erdalmagic
Üye
- Ad Soyad
- Erdal Saruhan
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Arkadaşlar Dönek Güvercinlerinin Fiyatları Genellikle ne kadardan başlıyor.Yazarsanız Sevinirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bangocu-Berat' Alıntı:kardeşim çok mu istiyorsan istanbul silivriye yakınsan gel sana benim 4 döneğide veriyim bedava bırakıcam dönekleri her uçurduğumda sokak sokak kuş arıyorum
Bangocu-Berat' Alıntı:Ciddiyim abi sakat sabunim ayaktan sakat ama gittim eve 500 m öteden saldım eve gittim çatıda yem yiyor zeki kuşun geninde var
dushekimi' Alıntı:bi zamanlar burda bir konu aşçmıştım, akıllı dönek varmı aca diye
çokta tepki almıştım, ama hala iddalıyım, %99 u aptal demek istemiyorum, ama dönerken sapıtıyorlar,
hatta burda buyük kuşçular söylemişti bana bir ara dönek merakı sarınca,beni hepsini dönek yapmak istedim, onlar ise kuşçuluğu bırakırısn dediler anlamadım baştan
şimdi daha iyi anlıyorum, eğer hepsi dönek olsaydı şu an kuşçulğu bırakmıştım sanırım... kelebek abi kralına değişmem
dönekçi77' Alıntı:SELAM ARKADAŞLAR,
BENDE SİZLER GİBİ DÖNEK SEVDALISI BİRİYİM. YAKLAŞIK 22 YADA 23 SENEDİR ELİMDEKİ KUŞLARIN SOY TAKİBİNİ YAPIYORUM. AMA BU KUŞLARIN PARAYLA ÖLÇÜLEMİYECEK KADAR DEĞERLERİ OLDUĞUNA İNANIYORUM. İLK ÖNCE ŞUNU BİLMELİSİNİZ DÖNEK DİYE TABİR EDİLEN IRK HİÇBİR ZAMAN MASA KUŞU OLARAK DEĞER GÖRMEZ. KOSTÜM İÇİN BAKILMAZ ZATEN GENLERİNDEKİ RENLKLER BUNA İZİN VERMEZ. HER HALLERİYLE MÜKEMMEL KUŞLARDIR. KUŞ ALICAKSNIZ PAZARDAN DEĞİL KUŞLARI BİLDİĞİNİZ ARKADAŞLARINIZDAN UÇURARAK ALACAKSINIZ. BU KUŞUN DEĞERİ HAVADA BELLİ OLUR.
dushekimi' Alıntı:bi zamanlar burda bir konu aşçmıştım, akıllı dönek varmı aca diye
çokta tepki almıştım, ama hala iddalıyım, %99 u aptal demek istemiyorum, ama dönerken sapıtıyorlar,
hatta burda buyük kuşçular söylemişti bana bir ara dönek merakı sarınca,beni hepsini dönek yapmak istedim, onlar ise kuşçuluğu bırakırısn dediler anlamadım baştan
şimdi daha iyi anlıyorum, eğer hepsi dönek olsaydı şu an kuşçulğu bırakmıştım sanırım... kelebek abi kralına değişmem
DÖNEKLERİN APTAL KUŞLAR OLDUĞUNU DUŞHEKİMİ ARKADAŞIMIZA VE KENDİSİNE DESTEK VEREN ARKADAŞLARIMIZA SORMAK İSTİYORUM. KAÇ SENEDEN BERİ DÖNEK BESLİYORSUNUZ. YADA UÇURDUĞUNUZ KUŞUN NE GİBİ ŞARTLARDA VE TERBİYEDE EĞİTİME TABİ TUTUYORSUNUZ.KUŞLARIN NASIL UÇURULACAĞINI BİLİYORMUSUNUZ? BAKTIĞINIZ KUŞUN GENLERİNİ ARAŞTIRDINIZ MI? BEN SİZE BİR SORU DAHA SORMAK İSTİYORUM. HİÇ POSTA KUŞU BAKTINIZ MI? ÇOK AKILLI KUŞ OLDUĞU SÖYLENİR VE BU BÖYLE BİLİRNİR. DOĞRUDURDA PEKİ BU KUŞLARIN %90 NIN EV UÇUMU ANTRAMANLARINDA KAYBOLABİLDİKLERİNİ BİLİYORMUSUNUZ? AMA HATA KUŞUN KENDİSİNDE DEĞİLDİR. TAMAMEN YETİŞTİRİCİ HATASIDIR. BEN İTTALIYIM DÖNEK KUŞU APTAL DEĞİLDİR. HATA YETİŞTİRİCİSİNDEDİR. YÜZ TANE KUŞ UÇSUN BENİM BAKTIĞIM DÖNEK O KUŞLARIN İÇİNE GİRMEZ VE İNMEZ.
RİCA EDİYORUM ARKADAŞLAR BAKMAKTA OLDUĞUNUZ IRKLARIN VE KUŞLARIN ÖZELLİKLERİNİ İYİ ARAŞTIRIN.
cüneyt arkın' Alıntı:bide sizin dediğiniz gibi kanı hiç bozulmamış, saf kan bakanlar varmış, ama onlardan da kuş almak kolay değilmiş, yorumsuz.... konuyu uzatmaya gerek yok, herkes bildiği kadarıyla kuşçudur. kimse kimseye kuşçuluk dersi vermesin,,,sadece yorum ve tecrübelerimizi paylaşalım...
dushekimi' Alıntı:Bangocu-Berat' Alıntı:kardeşim çok mu istiyorsan istanbul silivriye yakınsan gel sana benim 4 döneğide veriyim bedava bırakıcam dönekleri her uçurduğumda sokak sokak kuş arıyorum
aynen dostum... al bende de o kadar. bende ede şu an 3 çift dönek var meraktan almıştım, hakkattende çok güzel döünüyorlar insana zevk veriyorlar,ama 100 m ileride kuşçuya iniyor, bir indi aldım ikincisinde bugün iki tane birden gitti, biri durup duruken kalktı gitti, diğeri uçurdum döne döne gitti...yıllardır kelebek bakarım. döneni bulmak zordur.ama böye dönen kuşum olacağına hiç dönmeyen kelebeğim olsun,yeterki akıllı olsun abi, bune resmen rezillik. bırakıyorum dönekleri