hongkong
Üye
- Ad Soyad
- Ali Rıza GÜNALTAY
- Meslek
- KAHVECİ
- İlgi Alanı
- Köpekler
hepimizin teminnisi o ancak en gözde kuşu havada seçip götürüyor saygılarımla....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hongkong' Alıntı:Merhaba İbrahim kardeşim kuşların maaşallahı var yukarıda düz kırmızı ve beyazlardan bahsettin bulmuşundur inşallah.ben de düz beyaz döneklerden vardı 9-10 sene önce Denizli de görmüştüm kendisiyle arkadaş olduk ve bana bir çift düz beyaz vermişti.bunların soyunu Yunanistan (Selanik) ten yastık kılıflarının içinde getirip Denizli de üretmiş ve uçurduğumda gerçekten galaçalar gibi ve hatta daha uzun dönüyorlardı.hastalık ve atmaca nedeniyle elimde şu anda kalmadı ancak arkadaşım halen onlardan besliyor.Denizli ye yolum düştüğü zaman onlardan alım geleceğim.selamlar
hongkong' Alıntı:bulamadıysan madem meraklısın ben sana temin ederim.galaça ben beslemem ancak kapalı beyaz arap pal olsun bunları daha çok severim iki tane kırmızı akkuyruk döneğimden bir tane kanat kuyruk denk kırmızı çıktı yeme düşmeden öldü iki üç ağız da o bir tane kapalıyı veriyor.beslemek istersen gönderirim oyunları ve dairesi ve uzun götürüyor kafa beton