dolapcı,ödemiş,kelebek karışık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan poyrazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
saol kardeşim sanada allah en güzelini nasip etsinsanada bol yavrulu hastalıksız bir sezon dilerim.kendine iyi bak kuşlardan beslemek istiyosan yaz geldi 1 ay a kalmaz yavrular başlar bir çift hediye ederim.

poyrazz' Alıntı:
saol kardeşim sanada allah en güzelini nasip etsinsanada bol yavrulu hastalıksız bir sezon dilerim.kendine iyi bak kuşlardan beslemek istiyosan yaz geldi 1 ay a kalmaz yavrular başlar bir çift hediye ederim.

Çok teşekkür ederim abim.. Ama dolapçı huyunu-suyunu bilmediğim bir kuştur. ZAten bildiğin gibi ben kelebek üzerinden bişeyler yapmaya çalışıyorum. O yüzden senin bu güzel kuşlarını alıp heder etmek istemem.. TEkrar tekrar çok teşkkür ederim..

önemli degil gelecek nesile kuş bırakmak cabasındayız kardeşim dolapcı cok kolay bir kuştur aslında vur bayragı yukselsin ve parıltıyı donerek insin başka kumese dolap bile almaz boyledir kısaca kardeşim kelebek üzerine cok şeyler bekliyoruz sizlerden benim oglum var 12 yaşında bana arada baba ben büyüyünce dolapcıların kanını kaybetmem diyor kuşları beyendigin için teşekurler .balıkesirden sevgiler

baba üyelik aldım yeni.

hayırlı olsun eren aramıza hoş geldin.yakında kendi kuşlarını da paylaşda görelim bakalım nasıl kuşların var .erenle salmalarımızı kuşlarımızı ayırdık çil kaptan cinsleri onun yangaplarda benim rakibiz artık bakalım ne olacak yakalarsam vermem kuşunu o na göre iddalaşalım istersen.

Ersun bey beyaz dolapcı denizli kuşumudur, lakin bizim burda bu beyaz kuşlar filibe diye satılıyor, beyaz dolapcı olmaz diyorlar, ben bu kuşları bango yavrularına güzel baktıkları için özellikle dişileri topluyorum, ucurduklarım yüksek ve uzun süreli ucuyor.Alçaldıkları zaman kanat vurup bir iki makara sarıyor, fakat daha dönenine raslamadım, inşanlah bir gün döneni rastlar.

gökay bey hemde dolapcının hasıdır beyazlar ama filibeler ayrı bir ırktır onları her yerde yavru bakıcılıgı için beslerler genelde dolapcı herrenk vere bilir mesala bende beyaz erkek kaptan dişi dolapcıdan kırmızı çil yavru çıktı koyu kırmızı çıktı yani dolapcı özlellikle yangap dolapcı besliyorsan her renk yavru almak mümkündür bendeki beyazlar çok sargın dönücü vede işyerim 15 km ordan atıyorum ben arabayla iş çıkışı salıyorum onları onlar benden önce evin üstüne gelmiş oluyorlar çogu zaman tabi yolda radara girmesseler yani şahinlere yakalanmasalar yavru bakımına gelince yeterki kendisi yem yesin su içsin yavruların kursagı patlıycak diye çogu zaman korkmuşumdur bana göre benim şahsi görüşüm ve bendeki dolapcılardan edindigin tecrübeye dayanarak söylüyorum koyu renk yerine ben her zaman beyaz yada yangap beslemeyi tercih ederim kapalırenkler çok oyuncu oluyor ama akıl yönünden olsun gelicilik yönünden olsun biraz vasatlar bende her ikiside var ama açık renlerin yeri daha başkadır bende yardımcı ola bildimmi bilmiyorum dolapcı evet denizli kuşudur tıpkı azman lar gibi ama ısparta burdur yörelerindede yaygın beslenmektedir.balıkesirden saygılar.

ilk önce hoş bulduk baba kuşları yüklicem hem bügün girdik iddaya aynı surede geldiler hem abem kaptanları arapları kötüleme bende kaptan arap besliyorum ama dogru yangaplarda daha cok akıl var bakalım yavru almaya başlıyalım degirmen bogazından atalım bakalım geliyolarmı gelmiyolarmı bende vermem abem sende yavru cok elimle bile yakalarım :)) bakalım nolucak başarılar abem :) ne zaman istersende atalım gelmeyen kacan şahinin kaptıgı kuş en sewmedigim kuştur baba bunu sende biliyosun.

EE EREN BAKALIM NASIL İDAHINA GİRCEN USTANLA SENDEKİLER HEPSİ ÇİL ABEMM BENDEKİLERİN YAPTIGI OYUNUDA ATTIGIM YERERİDE EN İYİ SEN BİLİYOSUN ÇÜNKÜ YANIMDA SEN VARDIN BERABER ATTIK ATTIGIMIZDA GELMEYEN ARAPLARI ÇİLLERİ DE İYİ BİLİYOSUN BAKALIM NASIL OLCAKSENİN İŞ ÇOK ZOR ABEMM SENDE İDAHINA GİRERSEN KUŞ KALMAZ GİBİME GELİYORR SONRA BENDEN İSTEMEYESİN YANGAPLARDAN VERMEM ALMAK VERMEK YOK BİLİYOSUN EN HIZLI RAKİBİN BENİM BUNDAN SONRAA. :heyo: :dans: :sinirli: :haha:

Baba ben hertürlü kuş atarım yarın bile atarım istersen ben zaten yangapları kotulemiyorum ama cillerin oyunları daha güzel geliyo bana sanada yangaplar kuşların gercekten aklıllı atıgında 5 ay sonra gelen beyaz dolapcınıda biliyorum ama bendeki karacil dişinin yavruları akıllı baba sende biliyosun hertürlü idaya girer gelmeyen arap akcil karacil mor bakıri hepsi kaldı onlarıda gorduk ben bu işte fazla zorlanmam dedigim gibi kacan şahinin kaptıgı gelmeyen kuş en sevmedigim kuştur sende bunu biliyosun yarın bir idaya girelim bakalım benim ustam aslında yangapcı ama istesem yangap verir bana.ve süperde kuşları var yangaplarda onunkileri gecen kuş gordun mu? almak vermek yok benimde rakibim sensin baba bundan sonra:))

SENİN USTAN ESASINDA BENİM USTAM BENİM YANGAPLARIN ONUN SOYUNDAN GELDİGİNİ BİLE BİLE NASIL BENLE İDAHINA GİREBİLİYOSUN HAYRET SENDE BAYA CESARET VAR ABEM AMA FAZLA HIRS VE FAZLA CESARET BAZEN İYİ DEYİLDİR BUNU SANA ÖGRETİCEM ANAHTARINI ALIRIM MAYK NESİNE NE ZAMAN İSTERSEN BEN HAZIRIM İSTERSEN SANA YAVRULARDAN ATI VEREYİMDE DENGELİ OLSUN YADA MESAFE OLARAK AVANS VEREYİM SANA SENHAALİN ORDAN AT BENDE GÜNDOGANDAN ATAYIM SEN KAÇTANE ATARSAN BEN BİR İKİ FAZLA ATAYIM SEN NASIL İSTERSEN ABEMM :hungur: AGLAMA SONRA BAKALIM :heyo: :banane:

ustalarımızın aynı olması ne kadar kotü ayrı olsa benim ustam senin kine soylerdi ama benimkini biliyosun baba biliyorum yangapların soyu ustamın soyundan geliyo ama benim kuşlarımın kendine göre güzel dönüşlerle iddaya girelim cesaretim sonsuz bana gore cesaretli olmak iyi deniyelim çillerden eliye eliye bunlar kaldı dişi cili biliyosun gündogandan cok rahat geliyor hatırlarsan ustam inanc abi bana bir azman vermişti nasıl oldugunu sen biliyorsun bende hazırım kuş atmaya her zaman sen buyuklerden at gelsi sonra yavruları denersin avansa ihtiyacım yok dengeli olsun gündogan sa gündogan her türlü baba ben kuş için aglamam baba ama bu iş inada bindi yarın atarken görürüz.

TAMAM YARIN AKŞAM EVDEYİM HAZIR OL ABEM SENLE KAPIŞALIM DA GÖR BAKALIM AH İNAÇ OLSAYDI OZAMAN SANA VERİRİDİM DE PER YAPARDIN ÇİLLERİNE ONLAR ZOR BULURLAR EVİDE ONDAN DEDİM BENİM PERE İHTİYACIM YOK BİLİYOSUN HEPSİ PER YANGAPLARIN SIRTI KIZILLAR ÇİFTLEMİŞMİ YUMURTALARI BAKTINMI AKŞAM ÜSTÜ :heyo: YARIN HAZIR OL HADİ İYİ GECELER SANA YARIN GÖRÜŞÜRÜZ YAT DA KALKAMASSIN SABAH :slm: :dans: :tamam: KENDİNE İYİ BAK ASLAN OGLUM ÖPTÜM HADİ İYİ GECELER. :sinirli:

S.a.

Boynuz kulağı geçermiş... Kuşçular.org olarak eminim ki herkes Eren'in yanında... :)) Ayrıca çil ve kaplanlar iyi tercih bence... En sevdiğim dolapçı rengidir.

TEŞEKKÜRLER HOCAM NE EDERSİN İŞTE GENÇLİK AYAKLARINA TAŞ BAGLIYAYIM DA BARİ BENİMKİLERİN FAZLA MESAFE AÇMASINLAR ERENE BU YAŞTA HEVESİ KIRILACAK YAZIK ÇOCUGUN AMA YAŞAMADAN ÖGRENEZ YARIN GÖREYİM ONUN KUŞLARINI ÇİLLER İYİ AMA EVİN ÜSTÜNDE UÇARLARSA HEM OYUN HEM AKIL OLMASI LAZIM BENCE SONUÇDA HEPSİ AYNI IRK AMA KOYU RENKLERE GÖRE YANGAPLAR DAHA AKILLI NEDENSE ALLAHA EMANET OL HOCAM.BALIKESİRDEN SAYGILAR.

Yok öyle orantısız güç kullanımı, ayaklarına taş felan :)))) Erencim bu arada kuşçular mabedine hoşgeldin. Burda eminim öğrendiklerinle babanı bir an önce eleyip o çok güvendiği kuşlarını bir bir senin kümese yığarsın. :)) Ersun Bey saygılar bizden, kendinize iy bakın. Allahın selamı, rahmeti bereketi üzerinize olsun. Böyle aynı zevklere meyletmiş bir aslan parçasına sahip olduğunuz için de çok şanslısınız.

teşekkür ederim hocamallah razı olsun cümlesini bagışlasın acılarını göstermesin inşallah 6 sınıfa gidiyor ve dersleride maşallah çok iyi ondan bende kırmıyorum bu ugraş bence onun içinde gayet iyi veteriner olmak istiyor bakalım nasip herşeyin hayırlısı siz nerelisiniz hocam nerde görev yapıyorsunuz allah saglık mutluluk ve huzur versin inşallah allaha emanet ol hocam.

ewt numandan aldım ogluma hedi etti saolsun ayagında marka var iskender damgacının kuşlarından gelme erkek

poyrazz' Alıntı:
teşekkür ederim hocamallah razı olsun cümlesini bagışlasın acılarını göstermesin inşallah 6 sınıfa gidiyor ve dersleride maşallah çok iyi ondan bende kırmıyorum bu ugraş bence onun içinde gayet iyi veteriner olmak istiyor bakalım nasip herşeyin hayırlısı siz nerelisiniz hocam nerde görev yapıyorsunuz allah saglık mutluluk ve huzur versin inşallah allaha emanet ol hocam.

S.a. Eren İnşallah hedeflerine ulaşır. Tabi eğer kuşlarını çok seviyorsa o da çok çalışıp, tüm ödevlerini zamanında yapacak ve dakik bir insan olacak yoksa kendi sorumluluklarını yerine getirmezse Eren'e desteğimizi çekeriz ona göre... :)) Allah muvaffak etsin. Allah sizlere bağışlasın. İstanbulluyum, 29 yaşındayım. Ankara'da Ticaret Meslek Lisesinde Muhasebe ve Finansman öğretmeniyim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, bimukabele...

TAMAM YARIN AKŞAM EVDEYİM HAZIR OL ABEM SENLE KAPIŞALIM DA GÖR BAKALIM AH İNAÇ OLSAYDI OZAMAN SANA VERİRİDİM DE PER YAPARDIN ÇİLLERİNE ONLAR ZOR BULURLAR EVİDE ONDAN DEDİM BENİM PERE İHTİYACIM YOK BİLİYOSUN HEPSİ PER YANGAPLARIN SIRTI KIZILLAR ÇİFTLEMİŞMİ YUMURTALARI BAKTINMI AKŞAM ÜSTÜ YARIN HAZIR OL HADİ İYİ GECELER SANA YARIN GÖRÜŞÜRÜZ YAT DA KALKAMASSIN SABAH KENDİNE İYİ BAK ASLAN OGLUM ÖPTÜM HADİ İYİ GECELER. Baba ben her zaman

BABA YARIN ATALIM BEN HER ZAMAN HAZIRIM BEN KUŞLARIMI HER YERDEN ATARIM İNANC ZATEN BENİM KUŞUMDU BENİM ÇİLLERİM EVİ COK RAHAT BULUR BELLİ OLMAZ KİMİN KUŞU GELİR BEN BU YANGAPLARIN KUMESİ TEK YEM VERMEK İÇİN ACIYORUM AMA BAKTIM YUMURTLAMIŞ İKİ TANE(KUŞLARDA RAKİBİMSİN AMA SENİ COK SEWİYORUM BABAJIM:))

Boynuz kulağı geçermiş... Kuşçular.org olarak eminim ki herkes Eren'in yanında... :)) Ayrıca çil ve kaplanlar iyi tercih bence... En sevdiğim dolapçı rengidir COK TEŞEKUR ABİ BENİ TUTTUGUNUZ İÇİN BENDE YANGAPLARI SEWİYODUM ONCEDEN BABAM ARAPLARI CİLLERİ KOTULEYİNCE BENDE BUNA BİR DUR VERMEK İSTEDİGİM İÇİN CİLLERDEN YANAYIM BENİ TUTAN HERKEZE TEŞEKKURLER..

İletiyi rapor etAlıntı ile cevaplaRe: dolapcı,ödemiş,kelebek karışık
ugurk81 » 12 Mayıs 2010 23:27

Yok öyle orantısız güç kullanımı, ayaklarına taş felan :)))) Erencim bu arada kuşçular mabedine hoşgeldin. Burda eminim öğrendiklerinle babanı bir an önce eleyip o çok güvendiği kuşlarını bir bir senin kümese yığarsın. :)) Ersun Bey saygılar bizden, kendinize iy bakın. Allahın selamı, rahmeti bereketi üzerinize olsun. Böyle aynı zevklere meyletmiş bir aslan parçasına sahip olduğunuz için de çok şanslısınız
BABAMI HİÇ BİR ZAMAN GECEMEM AMA KUŞLARIMLA BELKİ COK EMEK VERİYORUM NEDE OLSA BABAM KAÇ SENELİK KUŞCU AMA BEN BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAM BENİM İÇİNDE İYİ DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKUR EDERİM ABİ BALIKESİRDEN SAYGILAR..

S.a. Eren İnşallah hedeflerine ulaşır. Tabi eğer kuşlarını çok seviyorsa o da çok çalışıp, tüm ödevlerini zamanında yapacak ve dakik bir insan olacak yoksa kendi sorumluluklarını yerine getirmezse Eren'e desteğimizi çekeriz ona göre... :)) Allah muvaffak etsin. Allah sizlere bağışlasın. İstanbulluyum, 29 yaşındayım. Ankara'da Ticaret Meslek Lisesinde Muhasebe ve Finansman öğretmeniyim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, bimukabele... DESTEGİNİZE GERCEKTEN COK İHTİYACIM VAR HERKEZİN DERSLERDEN BAŞIMI ZOR KALDIRIYORUM ABİ KALDIRDIMMIDA KUŞLARLA İLGİLENİYORUM ABİ BAYA COK ODEV VERİYOLAR ONLARI YAPIYORUM İYİ DİLEKLERİN İÇİN GERCEKTEN TEŞEKKUR EDERİM ABİ ...

Geri