- Konuyu Başlatan
umut coşkun
Üye
- Ad Soyad
- Umut COŞKUN
- Meslek
- Bankacı
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öğrenci olmana göre kuşlarının sayısı iyi herşey zamanla birgün bir bakmışsın hayalini bile edemiyceğin kümesin olmuş.phoenix' Alıntı:abi ben öğrenciyim malum çok iyi kuş besleme şansımız yok dolapçılarım var ve 1 çift te karakuyruk azmanım dolapçılarım beyaz ve yangap ağırlıklı çok kuşum yok 20 kadar sayısı )
mehmethan' Alıntı:gerçekten solenecek bı laf yok kırkbır kere maşallah
mehmethan' Alıntı:selamun aleyküm umut abi ben denizliye gelecek gıbıyım valla senınle tanısmak ıstıyorum ve kuşlarını görmek istıyorum sana nasıl ulasırım ozelden yazarsan sevinirim abi saygılarımla
hongkong' Alıntı:Merhaba Umut ben Burdur dan Ali,karaçil oynakların performansı nasıl,yanlış hatırlamıyorsam Isparta dan gelmiş soyları sigortacı İsmail diye ben onu tanımıyorum ama Burdur a son vakit Isparta da Eso müdürü vardı o kuşçuluğu bıratı onun kuşları Burdur a geldi.Bir de Isparta da Selahattin abi vardı 3-5 sene önce vefat etti.Onun kuşlarının ya hepsi yada bir çoğu Denizli ye gelmiş ve Denizli de adliyede çalışan bir mübaşirdeymiş kuşlar hiç kulağına geldi mi gerçekten Selahattin abi de çok güzel kuşlar vardı hep iyi qaraya kuşlar alrı ben bir keresinde şahid oldum bundan 8-9 sene önce 100 TL ye bir arap erkek aldı . Onların hepsi Denizliye gelmiş,
hongkong' Alıntı:bir de senin kuşlarının oynunu merak ettim,oyunları,oyun şekilleri nasıl ,niye Isparta dan kuşları temin yoluna gittin Denizli de besleyen eski kuşçular eski sizin dolapçılar hala mevcut ,iki üç sene önce Denizliye gittiğimden Gün marketin arka taraflarında kamyoncu Şeref abinin evinde bir tane çil erkek gördüm (kara çil) daha ben ömrümde ne Burdur da ne Isparta da öyle kuş görmedim,çok güzel bir çil erkekti dişi de arap idi
hongkong' Alıntı:EVET DOĞRUDUR,BENİM YUKARIDA BAHSETTİĞİM ISPARTA DAN DENİZLİYE GELEN ISPARTALI SELAHATTİN ABİNİNKUŞLARINI DUYDUN MU