DOLAPÇILARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dizlek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
feyzi aşık' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar

eywallah abi. :)

s.a maşallah kuşların çok güzel ve saglıklı hüseyin kardeş iyi günlerde besle tüyleri kadar çok yavru veyumurtaları olur inşallah denizli hangi mah. oturuyorsun kuşların bazılarında ayagında marka var seninmi başka isim yazıyormu antalyadan saygılar a.e.o

poyrazz' Alıntı:
s.a maşallah kuşların çok güzel ve saglıklı hüseyin kardeş iyi günlerde besle tüyleri kadar çok yavru veyumurtaları olur inşallah denizli hangi mah. oturuyorsun kuşların bazılarında ayagında marka var seninmi başka isim yazıyormu antalyadan saygılar a.e.o

Teşekkür ederim ersun abi denizli pınarkentte besliyorum markan olan güvercinlerim farklı kişilerin güvercinler, benim ismim yazmıyor.

saygılarla ... (:

selamlar.....
masallah kardesım allah nazardan saklasın hepsı bırbırınden guzel emegıne saglık......
DENİZLİDEN SAYGILAR.....

çok saol ibrrahim abi yorumun için inşallah hastalıksız kayıpsız kışı atlatabilirsiniz. Bu günlerde hastalıkla uğraşıyorum kuşlar antremansız kaldılar.

selamlar....
huseyın kardesım oncelıkle gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda atlatırsın abım...kmesıne dısardan mumkun oldugunca dısardan kus sokmamaya calıs abıcım bu sekılde bekıde hastalıgın onune %70 gecmıs olursun..insalah en kısa zamanda kusarın saglıgına kavusur...
denızıden saygılar.....

birader ALLAH nazardan saklasın çok güzel kuşlar.

dizlek' Alıntı:
Aleyküm Selam

Abi kuslaın coğunun damarını bilmiyorum malesef. Ama karaçillerle araplar babamın çalıştığı Oto galeride besleniyordu beslemeyi bırakmışlar çoğunu satmışlar dağıtmışlar. Bende arapla karaçil aldım. onlarda Organizeden bi kuscudan almıslar. yani kimin kusuymuş önceden bilmiyorum ama benim performas olarak en beyendiğim güvercinlerim karaçillerim.

Kuşların kökeni bence Niyazi ERTÜRK(DGE DERNEK BAŞKANI) e dayanıyordur.OSB de karaçil ağırlıklı dolapçı yetiştiriyor kendisi.

kara01' Alıntı:
dizlek' Alıntı:
Aleyküm Selam

Abi kuslaın coğunun damarını bilmiyorum malesef. Ama karaçillerle araplar babamın çalıştığı Oto galeride besleniyordu beslemeyi bırakmışlar çoğunu satmışlar dağıtmışlar. Bende arapla karaçil aldım. onlarda Organizeden bi kuscudan almıslar. yani kimin kusuymuş önceden bilmiyorum ama benim performas olarak en beyendiğim güvercinlerim karaçillerim.

Kuşların kökeni bence Niyazi ERTÜRK(DGE DERNEK BAŞKANI) e dayanıyordur.OSB de karaçil ağırlıklı dolapçı yetiştiriyor kendisi.
,

selamlar

çil dolapçı besleyen çoğunlukta denizlide sadece niyazi ertürkte değil.

selamlar;

Kuşların OSB de besleyen bir kuşçudan alındığını okuyunca aklıma Niyazi ERTÜRK geldi.Denizli de sadece Niyazi ERTÜRK çil besliyor gibi bir şey kastetmedim.

kara01' Alıntı:
selamlar;

Kuşların OSB de besleyen bir kuşçudan alındığını okuyunca aklıma Niyazi ERTÜRK geldi.Denizli de sadece Niyazi ERTÜRK çil besliyor gibi bir şey kastetmedim.

osb diye bişey yazmıyo mesajlarda güzel okumamışsınız sanırım

mesaj da organizeden bir kuşçu diye yazıyor.Organizeden kastın Organize Sanayi Bölgesi(OSB) olduğunu düşünüyorum.

Ayağında künyesi olan kuşların kimlere ait olduğunu yazarmısın hüseyin abicim künye üzerindeki isimleri bayağı merak konusu oldu.

umut abi isimli künye 2-3 tane dolapçımda var onlarda pazardan çıkma şuanda hatırlamıyorum kimin ismi yazdığını ama 4 tane karaçilin organizeden geldiğini söylediler bana ben organizeden gidipte almadım yani künye yok onlarda ama en beğendiğim dolapçılarım :)

ÇOK GÜZEL KUŞLARMIŞ MAŞALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN. SİZE Bİ SORU SORÇAKTIM SİZ KIŞINDA YAWRU BÜYÜTMÜŞSÜNÜZ BEN KIŞIN YAWRU BÜYÜTEMİYORUM YAWRU ÇIKTIKTAN 2 HAFTA SONRA ÖLÜYO BU NEDEN KAYNAKLANIYOR SİZCE?????** GÖRÜŞMEK ÜZERE!!!!!!!!!!

Furkan kışın çok zor gerçekten yavru büyütmek ben de büyütemiyorum bakma o yavrular havalar sıcakken büyüdü

en son 15-20 tane yavru cıkarttım bunlardan 2-3 tanesi büyüdü

bende cok araştırdım bir cok sebebi var
kümesinde hastalık olabilir
kümesinde fare olabilir
farelerin ne zararı var diyebilirsin yavrulara şöle anlatim başıma geldi çünkü, 2 haftalık yavrular var kümeste tabi geceleri artık ana babaları basmıyorlar yavrulara bi gün bakıyorsun gayet sağlıklı kursağı da dolu bi gün sanra sabah bidaha bakıyorsun yine kursağı dolu yem var ama altı ıslanmış tır ve çok pis leş gibi bi koku kokuyordur tünekte yavru ölü gibidir yada ölmesine az kalmıştır nedenmi ?geceleri kümese fare giriyordur yavruların arasına girip orada işemesi pislik yapması yavruları sabaha ölü halde bulmana neden oluyor yada zehirlenmiş bi halde.

Çok güzel dolapçıların var kardeş Allah nazarlardan saklasın kırmızı çiili çok beğendim yavrularda çok sevimli daha iilerini gör inşallah

s.aleyküm elinizde kırmızı çil varmı erkek lazım bi tane varsa kaç para

Geri