- Konuyu Başlatan
umut coşkun
Üye
- Ad Soyad
- Umut COŞKUN
- Meslek
- Bankacı
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hongkong' Alıntı:üçüncü fotoğraftaki elifli olan kuş, zuhal abinin kuşları ile bir ilgisi var mı
hongkong' Alıntı:çok güzeller hayırlısı olsun
dizlek' Alıntı:Umut abi döneklerin yerdeki duruşları havada ne yapacaklarını söylüyor zaten 3 üncü sayfadaki 5inci resimdeki yaşmaklıya hayran kaldım. Bol yavru alman dileğiyle...
Saygılar.
0zqur' Alıntı:Maşallah kuşlarınız kostüm olarak çok güzel gözüküyorlar, eminim ki havada da iyi iş çıkartıyodurlar.. Bol,sağlıklı yavrular almanız dileğiyle..
emintiver' Alıntı:slm umut kuşların maşallahı var hebsinin güzelligi ayrı ayrı yaşmaklı erkekgin çok güzel maşallah slm
necdetakosman' Alıntı:Yaptığı işin hakkını dönekte de vermişsin. dolaapçılarını zaten biliyordumda döneklerde çok şahane kayıpsız güzel yavrular alman dileğimle. :tamam:
umut coşkun' Alıntı:necdetakosman' Alıntı:Yaptığı işin hakkını dönekte de vermişsin. dolaapçılarını zaten biliyordumda döneklerde çok şahane kayıpsız güzel yavrular alman dileğimle. :tamam:
Hocam valla döneğin hakkını veremiyoruz malesef kuş kalabalık olduğu için ilgi yok döneklere sağolasın iyi dileklerin için...
emintiver' Alıntı:slm umut çok üzüldüm kardeş ümidini yitirme hepimizin başını gele bilir inşllah damızlıklardan kalır tekrar üretirsin geçmiş olsun hşkl
necdetakosman' Alıntı:çok geçmiş olsun hastalık olduğunu söylüyordun biliyordum da bu kadar çabuk telef olması hakikatten çok acı olmuş. dolapçıları kurtardınmı bari onlarda çok uzun zamanın emeği. nazar değidi desene... tekrardan çok geçmiş olsun.
Muho' Alıntı:geçmiş olsun usta..daha nicelerini yetiştirirsin inş..