Denizli Tavas Tıraş Emin Kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emintiver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
[No message]

Ekli dosyalar

• S7303392.webp
    S7303392.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,233
Kuşlarınıza kırk bir kere maşallah , gerçekten çok güzel gözüküyolar ..Çok sevdiğim dönek ırkının böyle güzellerini görmek insanı daha da heveslendiriyo bende yapabilirim diye. Gerçekten çok güzeller allah herkeze nasip etsin. Bol yavrular..

Emin Bey kuşlara maaşallah, çok güzel görünüyorlar.İnşallah birgün havadada izlemek nasip olur. Güle güle besleyin .Denizliye selamlar.

slm arkadaşlar kuşlarım salla baş hastalığı oldu ne ilaç tavsiye edersiniz

Emin abi geçmiş olsun sadece sallabaşmı ölüm falan oluyomu

slm umut şuan ölüm olmuyor ama hastalık yeni başladı zamanla ne olurbilemem

Abiciğim geçmiş olsun daha önce başıma gelmişti beravit b12 ilacı kullandım vitamin olarak sularına birde bi abimin tavsiyesiyle sara hastalarının kullandığı bir apı kullandım ismini hatırlamıyorum mavi bi kutusu vardı 3 kuşta kullandım 3 de düzeldi vitaminmi fayda etti apmı bilmiyorum

kemal_cene' Alıntı:
Abiciğim geçmiş olsun daha önce başıma gelmişti beravit b12 ilacı kullandım vitamin olarak sularına birde bi abimin tavsiyesiyle sara hastalarının kullandığı bir apı kullandım ismini hatırlamıyorum mavi bi kutusu vardı 3 kuşta kullandım 3 de düzeldi vitaminmi fayda etti apmı bilmiyorum

Eptantıon diye bir ilaç sara hastalarının kullandığı ilaç yanılmıyosam kuşları kısır edebiliyo.

bunlarda benim o hastalıkta batırdığım döneklerim abiciğim benim iki erkek bi dişiydi daha sonra dişiden yavru aldım yanlız

Ekli dosyalar

• IMG_0658.webp
    IMG_0658.webp
    812.7 KB · Görüntüleme: 1,085
  • IMG_0653.webp
    IMG_0653.webp
    834.5 KB · Görüntüleme: 1,027
  • IMG_0665.webp
    IMG_0665.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 997
Eptantoin iyi geliyo ancak bazılarında işe yaramıyor birde dozunu ayarlamak çok önemli verdiğiniz ilk gün daha kötü oluyor ama ertesi gün düzelme olduğunu görebiliyorsunuz, tam anlamıyla geçmiyor ama kesin sonuç değil.

Emin abi inşallah en az kayıpla atlatırsın bu hastallığı kuşlarının maşallahı var. Birde kuşlarının tüy yapısı dikkatimi çekti ipek gibi yumuşak sanırım tüyleri doğru mudur?

emin abi bunların tek çözümü boynuna kına çalmak o zaman geçer

allah en az hasarla cikmana yardimci olsun insallah.
masallah cok guzel kuslar insan bakmaya kiyamiyo vallahi.
allah yar ve yardimcin olsun.

Emeklerinizin karşılığını almışşsınız maaşallah usta :)

slm arkadaşlar 15 tane kayıpla atlattım şu an yavru almaya başladım tüm arkadaşlara saglıklı bol yavrulu günler dilerim

Emin abi atlattığına sevindim, baya kayıp var ama inşaallah tekrar gelmez. Tekrardan geçmiş olsun bol yavrulu bi sezon geçirmen dileğiyle.

maşallah güle beslemek ve ucurmanız dılegıyle
saygılar
oguz ustundag

Kuşların maşallahı var abi. Sallabaş için sarımsak verebilirsin kuşlara abi. İyi geliyor.

slm arkadaşlar yarışma resimlerini nereye eklenecek

emintiver' Alıntı:
slm arkadaşlar yarışma resimlerini nereye eklenecek

Emin abi dönek güvercini Kostüm yarışmasının olduğu kısıma yükleme yapıyosun

slm arkadaşlar yeni resim yükleyecem yüklenmiyor bilgilendirseniz sevinirim

masallah hepsı bırbırınden guzel gule gule besleyın

slm arkadaşlar yeni arkaşlarımz katılmış hoşgeldiniz arkadaşlar

maşallah çok güzel kuşlardır dönekler güle güle uçur

emin bey kuşlarınızı yerinde gördüm tek kelimeyle harika sezonda bol yavrulu geçirirsin inşallah

Geri