Dolapçı Kırmızı Çil Güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Dolapçı Kırmızı Çil Güvercinlerim
DSC00500.webp
DSC00501.webp

DSC00502.webp

dsc00504ps4.jpg

dsc00505lj7.jpg

dsc00509en4.jpg

dsc00515ql6.jpg

dsc00516oy1.jpg

dsc00517di2.jpg

dsc00521dx1.jpg

dsc00527gw8.jpg

dsc00546xd8.jpg

dsc00538ss7.jpg

Merhaba Hüseyin Bey altınbaşlar ve kırmızı çiller çok hoşuma gitti soylu bir ailenin yavrularına
benziyorlar ..Paylaşım için teşekürler..
Bu kuşların ırkı nereye dayanıyor ve en önemlisi de sadakatlikleri ve dönüş deneme sonuçları
hakkında bilgi verirseniz sevinirim ..
Şimdiden teşekürler ..Bahar da Ömer abiyle ziyarette etmeyi düşünüyoruz ziyarettede paylaşımımız olur
nasip olursa ..

Denizli den saygı ve selamlar...

hüseyin kardeş senin kuşları iyi biliyorum. resimler ikin saol. şu kırmızılardan bir çift vermedin ama neyse. allah bol yavru aldırsın. :heyo: belki o zaman alırız.

kuslarının masallahı var kardes

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Denizli tarafında eğer bu kuşlardan besleyen arkadaşlarımız var ise kan değiştirmek amacıyla yeni damar almak istiyorum. Bilgilerinize..
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

gerçekten çok güzeller maşallah

yellowxc' Alıntı:
Bu kuşLar sana ait değil sanırım kardeşim?

Ne demek sana ait değil aksini iddia eden buyursun gelsin.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

yellowxc' Alıntı:
Bu kuşLar sana ait değil sanırım kardeşim?

bu kuşlar hüseyin kardeşime ait.bizzat kümesinde gördüğüm bildiğim kuşlar.

hüseyi kardeş sana şaka yapmışlar herhalde ;
mugla doganköyde oturuyormuşsun ben gelirim bazen muğlaya doğanköy ne tarafa düşüyor? yakında aydına gideceğim eğer yakınlardaysan görüşelim.

marmaris'ten sevgiler

yellowxc yazdı:
Bu kuşLar sana ait değil sanırım kardeşim? (bu yorumu yazan seni tanıyan biri ve seni kızdırma amaçlı olduğunu sanıyorum.)

Ekli dosyalar

• ABİYE 1.jpg
    ABİYE 1.jpg
    2.5 KB · Görüntüleme: 1,403
kuzeyli bey hüseyinde daha yeni aydındaydı ama döndü sanırım dün.doğanköy marmaristen gelirken ula girişini geçtikten 5 km falan sonra sol tarafta gülağzı vardır.gülağzı sapağından sola içeri girdikten sonra aynı yolu takip ederseniz tahmini 5 km. sonra.

hüseyin sen bu kuşlardan buraya koyma fazla çekemiyorlar herhalde senin değil diyorlar. ama senin olduğunu muğlada çok kişi biliyor . çoğu kuşçununda senden 1 çift almak için peşinden koştuğunu biliyor. sen takma kafana bol yavru almaya bak. allah nazardan korusun.

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.

Feyzi kardeşim benim malım kıymetli diğerlerinki kıymetsiz diye birşey yok önemli olan dostluk. Ama birkaç eklemede bulunmak istiyorum. Kuşlar benimdir şaka veya gerçek söylendiysede bilemem ama yazan arkadaştanda bir açıklama bekliyorum. Eğer bu kuşlardan var ise tanıdıklarında bilki garanti olarak benim kuşlarımdır sebebi ise bundan 8 ay önce 20 tane selanik (Dolapçı karaçiller ve kırmızı çiller) kümesimden çalınmıştır. İçlerinde kırmızı çillerdende vardı eğerki böyle birşey varsa (Umarım Yoktur) Bilmek isterim. Önemli değil var olan arkadaş satmayı düşünürse fiyat sorun değil alalım.. :)

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

varmı hüseyin bey satılık çil

Ben satmıyorum kardeşim ama buyrun gelin sorun değil yavrulardan hediye ederiz..

Geri