Dolapçı almak isteyenler için mesafe sorun değil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karataş32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

karataş32

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali osman karataş
Meslek
sigortacı
İlgi Alanı
merhaba arkadaslar

bazı arkadasların dolapcı belemek istedigini ama ulasım nedeni ile sahip olamadıklarını gördüm

gercekten dolapcı beslemek isteyen arkadaslar varsa elimden geldigi kadar yardım ederim

istedikleri yere göndere bilirim.

aliosman karataş
0544 3031534
[email protected]

Re: mesafe

Selamlar. Bu güzel, örnek davranışınız için teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Re: mesafe

bunun için benden daha istekli birinin olduğunu sanmıyorum, balıkesir gönenliyim, yardımcı olabilirmisin???

banada 1 cift karacil gerek arkadasım bana ulasırsan sevinirim

kalite olsun öncekiler gibi kardes para sorun degil öncekilerin soyundan olabilir

kardesim senin paran gecmez bu saatten sonra kuslar senindir

istedigini ucurup begenip götüre bilirsin...

banada bir çift dolapçı lazım eğer istanbula gönderme imkanınız varsa yardımcı olursanız sevinirim para konusunda sıkıntınız olmasın gerekeni yaparım selamlar

güzel bi başlık altında açılmış ama dolapçı beslemek isteyipde edinemeyenlere yol sorun olmaz gönderirm demişsinzi ama bi faaliyet yok, sorun para ise biz sorun etmiyoruz, ama nedense bi gelişme yok, ilginç...

güzel bi başlık altında açılmış ama dolapçı beslemek isteyipde edinemeyenlere yol sorun olmaz gönderirm demişsinzi ama bi faaliyet yok, sorun para ise biz sorun etmiyoruz, ama nedense bi gelişme yok, ilginç...

ben sözümün arkadasındayım benim için mesafe gercekten sorun degil

istersen balıkesire kadar gönderirim ama gönene gönderemem sende biraz zamanından fedakarlık yaparsan icrat olur

ok. sen balıkesire gönderebileceğin günü saatı yaz ben ordan aldırırm, sorun olmaz, böyle bi teklif etmedin ki, sen böyle bir güzellik yapacaksın bende elbet birşeylerden fedakarlık ederim
teşekkür ederim.msn sizde kayıtlı bana ulaşabilirsin

kardeş sen nerde oturuyon banada 1 çift dolapçı lazım msn:[email protected] ben ardahan da oturuyorum

dushekimi' Alıntı:
ok. sen balıkesire gönderebileceğin günü saatı yaz ben ordan aldırırm, sorun olmaz, böyle bi teklif etmedin ki, sen böyle bir güzellik yapacaksın bende elbet birşeylerden fedakarlık ederim
selam mehmet , karatas kusları gönderecekse ben karsılar sana ulastırırım sorun olmaz

galip' Alıntı:
dushekimi' Alıntı:
selam mehmet , karatas kusları gönderecekse ben karsılar sana ulastırırım sorun olmaz

eyvallah dostum, karataş dostum balıkesirde karşılayacak arkadaş var o alıp bana ulaştırabilir sen yollayacağın zaman haber ver ,memnun olurum.

karataş32' Alıntı:

ben sözümün arkadasındayım benim için mesafe gercekten sorun degil

istersen balıkesire kadar gönderirim ama gönene gönderemem sende biraz zamanından fedakarlık yaparsan icrat olur

kardesim karatas takfiyede bulunurum her zaman ihtiyac olursa biliyosun

kus cok kardesim bitmek tükenmek bilmiyor

ihtiyacım olursa haber veririm

s.a değerli dostlar bu tarz taahhüt etmeler yazışmalar güzelde ,çoğu arkadaşın durumu malum.iş maddiyata gelince meblalar çok yüksek konuşuluyor.kimse cahil değil.hangi kuşun kaç ytl yapacağını herkez biliyor.saygılarımla
ÖMÜR DENİZ.

arkadasım bir yere kadar haklısın ama bizde ucuk fiyat yoktur sitedeki bazı arkadaslar kus gönderdim isteyen arkadaslarada gönderecegim hersey kus satmak para kazanmak veya b,r,lerini kandırmak degil benim böyle b,r konu acmamdaki gayem bizim kuslarımızın bütün türkiye bilinmesi beslenmesi nasıl taklacı her yerde varsa bir gün gelecek dolapcılar alacak dolapcı ırkı cogu illerimizde beslenmektene yazıkki cogu kırılmıslar sadece ıspartada bozulmamıs herkez neden kırılmıs kustan üretmeye calıssınki herkez emek harcıyor gönderdigim kuslarda hep iyilerini ve ucuzlarını gönderiyorum
usaktan önder kardesimize gönderdigim kusları sora bilirsiniz
yinede herkezin yorumuna saygılıyım

ıspartadan saygılar

kardeşim ben istanbulda yasıyom bi çift hediye gönder bi bakalım kalitesine hersey paramıdır..bıldırcın beslemekten bıktım artık

arkadasımıza nezaketınden dolayı çok tesekkur ederız bu sıtede dılerım herkes boyle ılerkı günlerde dasyanişma içinde olur

saygılar

TEDİRGİN' Alıntı:
kardeşim ben istanbulda yasıyom bi çift hediye gönder bi bakalım kalitesine hersey paramıdır..bıldırcın beslemekten bıktım artık
senin istedigin kus olsun gecen gün fotolarını gönderdigim kuslar hosuna gittiyse göndereyim
ama bunlar anlar taklacı degiler hüseyinle fazla ugrasma

Bende fiyat öğrenmek isterim açıkcası bende beslemeyi istiyorum. Fiyat konusu ile ilgili bir özel mesaj atarsanız sevinirim.

tedirgin kardesim ben sana 2 çift daha bıldırcın gönderem yanında 1tanede keklik sen onları besle belki onlar takla atarlar tamammı kardeşşşşşşş

bu karataş 32 i bana 2 çift kuş gönderdi istanbula allah sizi inandırsın kuşlar hep düştü nerdeyse düştükleri yerde oynıyacak kuşlar bi kuş bu kadar oynar

banada bir takım yollayabilirmisin istanbul...çok memnun olurum saygılar

TEDİRGİN' Alıntı:
bu karataş 32 i bana 2 çift kuş gönderdi istanbula allah sizi inandırsın kuşlar hep düştü nerdeyse düştükleri yerde oynıyacak kuşlar bi kuş bu kadar oynar
Selamün aleyküm Tedirgin kardeşim 2 aralık 2008 tarihinde yazıyosun karataş bana kuş gönder bi bakalım
Tarih 4 aralık 2008.Yine sahnedesin diyosun kuşlar dönerken çakıldı.Ne biliim..

khemall' Alıntı:
TEDİRGİN' Alıntı:
Selamün aleyküm Tedirgin kardeşim 2 aralık 2008 tarihinde yazıyosun karataş bana kuş gönder bi bakalım
Selamlar
Kemal Bey size katılıyorum bu konuda 2 aralıkta alınan kuşlar 2 günde nasıl alışıyor ve yere cakılıyor merak ettim dogrusu :ckmk:

khemall' Alıntı:
TEDİRGİN' Alıntı:

Muhteşem bir gözlemcisiniz tebrik ediyorum sizi. Sanırım ilk kümeste uçurdular. Eğer öyle değilde iki günde kuşlar sizin kümese alışabildi ve uçtularsa kusuruma bakmayın ama onların dolapçı olduğundan şüphe duyarım. Ben size kendi dolapçılarımdan vereyim muğladan istanbula alın gidin 2 gün sonra koyverin en aşağı bir hafta aç susuz gezer muğlaya geri dönemeyincede sizin kümesinize yani ilk kalktığı yere geri döner. :tamam:

khemall' Alıntı:
TEDİRGİN' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:
khemall' Alıntı:
TEDİRGİN' Alıntı:

Muhteşem bir gözlemcisiniz tebrik ediyorum sizi. Sanırım ilk kümeste uçurdular. Eğer öyle değilde iki günde kuşlar sizin kümese alışabildi ve uçtularsa kusuruma bakmayın ama onların dolapçı olduğundan şüphe duyarım. Ben size kendi dolapçılarımdan vereyim muğladan istanbula alın gidin 2 gün sonra koyverin en aşağı bir hafta aç susuz gezer muğlaya geri dönemeyincede sizin kümesinize yani ilk kalktığı yere geri döner. :tamam:
brate' Alıntı:
khemall' Alıntı:
TEDİRGİN' Alıntı:
Selamlar
Kemal Bey size katılıyorum bu konuda 2 aralıkta alınan kuşlar 2 günde nasıl alışıyor ve yere cakılıyor merak ettim dogrusu :ckmk:

mrb arkadaslar tedirgin yani ismail abim aslen ıspartalıdır ıspartanın eski kuscularındandır ama suanda istanbulda yasıyor iki günde kus nasıl geliyor nasıl ucuyorda cakılıyor falan demişsiniz kim olsa aynı seyi düşünür kusları daha önce gönderdim ismail abime siteyede yazmasının okuduysanız mercan arkadasımıza yaptıgı yorumları biraz onu kızdırmak için böyle yazmıs umarım merakınız giderilmiştir yalan olan birsey yok...

kuş besleyen adam zekidir bu işi yapanın saf olması düşünülemez bence arkadaşlar cok dikkatlisiniz tebrikler...ama ortada yalan yoktur karataş arkadaşımın kuşlarından var bende kümesindeki kuşların 10 numara oldugu gibi bana gönderdikleride 10 numara kuştan anlıyosanız resimlerine bakın karar verin...

TEDİRGİN' Alıntı:
kuş besleyen adam zekidir bu işi yapanın saf olması düşünülemez bence arkadaşlar cok dikkatlisiniz tebrikler...ama ortada yalan yoktur karataş arkadaşımın kuşlarından var bende kümesindeki kuşların 10 numara oldugu gibi bana gönderdikleride 10 numara kuştan anlıyosanız resimlerine bakın karar verin...
Ne zamandır dolapçı besliyorsunuz merak ettim. Dönücü bir ırka resimden bakarak karar verebiliyorsunuz. Şaşırdım doğrusu. Peki öğrenebilirmiyim resimden ne şekilde belli oluyor. İnternette dolapçı alırken dikkat edelim öğrenipte bari. :tamam:

Geri