DENİZLİDEN UMUT COŞKUN'UN DOLAPÇILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Dolapçılarımın devamı

Ekli dosyalar

• DSCN0392.webp
    DSCN0392.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,132
.

Ekli dosyalar

• DSCN0398.webp
    DSCN0398.webp
    950.5 KB · Görüntüleme: 1,086
.

Ekli dosyalar

• DSCN0430.webp
    DSCN0430.webp
    825.8 KB · Görüntüleme: 1,112
.

Ekli dosyalar

• DSCN0447.webp
    DSCN0447.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,071
.

Ekli dosyalar

• DSCN0452.webp
    DSCN0452.webp
    898.3 KB · Görüntüleme: 1,225
herşey zamanla olur bigün bir bakarsın hayalini bile edemiyeceğin bir kümesin olmuş.

phoenix' Alıntı:
abi ben öğrenciyim malum çok iyi kuş besleme şansımız yok dolapçılarım var ve 1 çift te karakuyruk azmanım dolapçılarım beyaz ve yangap ağırlıklı çok kuşum yok 20 kadar sayısı :))
Öğrenci olmana göre kuşlarının sayısı iyi herşey zamanla birgün bir bakmışsın hayalini bile edemiyceğin kümesin olmuş.

mehmethan' Alıntı:
gerçekten solenecek bı laf yok kırkbır kere maşallah

teşekkürler kardeşim güzel dileklerin için

selamun aleyküm umut abi ben denizliye gelecek gıbıyım valla senınle tanısmak ıstıyorum ve kuşlarını görmek istıyorum sana nasıl ulasırım ozelden yazarsan sevinirim abi saygılarımla

mehmethan' Alıntı:
selamun aleyküm umut abi ben denizliye gelecek gıbıyım valla senınle tanısmak ıstıyorum ve kuşlarını görmek istıyorum sana nasıl ulasırım ozelden yazarsan sevinirim abi saygılarımla

aleyküm selam abicim tel numaramı özelden attım.

saygılar

Merhaba Umut ben Burdur dan Ali,karaçil oynakların performansı nasıl,yanlış hatırlamıyorsam Isparta dan gelmiş soyları sigortacı İsmail diye ben onu tanımıyorum ama Burdur a son vakit Isparta da Eso müdürü vardı o kuşçuluğu bıratı onun kuşları Burdur a geldi.Bir de Isparta da Selahattin abi vardı 3-5 sene önce vefat etti.Onun kuşlarının ya hepsi yada bir çoğu Denizli ye gelmiş ve Denizli de adliyede çalışan bir mübaşirdeymiş kuşlar hiç kulağına geldi mi gerçekten Selahattin abi de çok güzel kuşlar vardı hep iyi qaraya kuşlar alrı ben bir keresinde şahid oldum bundan 8-9 sene önce 100 TL ye bir arap erkek aldı . Onların hepsi Denizliye gelmiş,

bir de senin kuşlarının oynunu merak ettim,oyunları,oyun şekilleri nasıl ,niye Isparta dan kuşları temin yoluna gittin Denizli de besleyen eski kuşçular eski sizin dolapçılar hala mevcut ,iki üç sene önce Denizliye gittiğimden Gün marketin arka taraflarında kamyoncu Şeref abinin evinde bir tane çil erkek gördüm (kara çil) daha ben ömrümde ne Burdur da ne Isparta da öyle kuş görmedim,çok güzel bir çil erkekti dişi de arap idi

hongkong' Alıntı:
Merhaba Umut ben Burdur dan Ali,karaçil oynakların performansı nasıl,yanlış hatırlamıyorsam Isparta dan gelmiş soyları sigortacı İsmail diye ben onu tanımıyorum ama Burdur a son vakit Isparta da Eso müdürü vardı o kuşçuluğu bıratı onun kuşları Burdur a geldi.Bir de Isparta da Selahattin abi vardı 3-5 sene önce vefat etti.Onun kuşlarının ya hepsi yada bir çoğu Denizli ye gelmiş ve Denizli de adliyede çalışan bir mübaşirdeymiş kuşlar hiç kulağına geldi mi gerçekten Selahattin abi de çok güzel kuşlar vardı hep iyi qaraya kuşlar alrı ben bir keresinde şahid oldum bundan 8-9 sene önce 100 TL ye bir arap erkek aldı . Onların hepsi Denizliye gelmiş,
hongkong' Alıntı:
bir de senin kuşlarının oynunu merak ettim,oyunları,oyun şekilleri nasıl ,niye Isparta dan kuşları temin yoluna gittin Denizli de besleyen eski kuşçular eski sizin dolapçılar hala mevcut ,iki üç sene önce Denizliye gittiğimden Gün marketin arka taraflarında kamyoncu Şeref abinin evinde bir tane çil erkek gördüm (kara çil) daha ben ömrümde ne Burdur da ne Isparta da öyle kuş görmedim,çok güzel bir çil erkekti dişi de arap idi

selamlar

ismail özçelik nam yapmış çok eski ve çok kaliteli kuş besleyen abimiz.Kendisinin çil dolapçıları bundan 30 yıl kadar önce denizliden götürdüğünü duydum.10 yıl önce ismail amcadan almıştım çillerden 2 çift yapı olarak kafa olarak ve oyun şekli olarak tek kelimeyle 10 numara kuşlardı 7-8 yıl besledikten sonra kümesime gelincik girdi ve bir tane dahi kalmayıncaya kadar 30 kuşumu boğdu. Geçen sene ismail amcadan yine 2 çift getirdim ama yavrularını almak bir türlü nasip olmadı aldığım yavrular öldü.Denizlideki birkaç meşhur kuşçu ismail amcanın kuşlarını beslemekte ve çiftini 500 tl ye satmaktadırlar.

EVET DOĞRUDUR,BENİM YUKARIDA BAHSETTİĞİM ISPARTA DAN DENİZLİYE GELEN ISPARTALI SELAHATTİN ABİNİNKUŞLARINI DUYDUN MU

hongkong' Alıntı:
EVET DOĞRUDUR,BENİM YUKARIDA BAHSETTİĞİM ISPARTA DAN DENİZLİYE GELEN ISPARTALI SELAHATTİN ABİNİNKUŞLARINI DUYDUN MU

selamlar

evet duydum selahattin abinin kuşlarının metini ama izlemek nasip olmadı.

selamlar

ali rıza abi kuşlarının resimlerini paylaşırmısın bi görelim bizde yoksa paylaştında benmi görmedim

saygılar

umut,döneklerin resimleri dönekler bölümünde de onlarda malesef iki yıl önce kümesdeki kuşların hepsi çalıntı,kuşlar bir arkadaşın bahçesindeydi,orada bakıyorduk, bir gün gece hırsız girdi o dönekler bölümündeki bütün kuşların hepsi çalındı.yine babamın evinde de yedekleri olduğu için pek etkilenmedik allaha şükür onların fotoğraflarını çekip en kısa zamanda yayınlarız inşallah,

selamlar
üzüldüm kuşlarının çalındığına abi birde şu hırsızlık olayının önüne geçebilsek resimlerini bekliyorum
saygılar

Geri