DENİZLİDEN UMUT COŞKUN'UN DOLAPÇILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
preview.umut-donek.webnode.com.tr
Ad Soyad
Umut COŞKUN
Meslek
Bankacı
İlgi Alanı
Seçiniz
..

Ekli dosyalar

• DSCN0301.webp
    DSCN0301.webp
    834.3 KB · Görüntüleme: 2,082
...

Ekli dosyalar

• DSCN0325.webp
    DSCN0325.webp
    412.3 KB · Görüntüleme: 2,045
..

Ekli dosyalar

• DSCN0334.webp
    DSCN0334.webp
    990.7 KB · Görüntüleme: 2,045
..

Ekli dosyalar

• DSCN0340.webp
    DSCN0340.webp
    957.2 KB · Görüntüleme: 2,045
...

Ekli dosyalar

• DSCN0181.webp
    DSCN0181.webp
    960.4 KB · Görüntüleme: 1,248
maşallah arkadaşım özellikle sarı çillilerin daha bi güzel.zor bulunan bi renk tonu heralde.bol yavrulu ve şahinsiz sezonlar

Maşallah kuşlar çok güsel allah tüyleri kadar ömür versin boncuklarda iimiş şıngır şıngır geziyodurlar

Maşallah Umarım hayırlısıyla verımını alırsınız.Usta yalnız bir turlu sevemedım şu kuşları devamlı bakıyorum ıncelıyorum ama hep itici gelıyorlar...

DOLAPÇI KUŞLARI SON SENELERDE İSTANBULDA DA MODA OLMAYA BAŞLADI. DÖNEK KUŞUNA GÖRE DAHA KAFALI KUŞLAR. BENDE BESLEDİM.

teşekkürler arkadaşlar hepinize
mehmet hocam evet biraz zor bulunan ve değerli bir renktir.Kafalarının sağlamlığı kadar dolaplarıda çok sağlam kuşlardır.

allah razı olsun serkan kardeşim evet şıkır şıkır geziyolar soyadından dolayı boncuklara sende ilgilisin sanırım
saygılar.

selamlar
mustican arkadaşım her kuşçunun göz zevkine hitap eden kuşlar vardır.mesela benim için dolapçı,azman,dönek olmazsa olmazlar arasında geliyor bunun haricinde kuş besliyeceğimi sanmıyorum ama dolapçının zevki tartışılmaz mardinci arkadaşımın da dediği gibi kafaları taş gibi olur hele hele dolaba girip gelmeleri ayrı bir güzellik denemeni tavsiye ederim memnun kalacağına eminim
saygılar.

kuşların mükemmel abi Allah nazardan saklasın Denizli'nin neresinde besliyorsun bende Denizli'liyim de

kuşlarınızın masallahı var bol yavru almanız dileğiyle saygılar............

HASAN YILMAZ
BURDUR

selamlar
teşekkürler arkadaşlar hepinize allah hepinize kayıpsız sezonlar versin
saygılar

kusura bakma abi biras geç oldu ama bende fatih de besliyorum

SELAM UMUT
KUŞLARIN HEPSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL MAŞALLAH. DENİZLİDEN DE BÖYLE KUŞLARIN ÇIKMASI NORMAL.
İYİ GÜNLERDE BESLEMEN DİLEĞİYLE...

SEÇKİN SEVER

seckin79' Alıntı:
SELAM UMUT
KUŞLARIN HEPSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL MAŞALLAH. DENİZLİDEN DE BÖYLE KUŞLARIN ÇIKMASI NORMAL.
İYİ GÜNLERDE BESLEMEN DİLEĞİYLE...

SEÇKİN SEVER
selamlar
teşekkürler arkadaşım allah razı olsun denizlinin damarlı dolapçılarını elimizden geldiğince yetiştirmeye çalışıyoruz
saygılar

abi ben öğrenciyim malum çok iyi kuş besleme şansımız yok dolapçılarım var ve 1 çift te karakuyruk azmanım dolapçılarım beyaz ve yangap ağırlıklı çok kuşum yok 20 kadar sayısı :))

Geri