Dumanlı Perçemli Dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhancesur71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Sedat Ayaydın' Alıntı:
güle güle besle kardeş kuşun şu anki durumuda fena degil tam oturmuş halini koymanızı bekliyoruz tebrikler

Teşekkür ederim. Sağolun. Nasip olursa koyarım tabiki.

xardaks' Alıntı:
izleyip alma sansımız varmıdır ?orhan bey

Tabiki olabilir. Herşey nasip kısmet.

fatih_27su' Alıntı:
tbrkler bu iki cümle herşeyi anlatıyor oyun kuşunu sevene ........ saygılar güle güle besle

Teşekkür ederim. Sağolun. Benim mantığım önce kendim için kuş uçurmak, sonra eş dost arkadaşlara seyir. Saygı bizden.

filo' Alıntı:
ORHAN KARDEŞİ ZİYARET ETME ŞANSI BULDUM. KUŞLARI ÇOK GÜZEL ŞAHSIM ADINA BEĞENDİM ÖTE YANDAN MİSAFİRPERVERLİĞİ VE KİŞİLİĞİNDEN BAHSETMEDEN GEÇEMEYECEĞİM ÇOK MEMNUN KALDIK, ORHAN KARDEŞE BAŞARILAR DİLER ESEN KALMASINI TEMENNİ EDERİM..

Teşekkür ederim. Sağol.

Güzel bir kaç saat geçirdik. Her zaman beklerim. Tekrar teşekkür ederim.

Saygı ve sevgiyle kalın...

BİR DAHA DİKKATLİ İZLEYİNCE ŞU KANIYA VARDIM ; BU KUŞ KADAR GÜZEL ATMASI VE FİŞEĞİ OLAN KUŞ İZLEMEDİM BU SİTEDE ALLAH NAZARDAN SAKLASIN TÜYÜNCE YAVRU AL, NE DESEK ANLATILMAZ MANYAK Bİ HAYVAN...

slm ORHAN HOCAM kuşlarımda hastalık var dişiler ölüyor alt kısımları boşalıyor yem bile yemiyorlar kusuyorlar akşam bakıyorum hiçbirşeyleri yok sabah bakmaya giriyorum ölmüş lütfen yardım edin sizce ne yapmalıyım

alidemirsmm' Alıntı:
BİR DAHA DİKKATLİ İZLEYİNCE ŞU KANIYA VARDIM ; BU KUŞ KADAR GÜZEL ATMASI VE FİŞEĞİ OLAN KUŞ İZLEMEDİM BU SİTEDE ALLAH NAZARDAN SAKLASIN TÜYÜNCE YAVRU AL, NE DESEK ANLATILMAZ MANYAK Bİ HAYVAN...

Teşekkür ederim sağolun...

BAHRİ ALTUN' Alıntı:
slm ORHAN HOCAM kuşlarımda hastalık var dişiler ölüyor alt kısımları boşalıyor yem bile yemiyorlar kusuyorlar akşam bakıyorum hiçbirşeyleri yok sabah bakmaya giriyorum ölmüş lütfen yardım edin sizce ne yapmalıyım

Slm. Eczaneden Andazol Şurup al 2 gün ağzına 3-4 damla ver düzelir.Geçmiş olsun...

GÜLE GÜLE BESLEYİN İYİ KUŞ.MEĞİNİZE SAĞLIK

arkadaslar herkeze mrb.ben nevsehirden sertan orhan abinin bi soyuda bende hemen oyunundan bahsedecem.33 sefer 30 ila 60 metre arası,16 takla bu kusu gören kayserili ali abi,bilal öz,nensehirden derviş tütüncü nevsehir ksuscular kahvesi sahibi kahveci adem,tekrardan nevsehirli saglık memuru mustafa ve türkiyein dört bi yanında gelip görenler oldu. hedefe gelmesi,takla araları,gidişi sesi solugu,inişi türkiye standartların cok üstünde.herkeze ii günler

gerçekten çok zevkli bir kuş.bu kuş oynarken altında neler yapılmaz ki.emeğinize sağlık.çanakkaleden selamlar

Geri