çalıyo 15 lisaraya satıyo kuş pazarlarına bak birader başka türlü elinden çıkaramaz hepsini.. ALLAH kolaylık versin

sizin orada gene 15 lira bizim burada adam ne kaldırdıysa hepsini bi sigaraya veriyor

tşk ederim arkadaşım çok güzeller ve tatlılar güzel :) allah nazrdan saklasın.

Re: Denizli 'den Mehmet Ali Çelik''kuşcu mali''nin güvercinl

s.aleyküm elinde karaçil veya kırmızı çil varmı erkek kırmızı olursa daha iyi olucak varsa kaç para

Geri