DÜZ ÇATI SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetragon33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
abi yanlış anladın atlamak derken kanadı bantlıyken atlarsa diyorum yani :) yoksa kanatları tamken neden korkiyim :D

Sen kusu birak kendin düsme yeter o 5 yada 6 tel tüy olmasa kanatdan yine ucar akar süzülür yav. (:

:D CEVAPLARIN İÇİN SAĞOL MUSTAFA ABİ

Re: RE: DÜZ ÇATI SORUNU

tetragon33' Alıntı:
SELAM ABİLERİM ... BEN ÇATISI DÜZ OLAN ( KORUMALIKLARI YADA DUVARI OLMAYAN )BİR YERDE BESLİYORUM KUŞLAR DAHA YAVRU ALDIĞIMDA ADAM KENDİLERİNİ AŞAĞI ATABİLİRLER DEDİ .. ALALI 1 GÜN OLDU. KORKUDAN DIŞARI HİÇ ÇIKARMADIM YAVRULAR VE DİĞERLERİ KENDİLERİNİ ATABİLİRLERMİ ABİLERİM
Sırf 2012de açılan bu konuya cevap vermek için üye oldum. Asilleri salık bırakıp Yedek kuşlar için bir kümes daha yapıp tel örgü ile örülmüş üstü açık 2.5mkare gibi küçük bir karantina alan yapabilirdin. Yani kümesten çıkar çıkmaz karantinada kalır yuvaya çatıya ve asillere alışırlardı. Emin ol böyle daha hevesli istekli olurlardı. Bence bu tür çatılarda karantina şart.

Bütün kümeslerde karantina şart. Özellikle kümese yeni güvercin girmesi gerekiyorsa öncelikle karantina bölümüne alınıp o bölümde birkaç gün sağlık durumu gözlenmeli sonrasında ana kümese atılmalı ben bu şekilde düşünüyorum.

Geri