Dumanlı Perçemli Dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhancesur71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
www.sendeyim.com
Ad Soyad
orhan cesur
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
Dumanlı perçemli dişinin daha önce videosunu siteye koymuştum.
O Zamanlar kırıkkalede uçuyordu şimdi İstanbulda uçuruyorum. 2 yaşını geçmiş bir kuş.
Yavrunun üzerinden kaldırdım uçurdum. 10-15 gün uçması lazım ki kendine gelebilsin.
Video çekimleri bozuk olabilir netlik ayarı yapınca tekrardan çeker koyarım.
Yeni videolar dün (10.01.2011) da çekildi.
Not: Gök Perçemli Erkeğin Ala dişinden çıkan kızı

http://www.guvercinsevgisi.com/genel/du ... -disi.html

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wtmTLGCiPGQ[/youtube]

Merhaba Orhan Hoca'm;

Tebrikler. Gerçekten performansları çok güzel.
Anladığım kadarıyla daha da güzel olacaklar.
Selamlar.

Şenol

yunus81' Alıntı:
Merhaba Orhan Hoca'm;

Tebrikler. Gerçekten performansları çok güzel.
Anladığım kadarıyla daha da güzel olacaklar.
Selamlar.

Şenol

Merhaba Şenol bey

Çok teşekkür ederim sağolun. Zaman içinde çok daha iyi olması lazım. Ayrıca istanbulda uçan oynayan bir kuş değildi. Yeni yer yaptı. Fırsat buldukça videoya çeker koyarım.

GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ BU GÜZELLİGİ BURAYA TAŞIMAK DA GÜZEL
MAŞALLAH

Yakınımda böyle güzel kuşların olduğunu farkedememek biraz üzücü oluyor. Maşallah ...

MAŞALLAHI VAR NEFESİNİ AÇIP YERİNİDE YAPARSA DAHA GÜZEL İZLETİR KENDİNİ KANAATİNDEYİM GÜLE GÜLE BESLEYİN

masallahı var güzel kuş iyi günlerde ucurun

Yorum yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
Herkese atmacasız bol uçuşlu bir yıl dilerim...

hayal_gemisi' Alıntı:
Yakınımda böyle güzel kuşların olduğunu farkedememek biraz üzücü oluyor. Maşallah ...

:):)
Benim bildiğim kuşçu adamın gözü hep havada olur.. ::)
Sanırım sen yere bakan yürek yakanlardasın...
Teşekkürler.

orhancesur71' Alıntı:
Yorum yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
Herkese atmacasız bol uçuşlu bir yıl dilerim...

hayal_gemisi' Alıntı:

:):)
Benim bildiğim kuşçu adamın gözü hep havada olur.. ::)
Sanırım sen yere bakan yürek yakanlardasın...
Teşekkürler.

Her ikiside mevcut =) ama malesef izlemek için denk gelme fırsatını yakalayamamışım... Paylaşım için çok teşekkürler. Saygılar...

Orhan hocam kuşun seferleri iyi.. Böyle 10 15 seferi var ise çok iyi,uzunda kaçıyor lakin merak ettiğim bir konu inişler.. inişlerinde sıkıntı varmı ?
Benim görüşümü soracak olursan her kalkışında böyle performans sergilesin,varsın harmanlayarak taklasız insin, ben böyle kuşlara emek veririm..

filo' Alıntı:
Orhan hocam kuşun seferleri iyi.. Böyle 10 15 seferi var ise çok iyi,uzunda kaçıyor lakin merak ettiğim bir konu inişler.. inişlerinde sıkıntı varmı ?
Benim görüşümü soracak olursan her kalkışında böyle performans sergilesin,varsın harmanlayarak taklasız insin, ben böyle kuşlara emek veririm..

slm.

Bu kuşum tam olarak hazır değil bu videoyu çektiğim gün 1 saat felan havada kaldı ve 8 sefer yaptı. İnişlerinde bir problem yok ve taklalı inerler.

Yavrularını büyütüyor ve biraz rahatsızlığı var Kırıkkalede uçup oynamış 2 yaşında bir kuşun istanbula alışması zaman alıyor...

Fırsat buldukça gene videolarını çekip arşivime atar ve sizlerle paylaşırım.

1 saat uçsun,10 sefer yapsın yeter.kendini izlettirir.kuş güzel abi maşallah güle güle besle

esatdogan' Alıntı:
1 saat uçsun,10 sefer yapsın yeter.kendini izlettirir.kuş güzel abi maşallah güle güle besle

Teşekkür ederim. Sağolun.

thundereblue' Alıntı:
41 kere maşallah hocam bahara doğru güzel videolarınızı bekliyoruz

Teşekkür ederim sağolun. İnş. Nasip olursa koyarız.

sukruturkmen' Alıntı:
gercekten güzel kus deparı cok iyi güle güle besleyin saygılar

Teşekkür ederim. Sağolun. Daha İyisi Sizlere nasip olsun.

yıllardır ankarada çok yerde kuş seyrettim kuşun performansı çok iyi yer hakimiyeti deparı takla arası ve fişeği böyle 15 sefer ve üstü yapıyorsa kupada ilk üçte olur tebrikler

alikarakus' Alıntı:
masallah kus güzel emene saglık

Teşekkürler Sağolun.

şahin 40' Alıntı:
yıllardır ankarada çok yerde kuş seyrettim kuşun performansı çok iyi yer hakimiyeti deparı takla arası ve fişeği böyle 15 sefer ve üstü yapıyorsa kupada ilk üçte olur tebrikler

Teşekkür ederim. Sağolun.
Ancak benim kupalarla yarışmalarla işim olmaz.Kuşu ilk başta kendim için uçuruyorum.Beni mutlu etmesi bana yeter. Ben keyif almadıktan sonra kuşum her sene kupada 1. olsa ne yazar.

güle güle besle kardeş kuşun şu anki durumuda fena degil tam oturmuş halini koymanızı bekliyoruz tebrikler

Kuşu ilk başta kendim için uçuruyorum Ben keyif almadıktan sonra kuşum her sene kupada 1. olsa ne yazar.

ORHAN KARDEŞİ ZİYARET ETME ŞANSI BULDUM. KUŞLARI ÇOK GÜZEL ŞAHSIM ADINA BEĞENDİM ÖTE YANDAN MİSAFİRPERVERLİĞİ VE KİŞİLİĞİNDEN BAHSETMEDEN GEÇEMEYECEĞİM ÇOK MEMNUN KALDIK, ORHAN KARDEŞE BAŞARILAR DİLER ESEN KALMASINI TEMENNİ EDERİM..

Geri