Dökümcü Faruk Yeşilırmak (KAYSERİ )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dokumcu_faruk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Faruk Yeşilırmak
Meslek
Döküm
İlgi Alanı
Kediler
[dailymotion]xbgjwe[/dailymotion]
Göğ Erkek 3 yaşında eke kuştur.

[dailymotion]xbgyx6[/dailymotion]

Buda yavru kızması benekkli akkuyruk dişi oyuna yeni başladığı zaman videoya çekilmişti.

Maşallah çok hırslı, güzel kuşlar. Paylaşım için teşekkürler.

SA
MERHABA ARKADAŞIM

FARUK BEY KUŞLARINIZIN VİDEOSUNU İZLEDİM ÇOK BEĞENDİM. BEN SAKARYADAN MÜMİN ÖZBUDAK. SAKARYA ÜNİVERSİTESİNDE BİLİM UZMANIYIM. SİZE ULAŞMAK İSTEDİM ULAŞAMADIM.

Maşallah güzel..

İşte benim memleketimin kuşları (: Maaşallah çok güzel kuşlar.. Bİr an için köydeki kuşlarımız aklıma geldi.. Paylaşım için teşekkürler..

.........SİNAN ÖZTEKİN........

kisilarak gelisi güzel alt taklasini yapipta cekse harika kus olur

Kuşların kapanıp gelmesi çok güzel maşallah , dişi olanı daha seri ve daha hırslı , yanlız oyunu tam oturmamış henüz ..
Güzel kuşlar sağlıkla besleyin.. selamlar.ŞEREF

maşallah maşallah gulegule ucurun kuşada bravo sahibinede ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN

Kayseri kuşlarında en çok önem verdiğimiz olaylardan biri hedefe kilitlenişi yani kanatlarını kapatıp dama düşüş yapmasıdır. Bu yönleriyle bu kuşlarda istenileni veriyor. Güle güle besleyin..

SLM HEMŞERİM SENİN KUŞLARI SEYRETİM AMA SENİN BİLMEDİN ŞEY SİN KİLERDENDE İYLERİVA EMİN OL YANİ SUTA BEN ANKARADA KIRIKKALE DE BİRCOK YERDE SEYRET MEYE GİTTİM BİLADER COK İYLERİ VAR ANTALYADADA VAR YANİ AMA HERKES BİLMEZ YANİ EMİN OLGENE KUŞLARIN COK İY AMA KAN YENİLE BEN CE SANA KARDEŞ TAVSİYESİ

agzına saglık kardesım gorusun aynen dogru bence mademkı bataklıga batmıs elleme cırpındıkca daha cok batsınzaten onu ayakta tutun benım boz dısım o da olmasa tum batmıstı bu kusların sonu yok gelıp konuyorlar serbestlık var 3gunluk taklaları var arkası hava cıva altı bos kuslar

Belirttiğiniz kuşlardan bir kaç çift bendede mevcut,kırıp deneme amaçlı kana sokmuştum ama sanırım pekde iyi yapmamışım.. yavru iken mermi gibi seri atik uzun salımlı.. ama eke olunca gut, konmaya başladı.. bazen kana kattıklarımın tamamını kesip çukura doldurasım geliyor..

SLM,

MASALLAH GERCEKTEN DISI COK HIRSLI VE GÜZEL BENIMDE HOSUMA GITTI.GÜLE GÜLE UCURURSUNUZ INS.

BIRDE ARKADAS BIR TEK KAYSERI KUSLARINDA O ÖZELLIK ARANMIYOR KAPANIP DAMA CÖKMESI HER KUSTA ARANAN ÖZELLIKTIR BENCE.

SAYGILARIMLA

SLM,

EVET ARKADASLAR HER ZAMAN IYININ DAHA IYISIDE VARDIR SIZE KATILIYORUM YAVRUYKEN IYI DÖNÜYOR DISI SIMDI HAKKINI YEMEYELIM AMA EKELESINCE NE YAPAR BILEMEM INS O ZAMAN GELIR ARKADAS KUSU GENE VIDEOYA CEKIP KOYAR BIZDE ÖGRENIRIZ SONU NASILMIS.

SAYGILARIMLA

fatih_xw' Alıntı:
SLM HEMŞERİM SENİN KUŞLARI SEYRETİM AMA SENİN BİLMEDİN ŞEY SİN KİLERDENDE İYLERİVA EMİN OL YANİ SUTA BEN ANKARADA KIRIKKALE DE BİRCOK YERDE SEYRET MEYE GİTTİM BİLADER COK İYLERİ VAR ANTALYADADA VAR YANİ AMA HERKES BİLMEZ YANİ EMİN OLGENE KUŞLARIN COK İY AMA KAN YENİLE BEN CE SANA KARDEŞ TAVSİYESİ

Aleyküm Selam Nerde seyrettin ? Doğrudur iyileri olabilir Saygı duyarız Bence Buyur Gel kuşu yerinde seyret Ondan sonra yorum yap Biz Kuşlarımızdan Memnunuz Gerek yok kan yeniliğine!

marketcı cengız' Alıntı:
agzına saglık kardesım gorusun aynen dogru bence mademkı bataklıga batmıs elleme cırpındıkca daha cok batsınzaten onu ayakta tutun benım boz dısım o da olmasa tum batmıstı bu kusların sonu yok gelıp konuyorlar serbestlık var 3gunluk taklaları var arkası hava cıva altı bos kuslar

MArketçi Cengiz Sana Söylenecek Laf bulamıyorum O kadar düşük insansın ki SEnin bizde Ne bozun var ki millete Yalan söylüyon kendini burda küçük düşürüyon Ne yapmaya çalışıyon onuda anlamı değiliz Seni tanımayanlar yazdıklarını bişey bilir belki oyuzden bu mesajı yazıyorum tanıyanlar szate kusurna bile kalmazlar.

filo' Alıntı:
Belirttiğiniz kuşlardan bir kaç çift bendede mevcut,kırıp deneme amaçlı kana sokmuştum ama sanırım pekde iyi yapmamışım.. yavru iken mermi gibi seri atik uzun salımlı.. ama eke olunca gut, konmaya başladı.. bazen kana kattıklarımın tamamını kesip çukura doldurasım geliyor..

Seni tanımıyoz Nerden Geçti bizim bu kuşlardan sana Buyur gel seyret bizim kapımız her zaman açık Ondan sonra buralarda ileri geri yorum yap Hem tanışmış oluruz Kuşlarıda kesip Çukura doldurasın geliyormuş eğer bizim kuşlarsa buyur getir bis besleyelim iade et eğer değilse kendi kuşlarınsa kes çukura doldur SAYGILAR..!

YORUMLAR İÇİN tEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR..!

dokumcu faruk senın benım yanımda kucucuk kaldıgını bılırım eglence yerınde arkama saklandıgını kusa gelınce gel ızleteyım dıyorsun 100kere geldım ne ızlettın onu soyle bırde yalan soyluyor dıyorsun boz dısıyı lastıkcı recepe ben sattım sende gıttın para verdın satın aldın aldıgın kus benım kusum mıletın karsısına gecıp hava atma kıseyıde karalama ayıp oluyor bıraz adam ol yeter yıllarca mılletı kandırdıgınız altı bos kuslarla artık foyanız cıktı ama dılınızle kus satıyorsunuz soyledıklerımın her zaman arkasındayım

SA
MERHABA ARKADAŞLAR

MARKETÇİ CENGİZ BEY DEMEK KUŞLAR SİZİN SOYDAN GELİYOR. BEN FARUK BEYİ TANIRIM KUŞLARINIDA TANIRIM VE BESLİYOM. BEN SAKARYADAN MÜMİN ÖZBUDAK. SİZDEN ISTEĞİM OLACAK İDDAALIYSANIZ. BEN SİZDEN İKİ DİŞİ BİR ERKEK SATIN ALABİLİRİM. KARŞILAŞTIRMAYI KUŞLAR ARASINDA BİZ YAPALIM UYGUN GÖRÜRSEN. BEN TÜRKİYE GENELİNDE İYİ BİLİNEN SOYLARI TOPLUYORUM. KORUMAK İÇİN. 25 E YAKIN SOY TOPLADIM. GERÇEKTEN DEĞERLİ KUŞLARA SAYGIM VAR FARUK BEYİN KUŞLARI İYİ KUŞ. BURDA BUNU GÖNÜLDEN SÖYLÜYOM. HAKKINI YEMEYİN. BEN TÜRKİYEDE NERDE KUŞ UÇAR VE ASİL SOY OLDUĞUNU KANITLARSA ALIRIM İZLERİM SOY HAKKINDA PALAVRAYADA MÜSADE ETMEM. BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM. GÜZELLİKTEN YANAYIM. SELAMLAR.

selamın alyküm görüyorumda burda bir karalama kampanyası başlamış görmesek duymasak insanlar okuyup inanacak sanıyorlar.Bu kuşlardan bende besliyorum 2 senedir ne yapışan gördüm nede söylenen gibi ekeliğinde oynamıyan.Bu kuşları adam gibi uçurun hakkını verin ondan sonra buraya yorum yazın.Faruk abi kuşçular camiasında sayılı dürüst insanlardan.kümesine her gün onlarca adam gidip kuş izliyor.ben bugune kadar yapışıyor beğenmedim diyen bir kuşçu duymadım.ya sizi kandırıp başka kuşlar verip faruk abinnin diye kasmışlar yada bazı nedenlerden çekememezlik var.MARKETÇİ CENGİZ BEYİN YAZILARINI OKUDUM BANA HİÇTE MANTIKLI GELMİYOR SÖYLEDİKLERİ.İLK MESAJINDA FARUK ABİ VE KUŞLARI İÇİN SÜPER ÖVGÜLER YAĞDIRIRKEN ŞİMDİ İSE TAM TERSİ YORUMLAR YAZILIYOR.NEYSE HERKEZİN DÜŞÜNCESİNE SAYGIMIZ VARDIR.ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.BİRİLERİ ÇIKIP YALAKALIK YAPILIYOR GİBİ ALGILAMASIN KİM DOĞRUYU SÖYLERSE ONUN ARKASINDAYIM.SAYGILAR..

s.a arkadaşlar
şimdi işin aslı şöyle dönemlik kuş besliyenler veya taş çatlasın 3-5 senlik kuş besliyenler için onun bunun kuşunu karalamak kötüdemek kolay olur sadece dilden çıkacak ik kelime yeterli. bir de şuvar adamın eline biyerden kuş geçiyor veren diyorki alinin veya velinin şu kuşlarıdan iyi diye veriyor. o kuşun ne olduğuda belli değil alan adam uçuruyor. hasbel kader işte buralarda okuşların esas sahibini görünce sanki kapısına gitmiş. seyretmiş. ve bir sürü vaadle almış gibi kuşu karalıyor. git adamınkapısına seyret begenirsen ver değerini al. alan razı olsun veren razı olsun kimseyede mütealası düşmesin. ayrıca arkadaşlar özellikler kuş satınalan arkadaşlar. siz devamlı bir nesli besliyen üç aşşagı beş yukaru bu işte başarılı olan kuşçu arkadaşlarımızdan aldığınız her yavru iyi oynayacak diye bi kaidemi var veya senetmi imzalıyosunuz. kardeşim kuşbu nesilde olsa iyisi kötüsü hattta hiç oynamayanı çıkacaktır. bunlar makina üretimi değilki. hepsi aynı kalem aynı özellikte olsun. ha genelleme birbirini tattabilir bu nesildir işte. bir de şu konuda çok düşünüyorum. adam 45 yaşına gelmiş, çocukluğundan beri aktif kuş beslemiş, ve buyaşakadar kuş beslemiş. şimdi kuş satın alıyor veya hediye alıyor vay kardeşim kuşun oynamadı, sonra sagda solda lafların bini bir para, bende diyorumki bu yaşa kadar bişeyler sahibi olamadınsa kendine ait en azından 10 senidr şunları besliyorum biraz ksiklerivar ama idare ediyor diyemiyecen kuşun yoksa kapında git dünyanın en iyilerini getir . ondada bi bahanen olur. onlarıda kötülersin.
işin açıgı arkadaşlar buradan insan yüçeltmek çok basit gibi görünüyosada iki klavyenin tuşana basarak, aynı şekilde küçük düşürmekte iki parmagının ellerinde. biraz insaflı olalım. insanlar emek veriyor yıllarca hatta bir ömrünü veriyor. birtane kendini bilmez ve 3-5 yandaşı onunlar berebar sanki adamın kapısına gitmiş gibi karalama kampanyası açıyor. ayıptır. sizde aynı sevyeye gelince anlarsınız. ayrıca burada bahsi geçen faruk beyi tanımam vede hiç karşı karşıya gelmedik. ama bi emek verilmiş kuşak tan duymada olsa biliyoruz. emege sayğılı olalım. kuş mu aldınız ondan oynamıyorsa onunla paylaşın sıkıntınızı telefi etmiyorsa oda onun ayıbıdır.
herkeze saygılar kimse üstüne bişeyler almasın ve alınmasın genelleme konuştum. iyi günler dilerim
KIRIKKALELİ METİN

marketcı cengız' Alıntı:
dokumcu faruk senın benım yanımda kucucuk kaldıgını bılırım eglence yerınde arkama saklandıgını kusa gelınce gel ızleteyım dıyorsun 100kere geldım ne ızlettın onu soyle bırde yalan soyluyor dıyorsun boz dısıyı lastıkcı recepe ben sattım sende gıttın para verdın satın aldın aldıgın kus benım kusum mıletın karsısına gecıp hava atma kıseyıde karalama ayıp oluyor bıraz adam ol yeter yıllarca mılletı kandırdıgınız altı bos kuslarla artık foyanız cıktı ama dılınızle kus satıyorsunuz soyledıklerımın her zaman arkasındayım

Bak Cengiz ben kimseye zorla kuş satmıyorum burda okuyanlar belki seni adam yerine koyupta söylediklerine inanır ama burda ki arkadaşları aydınlatma adına sana cevap veriyorum.Zaten seni tanıyanlar ne olduğunu biliyor.Ben bu güvercinleri dün yada bugün beslemiyorum senin yaşın kadar bu işe emek harcayanlardanım.Var madem iyi kuşun buyur uçur herkes görsün kuşlarını.Sağo sola çamur atmakla bi yere varamazsın.100 kere nerde geldin kuş izledin köşe başlarında yeni yetmeler gibi köşe başlarına pusarak izlediklerinden mi bahsediyosun.Adam olan gelir damımda izler.Yıllarca kimi kandırıp kuş satmışım ben kuşum neyse gelir almak isteyen adam izler seyreder izlediği kuş ruhuna hitap ediyosa verir parasını alır.Ben etrafında bi kaç yalakanın poh pohlamasıyla kuş satanlardan değilim.Benden kuş alan arkadaşların hepside memnun bugüne kadar şikayet edeni görmedim abi Teşekkür Ederim ne dediysen kuşların bir bir aynısını yapıyor senin gibi dürüst insanlara çok az rastlıyoruz diyorlar.Hodri meydan varsa iyi kuşların buyur uçur tebrik edelim ben senin karınsızlık çekememezlik yapmam tebrik ederim....

FARUK BEN SENI 30SENEDIR TANIRIM BENI KONUSTURMA 30SENEDIR GELDIM GITTIM 100KEREYIDE GECMISTIRNE ZAMAN KOSE BASINDA KUSUNU SEYREDERKEN GORDUNKI CAMUR ATIYORSUN DOGRULARI SOYLEYINCE KOTUMU OLDUK YALANMI NE SEYRETIRDIN DOGRU DUZGIN KUSUN ADINI SOYLE SU KUSUMU SEYRETTIN DIYE BENDEN PARAYLA KUS ALMIYA KALKTIN BEN SENIN GIBI DUSUK INSAN OLMADIGIM İCIN PARANI ALMADIM HEDIYEM OLSUN DEDIM SENDE YAVRU OLDU DEDEIN USTUNE YATTIN BUNLARI SOYLEYELIMDE KIMIN NASIL INSAN OLDUGU ANLASILSIN HODRI MEYDAN DEMISIN NE ZAMAN HAZIRSAN UCURALIM BENI TEBRIK EDEN COK SONRA NEYIN VARKI NEYINI CEKEMIYECEM ANCAK SIZ BENI CEKEMEZSINIZ CUNKU KAYSERIDE NA MAGLUP UNVANA SAHIP TEK KUSCU BENINDE ONDAN CATLA EMIIII

Bana kalırsa Faruk bey bu tür tartışmalardan uzak durmak istiyor fakat inat ile üzerine geliniyor.marketçi cengiz bey görüyorsunuz ki Faruk bey kuşlarınız veya şahsınız adına yorum yapmak istemiyor.Siz Faruk beyin kuşlarını bıraktınız şimdi de kişiliğine saldırmaya başladınız.Avukatı değilim ama Anlaşılan adınızı kayseride kuşçu olarak anılmasını istiyorsunuz.yanlız şöyle birşey var kayseride kuşçulardan kim var diye sorduklarında ben sizin adınızı hiç duymadım daha önce ,Dökümcü Faruk beyi türkiye çapında tanımayan iyi kuşçu yoktur.Neyse küçük bir araştırma yaptım sizle ilgili,burda istanbulda kayserili hasan diye birisi var.kayseriye gelmiş Faruk beyde kuş uçurup seyretmişler.sonra siz hasan beyi kümesinize götürmüssünüz ama sizin için kuş muş görmedik diyor.durum bu iken anlatacak daha çok şey var aslında ama net ortamında yanlış olur.Bu ay kayseriye gelicem marketçi cengiz bey sizinde kuşlarınızı çok merak ediyorum.davet ederseniz kuşlarınızı havada görmek isterim.birde kayseride yarışma düzenleniyor illlaki hazırda kuşunuz vardır diyerek sizden davet bekliyorum.saygılar.

slm kadır arkadas bende senın ısmını duymadım MARKETCI CENGIZ DUNYADA MARKA ISIMDIR senede365gun var ben 365gun her zaman super kus oynatıyorum dıye bır ıddada bulunmadım hasan seyretmıs seyretmemıs benım ıcın onemlı degıl ben kendımı 35sene kayserıde ıspat etmıs kısıyım 60 musabakada tamamını galıp bıtırerek NAMAGLUP UNVANINI KAZANAN KAYSERIDE TEK KISIYIM MARKETCI CENGIZI HIC YENEN OLMUSMU su arastırmanı bır gozden gecır ondan sonra yanıma gel kus seyret kardesım eksık arastırma yarım hoca adamı dınden eder vetva verırken konuyu bılerek anlatkı mıllet dınınden cıkmasın benden sana abı nasıhatı

Masallah ..Atlaması cok güzel ..ucumu gördüğüm kadar yüksek ve canli fişekte atesli ve hırslı ..güle güle besleyin

Geri