- Konuyu Başlatan
dizlek
Üye
- Ad Soyad
- Hüseyin Dizlek
- Meslek
- ögrenci
- İlgi Alanı
- Balıklar
feyzi aşık' Alıntı:maşallah güzel kuşlar
eywallah abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feyzi aşık' Alıntı:maşallah güzel kuşlar
poyrazz' Alıntı:s.a maşallah kuşların çok güzel ve saglıklı hüseyin kardeş iyi günlerde besle tüyleri kadar çok yavru veyumurtaları olur inşallah denizli hangi mah. oturuyorsun kuşların bazılarında ayagında marka var seninmi başka isim yazıyormu antalyadan saygılar a.e.o
dizlek' Alıntı:Aleyküm Selam
Abi kuslaın coğunun damarını bilmiyorum malesef. Ama karaçillerle araplar babamın çalıştığı Oto galeride besleniyordu beslemeyi bırakmışlar çoğunu satmışlar dağıtmışlar. Bende arapla karaçil aldım. onlarda Organizeden bi kuscudan almıslar. yani kimin kusuymuş önceden bilmiyorum ama benim performas olarak en beyendiğim güvercinlerim karaçillerim.
,kara01' Alıntı:dizlek' Alıntı:Aleyküm Selam
Abi kuslaın coğunun damarını bilmiyorum malesef. Ama karaçillerle araplar babamın çalıştığı Oto galeride besleniyordu beslemeyi bırakmışlar çoğunu satmışlar dağıtmışlar. Bende arapla karaçil aldım. onlarda Organizeden bi kuscudan almıslar. yani kimin kusuymuş önceden bilmiyorum ama benim performas olarak en beyendiğim güvercinlerim karaçillerim.
Kuşların kökeni bence Niyazi ERTÜRK(DGE DERNEK BAŞKANI) e dayanıyordur.OSB de karaçil ağırlıklı dolapçı yetiştiriyor kendisi.
kara01' Alıntı:selamlar;
Kuşların OSB de besleyen bir kuşçudan alındığını okuyunca aklıma Niyazi ERTÜRK geldi.Denizli de sadece Niyazi ERTÜRK çil besliyor gibi bir şey kastetmedim.