DOLAPÇIDA GÖZ RENGİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
dushekimi' Alıntı:
bu özelliklerde dolapçı.com dan alınmış,

DOLAPÇI IRKI GÜVERCİNLERİN FİZİKİ STANDARTLARI

Kafa : Yılan kafa tabir edilen, iri olmayan, köşesiz, alın çıkıntısız bir yapıya sahiptir.
Bilekler : Paça bulunmaz, bilek içinde çok ince bir tüy inmesi görülebilir.
Kuyruk : 14 - 16 telekli kuyruk kanat uçlarından az farkla bitmelidir.
Bel Üstü : Kuyruküstü yağ bezesi kabul edilmez.
Gözler : Pembe çerçeveli beyaz ve çakır olmayan koyu renk harici pür beyaz, sarı, kırmızı gözler kabul edilmez.

Burada anlatmak istediğinizi açıklarmısınız.

sizin koyduğunuz kuşların gözleri ile, benim koyudğum kuşların gözleri farklı geldi bana göre, ve işin kaynağından bu kuşun göz özellikelrini yazan kısmı ekledim.

Güneş ışınlarından dolayı farklı çıkmış bence çünkü kuşların göz bebekleri güneş ışınlarından dolayı küçülmüş gibi

benimde dikkatimi çektiği için üzerinde durdum, ama haklı olabilirsiniz, kuşların gözleri direk güneş ışğı alıyor ve cevreleri tam seçilmiyor olabilir. yoksa böyle bi fark olmamalı bana göre.

Umut abi dolapçıdaki göz renklerini anlatımın için teşekkür ederim sana sormak istediğim bir konu var
dolapçı yavrularında göz renkleri ne kadar zamanda açılır yani siyahlık gidip beyazlar sorma nedenim benim yavru dolapçının tek gözü beyazlaşmaya yani rengi açılmaya başladı ancak diğer gözü halen daha siyah bu normal bir şeymidir yoksa bendekilerde kırmalık mı vardır ? Dolapçılar hakkında pek bilgi sahibi değilim o yüzden

Geri