dizlek
Üye
- Ad Soyad
- Hüseyin Dizlek
- Meslek
- ögrenci
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana kim demişse yanlış bilgi vermiş.eski kuşçularda biz hep yuvalığı teneke olarak gördük,yıllarcada kullandık fakat teneke yazın çok sıcak kışında soğuk kaldığı için tercih edilmiyor.bukalemun201' Alıntı:kuşların maşalllahı var sıfatları yerınde aman allah bozmasın benim gözüme bişey çarptı kümesinde kardeş sorum şu olucak peynir veya zeytin tenekesi sanırım follugun ben ilk folluk olarak zeytin tenekesı denemek istemiştim ama bir arkadaşım bana zeytın tenekesının içine kuşların girmediğini sölemisti sende bizzat gördüm bu konuda senin yorumun nedir acaba ?
hamy' Alıntı:cok guzel gorunuyorlar ...bunlardan bende beslemsek isterdim ama ...bu simdilik imkansiz....hastaliksiz bol yillar..huseyin kardes...
soner' Alıntı:selam soner tığlı ben istanbuldan satış yapıyomusun kerdeş
bukalemun201' Alıntı:kuşların maşalllahı var sıfatları yerınde aman allah bozmasın benim gözüme bişey çarptı kümesinde kardeş sorum şu olucak peynir veya zeytin tenekesi sanırım follugun ben ilk folluk olarak zeytin tenekesı denemek istemiştim ama bir arkadaşım bana zeytın tenekesının içine kuşların girmediğini sölemisti sende bizzat gördüm bu konuda senin yorumun nedir acaba ?
ysrtgb' Alıntı:maşallah Hüseyin kardeşim gercekten hepsi cok güzel..Allah hiçbirine zeval vermesin..
kazimcankurt' Alıntı:Maşallah diyelim...Kostümleri çok güzel
Korsalı' Alıntı:Allah nazardan saklasın güle güle besle
Kostümlü Kuşlar :tamam:
dizlek' Alıntı:Aleyküm Selam
Abi kuslaın coğunun damarını bilmiyorum malesef. Ama karaçillerle araplar babamın çalıştığı Oto galeride besleniyordu beslemeyi bırakmışlar çoğunu satmışlar dağıtmışlar. Bende arapla karaçil aldım. onlarda Organizeden bi kuscudan almıslar. yani kimin kusuymuş önceden bilmiyorum ama benim performas olarak en beyendiğim güvercinlerim karaçillerim.