Dökümcü Faruk Yeşilırmak (KAYSERİ )

faruk abinin kuşları güzel iyi kuşlarınız yoksa beslencek kuşlar iyi kuşlarınız varsa kırılıp aşı yapılcak kuşlardır ben kayseriye gittim faruk abiden başkasında kuş görmedim duymadım ..

deli kuş maşallah hayrını görsün gardaşım kimse..

S A BU KUŞLARA EMEK VERİP BU DURUMA GETİRİP BİZ KUŞCULARA BU GÜZELLİGİ SUNAN PAYLAŞAN FARUK AGBİYE TEŞEKKÜR EDİYOR SAYGILAR VE MUTLU YILLAR DİLİYORUM GÜZEL KUŞLAR BOL YAVRULU YILLAR DİLERİM
MAŞALLAH

bencede herkes ii kuşçu ben öğrtmenim yıllardır kuş severim birazda olsa kendi çapımızda kuş besliyoz iki kanat bi kuyruklu ,kayseride sayılı kuyşçudur farukbey,ben ismini çok duydum onun gözden çıkardıgı kuşları millet haraç merazaç alır burda keşke bendede olsa ama bizler şimdilik sadece ismini yada biyerlerde uçtumu davati bekleriz,ha buarada bence kuşlar satılmamalı çünkü gerçekten asil bi r kuşsa parayla degeri olmaz yok bedava bir kuşsa onuda burda yazmanın bi anlamı yok ben çocuken alırdım parayla şimdi hediye ediyom hediye alıyom ve ii kuşumvar bence :)

bu kuşların kuyruk telekleri kalabalıkmı abi?...yani 14 16 gibi

maşşallah , AllahCC" nazardan saklasın taban taklaları eksik ama inşaallah oda olur, güle güle uçur... :heyo:

Teşekkürler

dokumcu_faruk' Alıntı:
[dailymotion]xbgjwe[/dailymotion]
Göğ Erkek 3 yaşında eke kuştur.

[dailymotion]xbgyx6[/dailymotion]

Buda yavru kızması benekkli akkuyruk dişi oyuna yeni başladığı zaman videoya çekilmişti.
:tamam: :tamam:

Geri