Dişi gök-2010 video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

yunus81

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yunus Turan
Meslek
kuş besleyicisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Arkadaşlar;

Geçen yıl uçurduğumuz gök ü tekrar uçurmaya başladık. Uçum yerimiz değişti ve yeni yerde uçurmaya başladık. Şu anda sefer sayısı az ama inşallah arttırır.
Selamlar.

[dailymotion]xdhq2y[/dailymotion]

http://www.dailymotion.com/video/xdhq2y ... 10_animals

Şenol

fotoğrafı

Ekli dosyalar

• IMG_0822.webp
    IMG_0822.webp
    357.2 KB · Görüntüleme: 3,143
Maşallah,maşallah,maşallah...

Maşallah çok güzel sefere geliyor kuşunuz .. Zevkle uçuruyor olmalısınız .. SAğlıkla kalın .. selamlarŞEREF

Maşaallah güzel bir sefer ,sefer sayısını dahada arttırır işallah.

selamunaleykum
dr bey masallah cok guzel geliside gidiside huzurlu gunlerde ucurup oynatmanizi dilerim paylasim icinde tesekkur ederim

Senol Bey masallahı var atmacasız gunler dılerım.

Öncelikle maşallah,
Geçen seneki hareketleri ile neredeyse aynı hareketleri sergiliyor.(Gelişi ,tabanlı bağlamalı fişeği..)
Böylece oyun kuşunda aranan en önemli özellik olan istikrarı sağlıyor.
Kuşun ve videonun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eder, iyi günlerde sağlıkla uçurmanızı temenni ederim.
Abi bu arada video ne kadar güzel olsa da canlı seyretmek bambaşka (:

Selamun aleyküm Maşallah çook güzel bir oyun kuşu gelişiyle yere olan mesafesiyle tabanıyla burgu yapıp kendini geldigi yöne çevirip taklalarla baglayıp son olarak üstende kapatıp görevini yapmasıyla çook güzel bir hayvan .
Bu güzelligi izlememize vesile olan Şenol beye başarılarından dolayı tebrik ederim rabbim hayırlısıyla böyle güzel kuşlar beslemesini yüce yaratıcıdan niyaz ederim Allaha emanet olun Selametle

Merhaba arkadaşlar;

Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
İnşallah yeni videolarını sizlerle paylaşmaya çalışacağım.
Selamlar.

Şenol

S.A masallah cok güzel kus allah agiz tadiyla ucurmayi nasip etsin

Maşallah güzel..

Sayın şenol hocam şu videoları 5-6 dakika süresince çekseniz ve bu sürede 8-10 seferini kayıt etseniz daha güzel olmazmı?
güzel kuş ama bu şekil seyri (bizlere) keyif vermiyor.
en az 5-6 seferi olsa gözümüzün pası silinirdi.
selamlar sevgiler

S.A Doktor..

Maasallah güle güle besle,bu sene kupalar senin insaallah.

Sevgilerimle.

dogan18' Alıntı:
Sayın şenol hocam şu videoları 5-6 dakika süresince çekseniz ve bu sürede 8-10 seferini kayıt etseniz daha güzel olmazmı?
güzel kuş ama bu şekil seyri (bizlere) keyif vermiyor.
en az 5-6 seferi olsa gözümüzün pası silinirdi.
selamlar sevgiler

Merhaba Doğan Bey;

Gerçekten size hak veriyorum. İnşallah yeni videolarını eğer öğrenebilirsem, sizin gönderdiğiniz şekilde göndermeye çalışacağım.
Selamlar.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Doktor..

Maasallah güle güle besle,bu sene kupalar senin insaallah.

Sevgilerimle.

Merhaba Tahir Kemal Hoca'm;

Yazdıklarını dua olarak kabul etmemek mümkün değil.
Kupa almayı geçelim, kuş uçurmak bile oldukça zor.
Hayırlısı inşallah.
Selamlar.

Şenol

Masallah emeginize saglik Atmacasiz günler dilegiyle

yunus81' Alıntı:
Merhaba Doğan Bey;

Gerçekten size hak veriyorum. İnşallah yeni videolarını eğer öğrenebilirsem, sizin gönderdiğiniz şekilde göndermeye çalışacağım.
Selamlar.
Şenol

Siz çektiğiniz videoyu Bilgisayarınıza aktarın,sonrasında yapılacak 2 işlem var. Çok kolaydır.

1-Format Değiştirme (DVD den WMV veya MPG ye dönüştürme) mb düşürmek için.
2-videodaki önemsiz olan bölümleri kesme (süreyi kısaltma)

Selamlar

Maşallah çok güzel. Hakikaten video, biraz daha uzun olsaymış harika olacakmış. Sağlıklı güvercinler dilerim.

İSTİKRARLI KUŞ MAŞALLAH GÜLE GÜLE BESLEYİNN

Maşallah güzel.. Hayvan
Tüyü kadar hayrını görün bi telofon açın hocam hazır olduğunda gelip canlı izleyeyim

sadık Bayar...

Merhaba Arkadaşlar;

Yapılan yorumlar için teşekkür ederim.
Selamlar.

Şenol

Selamün Aleyküm Şenol hocam.Yeni yeriniz de güzel kuş da güzel hayırlısı ile besleyip kazasız belasız uçurmanı Cenabı Allah,tan dilerim.Selamlar.

serdar yurttaş' Alıntı:
iyi atıyor ama alt takla yok deparıda iyi

Merhaba Serdar Bey;

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Selamlar.

Şenol

atış taban taklası fişek ve baglama guzel lakin en azından ınısını de gorme ımkanı verılmelıydı..basarılar..

Maşallah anladığım kadarı ile güzel bir oyun kuşunuz var(oyun taklacı kuşlardan pek anlamam) fakat (gök)rengi taklacılara renklerinden dolayı çok ilgim var renklerini çok beğeniyorum çok küçük yaşlarda iken 2 takım gök mardinim vardı sizin kuşunuz resmini görünce eski kendi göklerim aklıma geldi geçmişe gittim geldim nostalji yaşattınız bana teşekkür ederim.Yıllardır taklacı beslemedim geçmiştede kalbur üstü besliyordum(şimdiki gibi) Gök rengine olan ilgim nedeniyle geçen ay sadece renkleri için bir takım gök edindim.

Burgusuz,tepesiz Göklerin sayısında ciddi azalmalar olduğunu gözlemliyorum günümüz göklerine bakıyorum da geneli ön tepe burgulu. Burgusuzların,tepesizlerin daha fazla üremesini dilerim...Oyun kuşunu daha fazla temsil ettiklerini düşünüyorum....

Gök rengi burgusuzlar gerçekten taklacı oyun kuşlarında çok farklı bir aselet ve güzellik.

İyi günlerde besleyiniz...

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
Maşallah anladığım kadarı ile güzel bir oyun kuşunuz var(oyun taklacı kuşlardan pek anlamam) fakat (gök)rengi taklacılara renklerinden dolayı çok ilgim var renklerini çok beğeniyorum çok küçük yaşlarda iken 2 takım gök mardinim vardı sizin kuşunuz resmini görünce eski kendi göklerim aklıma geldi geçmişe gittim geldim nostalji yaşattınız bana teşekkür ederim.Yıllardır taklacı beslemedim geçmiştede kalbur üstü besliyordum(şimdiki gibi) Gök rengine olan ilgim nedeniyle geçen ay sadece renkleri için bir takım gök edindim.

Burgusuz,tepesiz Göklerin sayısında ciddi azalmalar olduğunu gözlemliyorum günümüz göklerine bakıyorum da geneli ön tepe burgulu. Burgusuzların,tepesizlerin daha fazla üremesini dilerim...Oyun kuşunu daha fazla temsil ettiklerini düşünüyorum....

Gök rengi burgusuzlar gerçekten taklacı oyun kuşlarında çok farklı bir aselet ve güzellik.

Maşallah Hilal Hüseyin kardeşim , Taklacılar konusunda hiçte boş değilsin .. ::)) sağlıcakla kal gözlerinden öpüyorum .. selamlarŞEREF

Hüseyin kardeşimizin tekrar taklacıya merak salması beni sevindirdi :) yeni gökler hayırlı olsun,ayrıca gök renk hakkında sölediklerine katılıyorum.

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:

Merhaba Hüseyin Bey;

Yazdıklarınız beni çok mutlu etti. Sizi çocukluğunuza götürmüş olmak ve bunları sizden duymuş olmak çok güzel.
Ben de size teşekkür ederim.
Selamlar.

Şenol

Geri