Dolapçı Kara Çil (Kaplan) Güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
dolapci_bosnak' Alıntı:
Selamlar
Hüseyin bey maşallah kuşlarınız çok güzel allah nazardan saklasın bol yavru almanız dileğiyle...

Selamlar.
Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi dilekleriniz için sağolun.

harika olmuş arkadaş ben 28 yaşında güvercin meraklısı oldum dolapcı ırkından dolayı ama böyle güvercinler bursa da yok şu an elimde bir cift var uzun ugraşlar dan sonra edindim ama bunlarda yumurtlamıyorkafayı sıyırcam tavsiyen nedir ben tek dolapcı bakmak istiyorum nasıl temin edebilirim yardımcı olurmusun

harika olmuş arkadaş ben 28 yaşında güvercin meraklısı oldum dolapcı ırkından dolayı ama böyle güvercinler bursa da yok şu an elimde bir cift var uzun ugraşlar dan sonra edindim ama bunlarda yumurtlamıyorkafayı sıyırcam tavsiyen nedir ben tek dolapcı bakmak istiyorum nasıl temin edebilirim yardımcı olurmusun

bu kuslardan satıyor san dostum ben talıbım eger anlsa bılırsek iki uc cıft alırım cvb nıbeklıyorum iii gunler

strexer' Alıntı:
bu kuslardan satıyor san dostum ben talıbım eger anlsa bılırsek iki uc cıft alırım cvb nıbeklıyorum iii gunler

Selamlar. Ben Kuş Satmıyorm. Fakat Dolapçılar Ve Dönekler Konusunda Size Yardımcı Olabilirim. Yönlendirebileceğim Kişiler Var. Nerede İkematgah Ediyorsunuz?

Hüseyin Bey yeni resimlerinizi bekliyorum yani sizi bulamıyoruz bari netten bile izleyelim.Olmaz mı...

kazimcankurt' Alıntı:
Hüseyin Bey yeni resimlerinizi bekliyorum yani sizi bulamıyoruz bari netten bile izleyelim.Olmaz mı...

:banane: :banane: :unlem: :unlem: :ne:

Anlamadım ama neyse. Yeni resimleri çekerim yakında.

Kuslarının Maaşallahı war.Alah nazardan korusun ne diim... :)

s.a kardeş gerçekten kuşların görüntüsü 10 numara ALLAH sağlık içinde beslemek nasip etsin senden bir ricam olacak kuş satmıyorum demişsin ben böyle kuşlar arıyorum yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekkürler.1 çift sağlam olsa yeterli.

tankyu heyo

turkoglu' Alıntı:
arkadasım bursada dolapcı bulamadıgını yazmıssın bir arkadasım bursada asker arkadası ona devamlı dolapcı gönderiyor adresi ve telefonu suan bende yok ama en kısa zamanda alıp sana göndereyim o kş,işiden dolapcı temin edebilirsin

kusların güzeller aldıgın yavrularda cok güzeller allah saglıklı günlerde ucurmayı nasip etsin

huseyın abı oncelıkle hayırlı aksamlar huseyın abıcım bu sıteye gırdıgım gunden berı cok keyıf alıyorum bu yuzden sana ve ekıbıne tsk ederım kuslarına gelınce harkulade hayvanlar ben de kendı capımda 4 yıldır dolapcı uretmeye calısıyorum usakta oturuyorum dolapcı denınce usakta genelde benı bılırler uzun lafın kısası yaza ıssallah sızınle tanısmak sohbetler etmek ısterım usagada yolunuz duserse beklerım usakta elektronık ısıyle ugrasıyorum .huseyın abıcım vaktını bana ayırdıgın ıcın sagolasın .allah ım kuslarına ve sana uzun omur versın .paylasmayı seven .....ARS....

Karaçillerin maşallahı var.bol yavrulu günler hüseyin abi.UşAkTaN SERDAR ARSLAN.

Geri