Dönekler ( Sİyah Kırmızı Akbaşlar)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Bu Güzel Dönek Resimleri http://www.kuscular.org alt kuruluşu olan resmi destek sitemizden alınmıştır.

Döneklerin Sahibi İzmir'den Sayın Alper Beye Buradan Birkez Daha Teşekkür Ederim.

dnekbg5.jpg

dnekux9.jpg

04102006007xa6.jpg

dnek20xi5.jpg

24122006002it7.jpg

dnek13fw1.jpg

frldaklarml1.jpg

lkay065vw4.jpg

lkay064ch0.jpg

lkay063wq0.jpg

mrhb. Alper beye ve bu resimleri düzenleyenlere teşekkürler. dönekler güzelmiş. Allah muaffak etsin.
Alper bey' e şunu sormak isterim. bu kuşlar hepsi bir soydan mı yoksa karışık mı? izmirli olarak bazı tanınmış kuşları bilirim. bunların onlarla kan bağı var mı?
saygılrımla. Ali....

aramıza hoşgeldiniz öncelikle ama alper bey kim anlayamadım.daha açık yazarsanız sevinirim.menemene saygılar.

Mrhb.Hoş bulduk. resimlerin başında yanlış görmediysem Alpar Bey'in kuşları diye yazıyordu. tabii ben de yanlış anlamış olabilirim.başta dönek olmak üzere bütün türlerin safkan yada iyilerinin hayranıyım. o yüzden kuşların orjinlerini sormuştum. Saygılar.Ali..

menemenli' Alıntı:
Mrhb.Hoş bulduk. resimlerin başında yanlış görmediysem Alpar Bey'in kuşları diye yazıyordu. tabii ben de yanlış anlamış olabilirim.başta dönek olmak üzere bütün türlerin safkan yada iyilerinin hayranıyım. o yüzden kuşların orjinlerini sormuştum. Saygılar.Ali..

Aramıza hoşgeldiniz menemenli.

İyi paylaşımlar dilerim.

basoglanh' Alıntı:
Bu Güzel Dönek Resimleri http://www.kuscular.org alt kuruluşu olan resmi destek sitemizden alınmıştır.

Döneklerin Sahibi İzmir'den Sayın Alper Beye Buradan Birkez Daha Teşekkür Ederim.

11/01/2008 deki konu başındaki yazınıza istinaden Menenemenli bey döneklerin Alper beye ait olduklarını düşünmektedir.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
aramıza hoşgeldiniz öncelikle ama alper bey kim anlayamadım.daha açık yazarsanız sevinirim.menemene saygılar.

04/04/2008 de Ömer bey sizde bu cevabı vermisiniz.

Hüseyin bey bu konuda bir açıklama yapabilir mi karşılıklığın ortadan kalması adına teşekkürler..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Ben öyle bir cavap vermedimki?

Dönekler İzmir'den Alper Beye Aitlerdir. Alper Beyin msn adresi [email protected] Buradan kendisine ulaşabilirsiniz.Ama ne gibi cevap verdiğimi anlamadım Aykut Bey?

Selamlar Hüseyin Bey,

Siz böyle bir cevap vermemissiniz Ömer bey cevabında yazmış Menemenli beyin de kafasını bu cevap karıştırmış sizeden rica ettiğim cevabı vermişsiniz teşekkürler..

basoglanh' Alıntı:
Ben öyle bir cavap vermedimki?

Dönekler İzmir'den Alper Beye Aitlerdir. Alper Beyin msn adresi [email protected] Buradan kendisine ulaşabilirsiniz.Ama ne gibi cevap verdiğimi anlamadım Aykut Bey?

Saygılarımla

Aykut Karabulut

AÇIKLAMALAR VE YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...........

tanışalımda böyle değil.önce güvercin yetişticileri tanışıyor bölümünde kendinizi tanıtın.

abicim kuşlar çok güzel allah nazardan saklasın. kendini biraz tanıtırmısın. sizinle tanışmak isterim. ben izmirliyim ama aydında görevli astsubayım. dört yıldır dönekçiliği bırakmıştım ama geri başlıcam.kısmetse

aydında nerde görev yapıyosunuz branşınız ne?

s.a alper bey dönekleriniz kostüm olarak mükemmel görünüyor.bunlar damızlık mı ?rahat uçurup eğitim verebiliyormusun? izmirin neresinde ikamet ediyorsunuz,kuşlarınızı havada seyretmek isterim.bol ve sağlıklı yavrular alman dileğiyle.ALLAHa emanet ol.
Saygılar.
Ömür DENİZ

kardaş bir çift siyah,kırmızı,akbaşlı dönek güvercini kaça verirsin ben adana dan yazıyorum makul birşeyler söylersen almayı düşünüyorum telefon numaranı göremedim beni 05364174890 numarasından ararsan memnun olurum arayıp numaranı bırak benseni ararım

cüneyt arkın' Alıntı:
s.a alper bey dönekleriniz kostüm olarak mükemmel görünüyor.bunlar damızlık mı ?rahat uçurup eğitim verebiliyormusun? izmirin neresinde ikamet ediyorsunuz,kuşlarınızı havada seyretmek isterim.bol ve sağlıklı yavrular alman dileğiyle.ALLAHa emanet ol.
Saygılar.
Ömür DENİZ

menemende ikamet etmekteyim

Geri