döneklerimden bazı görüntüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan perspektif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
hepimizin teminnisi o ancak en gözde kuşu havada seçip götürüyor saygılarımla....

hongkong' Alıntı:
Merhaba İbrahim kardeşim kuşların maaşallahı var yukarıda düz kırmızı ve beyazlardan bahsettin bulmuşundur inşallah.ben de düz beyaz döneklerden vardı 9-10 sene önce Denizli de görmüştüm kendisiyle arkadaş olduk ve bana bir çift düz beyaz vermişti.bunların soyunu Yunanistan (Selanik) ten yastık kılıflarının içinde getirip Denizli de üretmiş ve uçurduğumda gerçekten galaçalar gibi ve hatta daha uzun dönüyorlardı.hastalık ve atmaca nedeniyle elimde şu anda kalmadı ancak arkadaşım halen onlardan besliyor.Denizli ye yolum düştüğü zaman onlardan alım geleceğim.selamlar

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. henüz bulamadım istediğim kuşları, inşallah bir gün bulmak nasip olur. benin dönekler da hastalık kurbanı oldu malesef. kırmızı akbaşlardan kalmadı hiç, çok illet bir hastalık hepsini kırdı geçirdi:( şimdi ben de fotoğraflarına bakabiliyorum ancak. ama kısa zamanda aynı damardan temin edeceğim yine. yavruları da burdaki kuşçular tuttu, parayla bile geri alamadım çok güzel kuşlardı. şimdi karagalaçaları eğitiyorum şuana kadar yakalayamadılar ve umarım hep böyle olur.
saygı ve sevgiler...

bulamadıysan madem meraklısın ben sana temin ederim.galaça ben beslemem ancak kapalı beyaz arap pal olsun bunları daha çok severim iki tane kırmızı akkuyruk döneğimden bir tane kanat kuyruk denk kırmızı çıktı yeme düşmeden öldü iki üç ağız da o bir tane kapalıyı veriyor.beslemek istersen gönderirim oyunları ve dairesi ve uzun götürüyor kafa beton

hongkong' Alıntı:
bulamadıysan madem meraklısın ben sana temin ederim.galaça ben beslemem ancak kapalı beyaz arap pal olsun bunları daha çok severim iki tane kırmızı akkuyruk döneğimden bir tane kanat kuyruk denk kırmızı çıktı yeme düşmeden öldü iki üç ağız da o bir tane kapalıyı veriyor.beslemek istersen gönderirim oyunları ve dairesi ve uzun götürüyor kafa beton

ilgi ve desteğinize çok teşekkür ederim Ali Bey. bahsettiğiniz kuşlardan beslemeyi isterim tabii ki. ben izmir çamdibi'ndeyim siz neredensiniz acaba? gönderebilirseniz sizin kuşların soyunu da takip etmiş oluruz.
saygı ve sevgiler...

usta kuşların cok güzel siyahlar iicn birşey diyemiycem ama kırmızılar cok hoşuma gitti

siyahlarda güzeldir,siyahları da izmir den getirdim.ilk büyük fotoğraftaki dişinin oyunu açık galaça gibi dönüyor.alttaki boz erkeği daha bir haftadır kovalamaya başladım hayvan turp muş daha oyun açtıramadım.diğer siyahlardan var baska erkek o fotoğrafta yok o da çok güzel daire çıkırtıp uzun götüroyor.

özellikle kırmızı akbaşlar göze çok hoş gelio havadaki dönüşüde yerdeki duruşu gibiyse daha fazla söze gerek yok bol yavrulu sezon dileğiyle burdur dan selamalar.................:)

İbrahim Kardeşim merhaba mesajını daha bugün alabildim.bir telefon numarası verirsen seninle yüzyüze konuşup tanışmak isterim saygılar.

Geri