DÖNEK YAVRULARINA İDMAN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SNRAVCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
gWGUY.jpg

DÖNEKCI35' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=fUF_9OznRtk&feature=plcp

Soner yeni çevirmeye başlayan baska sence nasıl gelecek var mı kameradan tam gözümüyor ama

Tam manasıyla belli olmuyor Uğur. Fakat kanat almaya başlamış sanırım. Maşallah Güzel kardeşim. Belli kuşlarsa gelecek muhakkak olur .

kanatları biraz daha toplaması lazım daha yeni yeni inşallah ileride kanatları çekip bu devirlerde giderse güzel bir şeyler yapcak gibi ancak her baskada olduğu gibi g.tleme yapıyor beni tav ediyor kendine

Halbuki yavru daha değil mi nasıl oluyor hayret işte. Hadi zevkten oturanını gördüm, kan fazla dediler eyvallah. Yavrudan böle olunca insan kızıyor kardeşim .

kızmalık zamanı işte bilader geçenlerde de yazmıştım hatırlarsan hataya en müsait oldukları zaman işte bakalım ne olcak böyle devam ederse el sallıcaz artık arkasından

DÖNEKCI35' Alıntı:
kızmalık zamanı işte bilader geçenlerde de yazmıştım hatırlarsan hataya en müsait oldukları zaman işte bakalım ne olcak böyle devam ederse el sallıcaz artık arkasından

İyi kuşlardan ise el sallama Uğur. Baba g.t atıyor die yavrular da g.t atacak değil kardeşim .

Soyları sağlam geldileri iyi anaları çakal babaları kara yakın eş edilmekten yavrular baska çıktı şimdi bunları çakallara vurup kanı açmaya çalışacağım inşallah başarılı olurum

Ayvalık'tan almışsın anaçları babaçları. Ayvalığ'a amcamdan çok kuş gitti Uğur. Boşnaklar var o taraflarda Çamdibinden gidip gelirler herhafta güzel kuşlar mevcut.

Bendeki Döneklerin geneli Ayvalıktan gelme Soner orada sağolsun bir abim var o yolladı bunları güzel güvercinler var o tarafta fazla gezme imkanım olmadığı için şuanda bunlarla idare ediyorum işi, ileride daha iyilerine sahip olurum inşallah.Şuanda devirli kuşlara girmem lazım elimdekileri çünkü karakanat baskını oldu hep elimde buda uçma problemi yaratmaya başladı gezip izlemek gerekiyor onada fırsatım yok nasip artık

DÖNEKCI35' Alıntı:
Bendeki Döneklerin geneli Ayvalıktan gelme Soner orada sağolsun bir abim var o yolladı bunları güzel güvercinler var o tarafta fazla gezme imkanım olmadığı için şuanda bunlarla idare ediyorum işi, ileride daha iyilerine sahip olurum inşallah.Şuanda devirli kuşlara girmem lazım elimdekileri çünkü karakanat baskını oldu hep elimde buda uçma problemi yaratmaya başladı gezip izlemek gerekiyor onada fırsatım yok nasip artık

Kardeşim yavrularım çoğalıyor, Allahın izniyle. Verdiğimiz zayiatlarda oluyor, ama kalan sağlarla yollara devam etmemiz gerek. Sana saf kan 1 çift hediye edeceğim. Yavrularını uçuracaksın. İleride Ayvalıktan aldıklarınla çaprazlamada yapabilirsin. Ayvalık kuşları bize yakın. Çoğu bizden o taraflara gitme. Güzel yavrular uçurursun.

Allah razı olsun kardeşim şimdiden sağolasın

Sende sağol kardeşim. Az daha sabret .

Geri