DENİZLİDEN UMUT COŞKUN'UN AZMANLARI-1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
dolapçıda yaparızda kardeşim. karakuyruk azmanlardan yapmayı düşünüyorum.çünkü yavruları evin üstünde gezdirecek klavuz kuşum yok.mısıri yaptık 1 çift dolapçılarla yarışıyo yükselmekte hünkariler desen ona keza.

muygun' Alıntı:
dolapçıda yaparızda kardeşim. karakuyruk azmanlardan yapmayı düşünüyorum.çünkü yavruları evin üstünde gezdirecek klavuz kuşum yok.mısıri yaptık 1 çift dolapçılarla yarışıyo yükselmekte hünkariler desen ona keza.

Karakuyruk ayarlarım bir çift geldiğinde götürürsün,gerçi nezaman gelirsin bilmiyorumda..

vallahi bende bilmiyorum nezaman uğrarım bizim çocukların okuluda bitti ama.nasip artık.sağolasın

muygun' Alıntı:
vallahi bende bilmiyorum nezaman uğrarım bizim çocukların okuluda bitti ama.nasip artık.sağolasın

Gelmeden önce haber verde ona göre ayarlıyayım altlarındaki yavruyu yumurtayı

sağolasın.siboplu dolapçı beslicen değilmi fikrin değişmedi.ayarlıyom bi çift.çok sağlam bi erkek aldım bu yaz.nasipse ondan üretcem

muygun' Alıntı:
sağolasın.siboplu dolapçı beslicen değilmi fikrin değişmedi.ayarlıyom bi çift.çok sağlam bi erkek aldım bu yaz.nasipse ondan üretcem

Besleriz kardeşim...Karakuyrukların hazır 1 takım damızlıklarımdan ne zaman gelirsin bellimi?

umut coşkun' Alıntı:
muygun' Alıntı:

Besleriz kardeşim...Karakuyrukların hazır 1 takım damızlıklarımdan ne zaman gelirsin bellimi?
Sağolasın. Valla belli değil.10-11 kasımı tatil etselerdi uğrayacaktım ama etmediler.

slm umut azmanlarının maşallahı var tüyleri kadar ömür versin maşallah slm

Umut Kardeş,
Gördüğüm kadarı ile kuşların mutlu ve güzel bir ortamdalar. Gelinimize de iyi bakarsın herhalde.
Bu arada bende bir kara kuyruk bango var ama yapı olarak sanırım tam bango özelliklerinde değil; bence daha çok azman görüntüsünde. Bir arkadaşım vermişti. Bir ara resimlerini koyayım da bir bakıver ve görüşünü bildir lütfen.
İyi günler dilerim.
hüseyin Ener

emintiver' Alıntı:
slm umut azmanlarının maşallahı var tüyleri kadar ömür versin maşallah slm

sağolasın emin abicim bi ara yanına tekrar uğramak isterim dönekleri izlemeye.

hener' Alıntı:
Umut Kardeş,
Gördüğüm kadarı ile kuşların mutlu ve güzel bir ortamdalar. Gelinimize de iyi bakarsın herhalde.
Bu arada bende bir kara kuyruk bango var ama yapı olarak sanırım tam bango özelliklerinde değil; bence daha çok azman görüntüsünde. Bir arkadaşım vermişti. Bir ara resimlerini koyayım da bir bakıver ve görüşünü bildir lütfen.
İyi günler dilerim.
hüseyin Ener

Hüseyin abim teşekkür ederim merak etme sen kızımız emin ellerde gözüm gibi bakacağıma emin olabilirsin azmana yakın olduğu için benim çok işime yarıycak,kuşun fotosunu koyarsan bakarım abi ,tekrar teşekkür ederim

iyi geceler

umut coşkun
DENİZLİ

muygun' Alıntı:
umut coşkun' Alıntı:
muygun' Alıntı:

Sağolasın. Valla belli değil.10-11 kasımı tatil etselerdi uğrayacaktım ama etmediler.

mehmet hocam nasılsın sana ayırdığım karakuyruklar mefta bugüne kadar 35 kuşum öldü bunların 20 si azman şimdilik kartlar duruyo bakalım 2-3 çift artık onların yavrularından ayarlarım,böyle boktan hastalık görmedim ben valla dahada gidiyo bakalım nereye kadar gidecek kesemedim gitti.

Geri