umut coşkun
Üye
- Ad Soyad
- Umut COŞKUN
- Meslek
- Bankacı
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muygun' Alıntı:göklü alaca denen kuşun gözü gibi hafif kırmızı çemberle sarılı olanlar daha güzel oynuyor tabi bu dediğim 12 kuyruklar için geçerli.
necdetakosman' Alıntı:Umut bey çok teşekkürler tgyb forumda ben de merak edip konu açmıştım maalesef cevap yazan çıkmadı merakım bira gitti tabi ilk sayfadaki fotolarda güneş fazla parlaktı çok dikkatli bakmak gerekiyor. ayrıca son fotodaki yamalı alacamıydı ilk kez görüyorum başkaları gibi buna birisi dolapçı deseydi yok canım derdim ama dedim ya asla olmaz demeyelim öğrenelim öğretene teşekkür edelim saolasın kardeş.
Rennie' Alıntı:merhaba necdet hocam
tgyb deki resimli anlatımların hepsi dolapçı değil bunlar daha öncede sölendi sadece renk örneği olması için koyulmuş güvercinler.resimdeki alaca da belki bir melezdir ama dolapçıda da böyle bir renk olduğu ve göz rengininde çakır olması gerektiği anlatılmış
selamlar saygılar
dushekimi' Alıntı:bende dolapçı gözünün beyaz değil, hafif kırmızı çerçeveli olması gerketiğini duymuştum,ve elimdekileride resimledim.