DENİZLİDEN UMUT COŞKUN UN DÖNEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
..

Ekli dosyalar

• dsc03109n.webp
    dsc03109n.webp
    144.3 KB · Görüntüleme: 1,221
tek kelime ile,her birine ayrı ayrı maşallah..

Umut kardesim,kuslarin güzel ve saglikli görünüyorlar.Denizli nin neresinde kaliyorsun,iki hafta sonra denizliye gelecegim,müsait olursan seni ziyaret etmek isterim.HOSCAKAL....

üçüncü fotoğraftaki elifli olan kuş, zuhal abinin kuşları ile bir ilgisi var mı

hongkong' Alıntı:
üçüncü fotoğraftaki elifli olan kuş, zuhal abinin kuşları ile bir ilgisi var mı

selamlar

3. fotodakinin alakası yok ama 2 çift kuşum cafer amcanın kuşlarının damarından

saygılar

Umut abi döneklerin yerdeki duruşları havada ne yapacaklarını söylüyor zaten 3 üncü sayfadaki 5inci resimdeki yaşmaklıya hayran kaldım. Bol yavru alman dileğiyle...

Saygılar.

dizlek' Alıntı:
Umut abi döneklerin yerdeki duruşları havada ne yapacaklarını söylüyor zaten 3 üncü sayfadaki 5inci resimdeki yaşmaklıya hayran kaldım. Bol yavru alman dileğiyle...

Saygılar.

selamlar

saolasın abicim iyi dileklerin için beğenmiş olduğun kuş benim en gözde kuşum bende hayranım

Maşallah kuşlarınız kostüm olarak çok güzel gözüküyorlar, eminim ki havada da iyi iş çıkartıyodurlar.. Bol,sağlıklı yavrular almanız dileğiyle..

0zqur' Alıntı:
Maşallah kuşlarınız kostüm olarak çok güzel gözüküyorlar, eminim ki havada da iyi iş çıkartıyodurlar.. Bol,sağlıklı yavrular almanız dileğiyle..

iyi dileklerin için saol , havada muhakkak iyi olmalılar yedikleri yemin hakkını versinler.Damarı Denizliden demirci namık'ın kuşlarına dayanmaktadır.

.

Ekli dosyalar

• DSCN1398.webp
    DSCN1398.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,029
  • DSCN1416.webp
    DSCN1416.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,085
  • DSCN1419.webp
    DSCN1419.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,037
seckin79' Alıntı:

Teşekkürler...

slm umut kuşların maşallahı var hebsinin güzelligi ayrı ayrı yaşmaklı erkekgin çok güzel maşallah slm

Yaptığı işin hakkını dönekte de vermişsin. dolaapçılarını zaten biliyordumda döneklerde çok şahane kayıpsız güzel yavrular alman dileğimle. :tamam:

emintiver' Alıntı:
slm umut kuşların maşallahı var hebsinin güzelligi ayrı ayrı yaşmaklı erkekgin çok güzel maşallah slm

sağolasın emin abi seninkiler kadar olmasada

necdetakosman' Alıntı:
Yaptığı işin hakkını dönekte de vermişsin. dolaapçılarını zaten biliyordumda döneklerde çok şahane kayıpsız güzel yavrular alman dileğimle. :tamam:

Hocam valla döneğin hakkını veremiyoruz malesef kuş kalabalık olduğu için ilgi yok döneklere sağolasın iyi dileklerin için...

umut coşkun' Alıntı:
necdetakosman' Alıntı:

Hocam valla döneğin hakkını veremiyoruz malesef kuş kalabalık olduğu için ilgi yok döneklere sağolasın iyi dileklerin için...

Dönek serüvenim bugün itibariyle tamamen bitti vebadan dolayı kümesimde döneğin kökü kurudu yıllarımın emeği 10 gün içinde silindi gitti inşaallah kimsenin kümesine bulaşmaz bu boktan hastalık...

slm umut çok üzüldüm kardeş ümidini yitirme hepimizin başını gele bilir inşllah damızlıklardan kalır tekrar üretirsin geçmiş olsun hşkl

emintiver' Alıntı:
slm umut çok üzüldüm kardeş ümidini yitirme hepimizin başını gele bilir inşllah damızlıklardan kalır tekrar üretirsin geçmiş olsun hşkl

Damızlık falan hiç kalmadı abi tamamen kazındı

çok geçmiş olsun hastalık olduğunu söylüyordun biliyordum da bu kadar çabuk telef olması hakikatten çok acı olmuş. dolapçıları kurtardınmı bari onlarda çok uzun zamanın emeği. nazar değidi desene... tekrardan çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun usta..daha nicelerini yetiştirirsin inş..

necdetakosman' Alıntı:
çok geçmiş olsun hastalık olduğunu söylüyordun biliyordum da bu kadar çabuk telef olması hakikatten çok acı olmuş. dolapçıları kurtardınmı bari onlarda çok uzun zamanın emeği. nazar değidi desene... tekrardan çok geçmiş olsun.

Hocam valla dolapçılardanda baya kayıp var sarı çillerden falan bayağı gitti insanın elinden bişey gelmemesi çok acı denemediğim birşey kalmadı ama nafile yıllarının emeği böyle 3-5 günde gidiyo işte.napalım kalan sağlarla yola devam edeceğiz inşaallah.

Muho' Alıntı:
geçmiş olsun usta..daha nicelerini yetiştirirsin inş..

sağolasın kardeş inşaallah yetiştireceğiz artık

Geri