DOLAPÇILARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dizlek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

dizlek

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hüseyin Dizlek
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Balıklar
Beslediğimiz dolapçılardan birkaç resim...

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0084.webp
    Fotoğraf0084.webp
    404.9 KB · Görüntüleme: 1,932
Dişi kaplan karaçil

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0075.webp
    Fotoğraf0075.webp
    275.2 KB · Görüntüleme: 1,946
karaçiller

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0071.webp
    Fotoğraf0071.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,900
...

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0105.webp
    Fotoğraf0105.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,983
...

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0108.webp
    Fotoğraf0108.webp
    1,016.3 KB · Görüntüleme: 2,010
yavrular

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0065.webp
    Fotoğraf0065.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,968
...

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0004.webp
    Fotoğraf0004.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,979
...

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0043.webp
    Fotoğraf0043.webp
    390.1 KB · Görüntüleme: 1,959
cok guzel gorunuyorlar ...bunlardan bende beslemsek isterdim ama ...bu simdilik imkansiz....hastaliksiz bol yillar..huseyin kardes...

kuşların maşalllahı var sıfatları yerınde aman allah bozmasın benim gözüme bişey çarptı kümesinde kardeş sorum şu olucak peynir veya zeytin tenekesi sanırım follugun ben ilk folluk olarak zeytin tenekesı denemek istemiştim ama bir arkadaşım bana zeytın tenekesının içine kuşların girmediğini sölemisti sende bizzat gördüm bu konuda senin yorumun nedir acaba ?

bukalemun201' Alıntı:
kuşların maşalllahı var sıfatları yerınde aman allah bozmasın benim gözüme bişey çarptı kümesinde kardeş sorum şu olucak peynir veya zeytin tenekesi sanırım follugun ben ilk folluk olarak zeytin tenekesı denemek istemiştim ama bir arkadaşım bana zeytın tenekesının içine kuşların girmediğini sölemisti sende bizzat gördüm bu konuda senin yorumun nedir acaba ?
sana kim demişse yanlış bilgi vermiş.eski kuşçularda biz hep yuvalığı teneke olarak gördük,yıllarcada kullandık fakat teneke yazın çok sıcak kışında soğuk kaldığı için tercih edilmiyor.

maşallah Hüseyin kardeşim gercekten hepsi cok güzel..Allah hiçbirine zeval vermesin..

Maşallah diyelim...Kostümleri çok güzel

Allah nazardan saklasın güle güle besle
Kostümlü Kuşlar :tamam:

hamy' Alıntı:
cok guzel gorunuyorlar ...bunlardan bende beslemsek isterdim ama ...bu simdilik imkansiz....hastaliksiz bol yillar..huseyin kardes...

Tesekkür ederim yorumunuz için inşalla bir gün istediğiniz güvercini beslemek sizede nasip olur :)

soner' Alıntı:
selam soner tığlı ben istanbuldan satış yapıyomusun kerdeş

satmayı düsünmüyorum

bukalemun201' Alıntı:

teşekkür ederim yorumunuz için

abi şimdi zeytin tenekesi veya peynir bi fark yok ki valla içine giriyorlarda yuvada yapıyorlar benim kuşlarım ama tenekede fazla kokmaması lazım yani iyi temizlemen lazım ki kuşlar rahat rahat girsinler tünek olarak kullansınlar

saygılarımla...

ysrtgb' Alıntı:
maşallah Hüseyin kardeşim gercekten hepsi cok güzel..Allah hiçbirine zeval vermesin..

AMİN. Yasir abi teşekkür ederim iyi duaların için bende özenle bu kuslarla ilgileniyorum.

Korsalı' Alıntı:
Allah nazardan saklasın güle güle besle
Kostümlü Kuşlar :tamam:

Sağol abi İNŞALLAH ALLAH HERKESE SEVDİĞİ KUŞLARI BESLEMEYİ NASİP EDER ...

selamlar

Abicim kuşların maşaallah çok güzel damarı kimden

Aleyküm Selam

Abi kuslaın coğunun damarını bilmiyorum malesef. Ama karaçillerle araplar babamın çalıştığı Oto galeride besleniyordu beslemeyi bırakmışlar çoğunu satmışlar dağıtmışlar. Bende arapla karaçil aldım. onlarda Organizeden bi kuscudan almıslar. yani kimin kusuymuş önceden bilmiyorum ama benim performas olarak en beyendiğim güvercinlerim karaçillerim.

dizlek' Alıntı:
Aleyküm Selam

Abi kuslaın coğunun damarını bilmiyorum malesef. Ama karaçillerle araplar babamın çalıştığı Oto galeride besleniyordu beslemeyi bırakmışlar çoğunu satmışlar dağıtmışlar. Bende arapla karaçil aldım. onlarda Organizeden bi kuscudan almıslar. yani kimin kusuymuş önceden bilmiyorum ama benim performas olarak en beyendiğim güvercinlerim karaçillerim.

Bol yavru alman dileğimle abicim performanslarının güzel olduğu tip duruşlarından belli oluyo

Çok teşekkür ederim abi iyi dileklerin için

mühteşem kuşlar çok efsanevi görünüyolar bana dolapçılar ya nedense

Çok teşekkür ederim abi bende aynen katılıyorum dolapçı çok farklı bir ırk bence

Maşallah kostüm olarak güzeller havada nasıl oldukları önemli sağlıklı günler

Teşekkür ederim Murat abi şu kara dlapçılar başlattı beni dolapçı beslemeye kara dolapçılarımın havadaki dönüşleri gözüme hoş geliyor. Yani dönekte besliyorum onlar havada hızlı dönerek geliyorlar, bazı iyi dediğimiz dolapçılar sanki yavaş çekimdeymiş gibi insan her hareketini seyredebiliyor. Oyüzden dönekten daha göze hitap ederek dönüyorlar.

Saygılarımla.

Geri