Dişi gök-2010 video

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Hocam allah kuşunuza uzun ömürler versin zehir gibi kuş Yanlış anlamzsanız eger size bir sorum olacak hangi kuşlardan bu kuş.!

AHAN TABANLI... :) kuş budur hemşerim, Allah kazadan beladan saklasın, tüyünce yavru nasip etsin, saygılrar...

maşallah bu kuşun başka videosunu seyretmeyi cok isterim . kuş ta guzel bi kuş daha yorum yapılmaz :)

S.A MAŞALLAH KUŞ SÜPERMİŞ HAYIRLI GÜNLERDE UÇURUN...

S A MAŞALLLAH ŞENOL KARDEŞİM GÜZEL HAYVAN GÜLE GÜLE BESLEYİN
DÜN AKŞAM HALİL KARAHAN İLE DE KULAGINI ÇINLATTIK SENİNLE TANIŞIP TANIŞMADIGIMI SORDU DEDİM SANAL DAN BAZEN YAZILARIMIZLA KARSILASIYORUZ TEBRİKLER İYİGÜNLERDE ATMACASIZ UÇUMLAR DİLERİM
SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
S A MAŞALLLAH ŞENOL KARDEŞİM GÜZEL HAYVAN GÜLE GÜLE BESLEYİN
DÜN AKŞAM HALİL KARAHAN İLE DE KULAGINI ÇINLATTIK SENİNLE TANIŞIP TANIŞMADIGIMI SORDU DEDİM SANAL DAN BAZEN YAZILARIMIZLA KARSILASIYORUZ TEBRİKLER İYİGÜNLERDE ATMACASIZ UÇUMLAR DİLERİM
SAYGILAR

A.S.

Çok teşekkür ederim.
Halil abiyi çok severim; çok değerli bir büyüğümüzüdür.
Benden selam iletirseniz çok sevinirim.
Görüşmek üzere.

Şenol

bir kaç sefer daha çekilse idi izlemesi çok daha keyifli olurdu lakin güzel kuş..Maşallah

cok güzel ama kac saat ne kadar sefere geliyo yani kac sefer yapıyo uzun gidiyo masallah takla aralıklarıda güzel yere yakında geliyo bir yavru görsün standartını bulur son zamanlar izlediğim iyi kuşlardan biri cok seri ve düzgün tırmanıyo birde nerede ucuruyon abi ben yozgatlıyım

hayko' Alıntı:
cok güzel ama kac saat ne kadar sefere geliyo yani kac sefer yapıyo uzun gidiyo masallah takla aralıklarıda güzel yere yakında geliyo bir yavru görsün standartını bulur son zamanlar izlediğim iyi kuşlardan biri cok seri ve düzgün tırmanıyo birde nerede ucuruyon abi ben yozgatlıyım

Merhaba;

Sanıyorum kuş hakkında bilgi vermem gerekiyor.
Bu kuş, buradaki fişeğini yaparken 2 yaşından biraz daha büyüktü.
1 yıl önce de, yani 1 yaşındayken de, yavruya bakmış bir durumdayken, yarışmaya kaldırmıştık, ve 2 saat 36 dakika havada kalmıştı.
15 sefer yapmıştı bu süre içerisinde.
Selamlar.

Şenol

Maşaallah Hocam iyi kuşların var güle güle besle. Gönlünce olsun...

Merhaba

Şenol hocam maşaallah çok güzel kuş emeğine sağlık kuşta,atma,gitme,takla, ses ve tempo var güle güle besle şimdi tek seferlik çekimi var ama bu bize ne mesajını veriyor hani derler ya kişi gördüğü ve anladığı kadarı ile kuşçudur demek ki Şenol hocamızın elinde birbirinden güzel kaliteli oyun kuşları var.Yaklaşık 3 yıldır tanışmamızdan beri kişilik olarak bende çok güzel intiba oluşturduğunuzdan dolayı size çok teşekkür ediyorum.Hani ne derler güzel insanlara güzel kuşlar yakışır.Selam ve saygılarımı sunarım.

A.S.
Merhaba Mustafa Abi;

Bu güzel yorumun için teşekkür ederim. Bu hobinin benim adıma güzelleşmesinde önemli bir yerin olduğunu söylemeliyim.
Sen ve senin gibi abilerimiz, bu hobinin seviyesinin yukarılarda durmasının nedenleri.
Çok sağolun, varolun.

Selamlar.

Şenol

bu hayvan çok güzel kardeşim tüyü kadar ömrü olsun bunun kıymetini bil .kuşçuyu kuşçu yapan kuştur.

video da gördüğüm kadarıyla kuş gayet alçaktan geliyo bence güzel bir oyun kuşu. :tamam:

Geri