Dönekler ( Sİyah Kırmızı Akbaşlar)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
Masallah kuslar cok temis bol yavrular almanız dilegiyle tsk ler paylasım için

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
lkay064ch0.jpg
sen bu kusculugu bırak yazık o kuslar ne halde nerde yem yıyor yazık ya onlarda canlı unutma böyle kusculuk olmaz zaten kuslarda hasta belli

Abi gerçekten de kuşlar güzelmiş..Paylaşım için çok teşekkür ederim...

kuşların bazılarının belinde ve kuyrugunda siyah leke var soyundanmı geliyor

kütahya' Alıntı:
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
sen bu kusculugu bırak yazık o kuslar ne halde nerde yem yıyor yazık ya onlarda canlı unutma böyle kusculuk olmaz zaten kuslarda hasta belli
kardeşim doğrdur kuşların o zman bu kadar değeri yoktu herkesçe yani bizim orda imkan bvardı da ben mi almadım dikatini cekerim o fotograflar bu sitenin ilk kuruldugu zmaanlarda eklenmiştir Hüseyin kardeşim bilir bunu

kütahya' Alıntı:
bunlar kargalarla falanmı eşlenmiş bırader ne bu kusların şekli
birde böle bir deyim var yani şekil olarak ne kastedtiğini anlayamadım şahsen yani kuşu senin beyenmene gerekte yoktur çünkü kuşlar beni yerde duruşu şekli şemali ve dönüşleri bence kafi ama sende daha iyisi varsa ortaya koyarsın ucurur izleriz dersin bunun günahı bu (parası) eger satarsan alırız
kütahya' Alıntı:
kuşların bazılarının belinde ve kuyrugunda siyah leke var soyundanmı geliyor

kuşların 1 çifti başka damar oldugu için öle kardeşim onuda 3 sene önce verdiler arkaşım bıraktı yurt dışına gitti o yüzden ben bakmak zorunda kaldım diğer ırkla melezlemeden ucurup döndürmeye çalışıyorum

yanlışlık olmuş kusura bakmayın o sen cvp hasandemir'in sorusuna cvptı
İyi Günler

kuşların çok güzel umarım marifetleride güzeldir güle güle besle kardeşim.ben karşıyakadan dönekçi ALİ KUŞ.

Ekli dosyalar

• P1030464.webp
    P1030464.webp
    699 KB · Görüntüleme: 2,178
  • P1030443.webp
    P1030443.webp
    283.1 KB · Görüntüleme: 2,150
maşallah güzellermiş

tahir32' Alıntı:
maşallah güzel güvercinler allah bol yavru almayı nasip etsin
bir sorum var döneklerin beyaz gözlü olanamı yoksa siyah gözlü olanımı daha makül
cevaplarsanız sevinirim paylaşım için tşkler....
kime sordugunu anlamadım ama ben cevaplayabilirim yöreye,kişiye,dönüşe göre,kuşa göre deişir.Ama bizim damarda ilk dişinin 2 gözüde beyaz babalar hep siyah gözlüydü ama genelde dişiler bu güüne kadar hep beyaz attı daha hiç erkekte görmedim beyaz göz dişilerin kimisi şeş (bir gözü beyaz bir gözü siytahtır) kendi kuşlarıma göre yorumladım..
saten sen eger su kuş sarı su kuş siyah gözlü oldu böle böle dersen dönekten zevk alamazsın bence dönek dediğin alcan damarlı bir kuş üreticen alıştırcan kuşu havada izleyeceksin kuş bakmak budur yok rengi böle yok şöle dönek bakılmaz

Geri