hdemir
Üye
- Ad Soyad
- hasan demir
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
- Kediler
uzun zamandır güzel dönekler görmemiştim kırmızılara bayıldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ustam dileklerin için çok tşk ederim.allah hepimize bol yavrulu sezon nasip etsin.allaha emanet ol.saygılar.hasandemir' Alıntı:uzun zamandır güzel dönekler görmemiştim kırmızılara bayıldım
ibrahim abi dilrklerin için çok sagol.allaha emanet ol.jetib' Alıntı:güzel kuşlar maşaallah
haklısınız ama kabul edersinizki dönek kuşu biraz aptal oluyo, döndümü kümesin önüne yapışıyo yani çabuk tutuluyo.onun için her dönek bizim buralarda uçurmaya gelmez(ödemişi kastediyorum) kuşların hepsini uçurmaya kalksan sağdan soldan kuşu sapıttırırlar ne olduğunu anlayamadan bakarsın kümese girmişsindir.papuç pahalı yani anlayacağınız.onun için sağlam kuşlarını uçurur dönekçiler.ama tenha yerde fırıl fırıl döndürürsün.mavigalaca76' Alıntı:Selam
Ben oyun kuşuna merakım olduğu kadar dönek kuşunada merağım çok ve kümesimde 1 takım paçalı döneğim var.Büyük döneğin yani paçasız döneğin yeri bambaşkadır.İyisi döndümü adamın aklını başından alır.Sizinde kuşlarınız maşallah çok yakışıklılar.Ama gittiğim bütün dönek kümeslerinde 1-2 kümes haricinde kuşlar çok kalabalık kalabalık kalabalık dediğim 50-100-200 tane ve o kadar kalabalığın içinde misafire gösterilecek 1 veya 2 tane kuş uçuruluyor.Ben kümeslerin bu kadar kalabalık olmasına bir anlam veremiyorum.
İstanbul Bakırköyde Dr.Ercüment Zengerin Kümesi çok hoşuma gidiyor.Kuş sayısı 16-bilemedin 18 taneyi geçmez ve her gittiğimde 5-6 tane güzel diyebileceğim kadar dönen ve bir iki tanede omuzdan gelen yavru görüyorum.Sizcede bu kadar kalabalık olmasada hepsiyle uçurup ilgilenilse daha iyi sonuç alınamazmı?
Saygılarımla...
kardeşim şimdi sölediklerine bende katılıyorum ama benim amacım yavru yetiştirmek oldugu için uçurmayı pek önemsemiyorum.mehmet abimin sölediklerinede katılıyorum.kendiside ödemiş ovakentli oldugu için dogru bi şekilde açıklama yapmış.dilekleriniz içinde çok tşk ederim.allaha emanet ol.saygılar.mavigalaca76' Alıntı:Selam
Ben oyun kuşuna merakım olduğu kadar dönek kuşunada merağım çok ve kümesimde 1 takım paçalı döneğim var.Büyük döneğin yani paçasız döneğin yeri bambaşkadır.İyisi döndümü adamın aklını başından alır.Sizinde kuşlarınız maşallah çok yakışıklılar.Ama gittiğim bütün dönek kümeslerinde 1-2 kümes haricinde kuşlar çok kalabalık kalabalık kalabalık dediğim 50-100-200 tane ve o kadar kalabalığın içinde misafire gösterilecek 1 veya 2 tane kuş uçuruluyor.Ben kümeslerin bu kadar kalabalık olmasına bir anlam veremiyorum.
İstanbul Bakırköyde Dr.Ercüment Zengerin Kümesi çok hoşuma gidiyor.Kuş sayısı 16-bilemedin 18 taneyi geçmez ve her gittiğimde 5-6 tane güzel diyebileceğim kadar dönen ve bir iki tanede omuzdan gelen yavru görüyorum.Sizcede bu kadar kalabalık olmasada hepsiyle uçurup ilgilenilse daha iyi sonuç alınamazmı?
Saygılarımla...
aynen öle abi.kışın havalı tüfekle vuruyolar.ben yakalayamadım kimseye kalmasın diye kesin çözüm.yazık kuşlara çok yazık.kepçeye alışmadılar dogru sölüyosun.ama alıştırmak şart.k.i.b abi.muygun' Alıntı:ercan yazın yemiş kozağıyla vurup düşürüyolar sonra doğru suyun altına ayıltmaya da; kışın neyle vuruyolar ona denk gelmedim hiç.Adagideyi kepçeye alıştıramadık bi türlü ya! indir kepçele varmı daha güzeli.
kardeşim izmir ödemişte besliyorum kuşlarımı.dileklerin için çok tşk ederim.sanada bol yavrulu bir sezon diliyorum...bergamalı oskor özgür' Alıntı:allah nazar değdirmesin