SNRAVCI
Üye
- Ad Soyad
- Soner AVCI
- Meslek
- Muhasebe Finansman
- İlgi Alanı
- Köpekler
DÖNEK YAVRULARINA İDMAN
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür edrim uğur abi.DÖNEKCI35' Alıntı:Gökhan çok güzel ifade etmişsin ama söylemeden edemeyeceğim yazının sonuna EĞER KUŞDA İŞ VARSA ÇOK GÜZEL BİR DAİRE SEYREDECEĞİZ yazsaydın keşke çünkü yazıyı okurken kendimi pırıltı atıyo gibi hissettim Farklı bir Aşk olsa gerek
burdurlu' Alıntı:Teşekkür edrim uğur abi.DÖNEKCI35' Alıntı:Gökhan çok güzel ifade etmişsin ama söylemeden edemeyeceğim yazının sonuna EĞER KUŞDA İŞ VARSA ÇOK GÜZEL BİR DAİRE SEYREDECEĞİZ yazsaydın keşke çünkü yazıyı okurken kendimi pırıltı atıyo gibi hissettim Farklı bir Aşk olsa gerek
aslında yazışmaya kapılıp damızlık olma zamanına kadar yazmıştım başlığa tekrar bakınca kuşu yavrulukta bıraktım biraz büyüsün yavrumuz nasipse daire-plaka görürüz abi.
muhamnet' Alıntı:Merhaba Soner Bey
Aldığım kuşların dişisi 2, erkeği 3 yaşında sökkün kuşlar, uçuşlarında sıkıntı yok fakat dişi sıkıp geliyor erkeği dolap alıyor
1. ağız yavru 11 haftalık
Soner KardeşimDÖNEKCI35' Alıntı:muhamnet' Alıntı:Merhaba Soner Bey
Aldığım kuşların dişisi 2, erkeği 3 yaşında sökkün kuşlar, uçuşlarında sıkıntı yok fakat dişi sıkıp geliyor erkeği dolap alıyor
1. ağız yavru 11 haftalık
Muhammet Bey 3 yaşındaki bir erkeğin dönüş yapması gerekirdi eğer kanında varsa dolap derken bunu biraz açablirmisin dolapçı gibi mi geliyor yoksa farklımı birde bu hareketi karşıdan gelirken atılan pırıltıdamı yapıyor yoksa bindirmeden mi yani 90 derecelik açıdan aldığınız kişiyi tanıyorsanız ona bi danışın derim kuşlar vasıfsızda olabilir kuşların ve verdikleri yavrunun fotografını paylaşmanız mümkün mü?
merhaba abi, hoşgeldin öncelikle. Bildiğim kadarıyla Denizlide galaça kostümünde dolapçılar var. Anlattıklarına bakılırsa da kuşun dolapçı olabilir. (dolap alıyor demişsiniz)muhamnet' Alıntı:Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Denizliden
dönek diye bir çift "kara akbaş ak kuyruk" aldım. fakat kuşlar dönmüyor, dolap alıyor. şu an için ikinci ağız yavrularını aldım. yavruları annesi babası dönmese dahi dönek başka bir kuş ile eğitsem yavrular döner mi? tecrübeli dönekcilerimizden tavsiye istiyorum.
Soner kardeşim dolap alan karaakbaş kuşlarım ve yavruları, bir çift İstanbul dolu kanat bangosu ve de bir tane ense yamalı dolapçı yavrusunun fotlarını sizlerle paylaşıyorum yorumlarınızı bakliyorum.SNRAVCI' Alıntı:Abi eğer iyi kan ise; Şartlara göre, Söküklerse şimdiye kadar dönüşü bulmaları lazımdı. Fotoları beklemedeyiz .
muhamnet' Alıntı:Soner kardeşim dolap alan karaakbaş kuşlarım ve yavruları, bir çift İstanbul dolu kanat bangosu ve de bir tane ense yamalı dolapçı yavrusunun fotlarını sizlerle paylaşıyorum yorumlarınızı bakliyorum.SNRAVCI' Alıntı:Abi eğer iyi kan ise; Şartlara göre, Söküklerse şimdiye kadar dönüşü bulmaları lazımdı. Fotoları beklemedeyiz .
arkadaşlar foto ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuzmuhamnet' Alıntı:Soner kardeşim dolap alan karaakbaş kuşlarım ve yavruları, bir çift İstanbul dolu kanat bangosu ve de bir tane ense yamalı dolapçı yavrusunun fotlarını sizlerle paylaşıyorum yorumlarınızı bakliyorum.SNRAVCI' Alıntı:Abi eğer iyi kan ise; Şartlara göre, Söküklerse şimdiye kadar dönüşü bulmaları lazımdı. Fotoları beklemedeyiz .
Foto ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuzmuhamnet' Alıntı:Soner kardeşim dolap alan karaakbaş kuşlarım ve yavruları, bir çift İstanbul dolu kanat bangosu ve de bir tane ense yamalı dolapçı yavrusunun fotlarını sizlerle paylaşıyorum yorumlarınızı bakliyorum.SNRAVCI' Alıntı:Abi eğer iyi kan ise; Şartlara göre, Söküklerse şimdiye kadar dönüşü bulmaları lazımdı. Fotoları beklemedeyiz .
muhamnet' Alıntı:Foto ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuzmuhamnet' Alıntı:Soner kardeşim dolap alan karaakbaş kuşlarım ve yavruları, bir çift İstanbul dolu kanat bangosu ve de bir tane ense yamalı dolapçı yavrusunun fotlarını sizlerle paylaşıyorum yorumlarınızı bakliyorum.SNRAVCI' Alıntı:Abi eğer iyi kan ise; Şartlara göre, Söküklerse şimdiye kadar dönüşü bulmaları lazımdı. Fotoları beklemedeyiz .