EDİRNE HAVSA DAN ONUR GÜVEN ARKADAŞIMIN DÖNEK KUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat 22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murat 22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat kaymak
Meslek
özel güvenlik
İlgi Alanı
Selamlar sızlere arkadaşım ONUR GÜVEN in yeni yapmış oldugu kümesi ve dönek cinsi güvercinlerini paylaşmak istedım kendisi sadece dönek kuşu bakıp onlara egıtım vermekle kuşçulugunu yapmaya çalışıyor.vede bence başarılıda oluyor .

Ekli dosyalar

• DSC01787.webp
    DSC01787.webp
    43.9 KB · Görüntüleme: 2,294
  • DSC01790.JPG
    DSC01790.JPG
    524.1 KB · Görüntüleme: 2,160
  • DSC01789.webp
    DSC01789.webp
    34.4 KB · Görüntüleme: 2,175
DEVAM

Ekli dosyalar

• DSC01788.JPG
    DSC01788.JPG
    478.8 KB · Görüntüleme: 2,176
  • DSC01795.JPG
    DSC01795.JPG
    410.6 KB · Görüntüleme: 2,094
  • DSC01791.webp
    DSC01791.webp
    30.7 KB · Görüntüleme: 2,301
Mrb arkadaşım yeni kümesiniz hayırlı olsun.Kuşlarınız çok güzel özellikle kırmızı olanları çok begeniyorum.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

SAGOLASIN ARKADAŞIM CÜMLEMİZİN

maaşallah çok güzel dönekler. Gerçekten de arkadaşınız bu konuda başarılı...

murat hocam ekleyelim dedi birde baktım eklemiş bile. aslında yeni kümeste pozlarını yayınlamak isterdim ama kısmet böyleymiş. dönek güvercininii bize aşılayan emekli başkomser oktay abininde kulaklarını çınlatmak bi borçtur bize. şimdi akçayda uçuruyo kuşlarını yakında yanına varacam. akçaylı bi arkadaşımız varsa elden selamımı iletsin usta kuşçuya hem döneklerini seyretme imkanı olur. sevgi ve saglıcakla kalın bu arada yakınlarda fazla dişisi olan varsa irtibata geçsin 05425011351 :tamam:

gerçekten kuşlar kostümleriyle duruşlarıyla göz dolduruyor havadada güzellerdir muhtemelen bol yavru almnız dileğiyle saygılarımla..............

7 senede 80 yakın kuşun içinden ayıklanarak bu safhaya geldiler . ve damarda yaptılar başka dama ve kuşa kendilerini salma alışkanlıkları yoktur. ve belli bi mesafe yakın köylere verdigimde gelmekteler.bu da demek oluyor ki istedigime ulaşmışım ne mutlu bana şimdi 20 tane var bunlarda bana yeterde artarlar bile allah herkeze bu zevkli kuşları beslemeyi nasip kısmet etsin.kuşlar ilk kanlarında denizli,izmir ,istanbul, bursa ve yunanintan gelen damızlıkların kırılmasıyla ulaştık. aynı kan ne verir teorisine yatmadık. uzun döneni sıkı dönüşlüyle ve bunun gibi birkaç evre sonrası kostümde tam oturdu. tek kan bi süre sonra yavrular saf gibi saksagana bile dönüyorlar bunu ortadan kaldırdık. denemeden hiç birşey olmaz. :slm:

BEYLER bu dönekler nasıl eğitiliyor

zaman ve sabır. tam yaşı veya yavruya kustugunda veriminin uç noktasına ulaşır. kuş sakin olacak eş kovalayan kuş itaat yönünden zayıf düşer. 2 ögün besleyeceksin 3/1 sabah 3/2 akşam verilir aç uçurulur. herşeyden öte kuşlarla bagının kuvvetli olması lazım.saygılarımla

rakun69' Alıntı:
zaman ve sabır. tam yaşı veya yavruya kustugunda veriminin uç noktasına ulaşır. kuş sakin olacak eş kovalayan kuş itaat yönünden zayıf düşer. 2 ögün besleyeceksin 3/1 sabah 3/2 akşam verilir aç uçurulur. herşeyden öte kuşlarla bagının kuvvetli olması lazım.saygılarımla

SELAM ARKADAŞLAR,

DİKKATİMİ ÇEKTİDE YUKARIDA YAZILI OLANLAR DOĞRU OLDUĞU KADAR BİR O KADAR DA SANIRIM ARKADAŞIMIZIN DİKKATİNDEN KAÇTI YANLIŞ BİR KELİME AKTARILMIŞ. EŞE VE YUMURTAYA YANİ ENSEDE OLAN KUŞ EĞİTİMİ VE ANTRAMANI SIRASINDA EN ÜST PERFORMANSLARINI SERGİLER. OYSAKİ ARKADAŞIMIZ TAM TERSİNİ YAZMIŞ. BİR DE SİZ KUŞU EŞİNLE UÇURUYORSANIZ O BAŞKA BAŞTAN YANLIŞ DEMEKTİR.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

güzel kuşlar allah bol yavru almak nasip etsin :tamam:

Geri