hasanarda
Üye
- Ad Soyad
- hasan arda
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Köpekler
Paçalı Dönek uçurma???
Selamın aleyküm arkadaşlar ve abiler. Sorum tam bir hafta önce bir abim bana 2 çift macir selaniği (paçalı dönek) verdi. Bende bu gün bantlarını çözüp saldım. Kümes terasta. Kuşun biri hemen karşı çatıya gitti. Getimek için canım çıktı. Ama kendisi geri geldi. Ben bu hobide daha çok yeniyim. Şimdiye kadar bir tane bile güvercin uçurmadım. Sorum : Biraz önceki olay bir daha olursa kuşu veya kuşları nasıl geri getireceğim. Birde bu kuşları nasıl döndüre bilirim. Kuşları havaya atıyorum yükselmeden geri iniyor.
Uçurucu kuş mu gerikiyor. Gerekiyorsa hangi türü tavsiye edersiniz.
Birde ben kuşları havalandırınca nasıl indirebileceğim.(pırıltı ?)
Bu olayı ayrıntılı olarak anlatan olursa gerçekten sevinirim.
Bilgiye çok ihtiyacım var. Forumda aradım ama tam bir açıklama bulamadım.
iyi akşamlar.
saygılar...
Selamın aleyküm arkadaşlar ve abiler. Sorum tam bir hafta önce bir abim bana 2 çift macir selaniği (paçalı dönek) verdi. Bende bu gün bantlarını çözüp saldım. Kümes terasta. Kuşun biri hemen karşı çatıya gitti. Getimek için canım çıktı. Ama kendisi geri geldi. Ben bu hobide daha çok yeniyim. Şimdiye kadar bir tane bile güvercin uçurmadım. Sorum : Biraz önceki olay bir daha olursa kuşu veya kuşları nasıl geri getireceğim. Birde bu kuşları nasıl döndüre bilirim. Kuşları havaya atıyorum yükselmeden geri iniyor.
Uçurucu kuş mu gerikiyor. Gerekiyorsa hangi türü tavsiye edersiniz.
Birde ben kuşları havalandırınca nasıl indirebileceğim.(pırıltı ?)
Bu olayı ayrıntılı olarak anlatan olursa gerçekten sevinirim.
Bilgiye çok ihtiyacım var. Forumda aradım ama tam bir açıklama bulamadım.
iyi akşamlar.
saygılar...