EDİRNE'DEN BURSA'YA YAPILAN ZİYARET...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oynar@22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekin arkadaşım bursalı olmak demek bursa oynar kuşundan anlıyacaksın anlamına gelmaz bursalı olmak demek her istediğin kuşu gönül rahatlıhıyla göreceksin demek deyildir ben ne bursalı lar gördüm mülakat kırma larına bursa oynar kuşu karabaş diye bakıyorlar.....
Vede benim anlamadığım bu fotoğraflar hemen hemen bütün sitelerde varda neden sizin site bukadar sorun yarattı siteniz böyle güzel ziyaretleri sitelerin de görüp memlun olması gerekirken tepki yaptı sana bizzat sorarım tekin arkadaşım yoksa rant sağlayan resimleri koyanlar deyilde sizler misiniz tabiki bir şeylere karşı cıkacaksınız ki hedefe ulaşsın...
Neden bazı güzellik leri görmezden geliyorsunuz neden 50 60 seneye dayanan bir soyu araştırmak yerine muhalefetsiniz tabiki öğrenirseniz ufkunuz gelişir siz alışmış sınız kendi doğrularınıza araştırmayın görmeyin duymayın öğrenmeyin oturdunuz yerden birkalkın bakın cevrenize neler oluyor siz internet başında sadece yorum yapın kuşculuk böyle ilerler emin olun sizin türünüz tükendi sizin gibi birkackişi kaldı inanın ...

BARIŞ ÇOLAK' Alıntı:
Tekin arkadaşım bursalı olmak demek bursa oynar kuşundan anlıyacaksın anlamına gelmaz bursalı olmak demek her istediğin kuşu gönül rahatlıhıyla göreceksin demek deyildir ben ne bursalı lar gördüm mülakat kırma larına bursa oynar kuşu karabaş diye bakıyorlar.....
Vede benim anlamadığım bu fotoğraflar hemen hemen bütün sitelerde varda neden sizin site bukadar sorun yarattı siteniz böyle güzel ziyaretleri sitelerin de görüp memlun olması gerekirken tepki yaptı sana bizzat sorarım tekin arkadaşım yoksa rant sağlayan resimleri koyanlar deyilde sizler misiniz tabiki bir şeylere karşı cıkacaksınız ki hedefe ulaşsın...
Neden bazı güzellik leri görmezden geliyorsunuz neden 50 60 seneye dayanan bir soyu araştırmak yerine muhalefetsiniz tabiki öğrenirseniz ufkunuz gelişir siz alışmış sınız kendi doğrularınıza araştırmayın görmeyin duymayın öğrenmeyin oturdunuz yerden birkalkın bakın cevrenize neler oluyor siz internet başında sadece yorum yapın kuşculuk böyle ilerler emin olun sizin türünüz tükendi sizin gibi birkackişi kaldı inanın ...

Üzerinize muhalefet olmayan konulara yorum getirmemenizi söylemiştim. Konuda oynar22 mustafa beyin benim sorduğum birkaç soruya cevap vermesini rica ediyorum. Sorun şu anda kuşlar değil resimlerin kimin tarafından eklendiği veya ekletildiğidir. Resimlerin diğerleri nerde buraya neden eklenmedi.
Bu arada Barış ÇOLAK bey yorum yazmazsanız sevinirim. Sizle ilgili bir konu veya mesaj görmedim ben. Rica ediyorum.

BARIŞ ÇOLAK' Alıntı:

Barış bey ya araştırdıysak ne olacak?

Kim istemez daha güzelini beslemeyi uçurmayı günümüzde ki kuşlar çok daha vasıflı ve çok daha vasıflılar üretilmekte siz bence bunları görüp kabullenin ve her fırsatta soy sop konularının arkasına sığınmayın Hasan ustadan size ve kimseye fayda yok kendiniz ne yparsanız yaparsınız bırakın şu soyculuğu ırkçı milletler bile günümüz de yok oldu Dünya ırkçılık zincirlerini kıralı yıllar oldu yerinde sayan kim?Ben dahil soyumun 200 yıl önceki halini net bilmiyorum!!!

Güzel her zaman beğenilir takdir edilir alınır beslenir arkadaşlar soy ancak ve ancak kuşun eksik kaldığı yerde lafla ha bire sıkıştırılır durulur.Elinizde ki hangi canlı olursa olsun size asil ahlaklı olduğunu her zaman belli eder!Göz boyamalrla kulak temizleyip insanlara duymak istediklri kelimeleri kullanıp kişileri ve oynar ırkının gelişimine ister istemez zarar veriyorsunuz!Bu ırk soyu korunsun diye haps edilemez bu ırkı verdiğiniz herkese kapalı beslemeye teşvik ediyorsunuz!!!farkındamısınız?Bu anlayışta uçan kuş bile uçmaz!!!Performans değerlendirilmesi yapılmadan üretilen soyu neyleyim?Hasan usta uçsun diye mülakat kanı sokmuş bu size hiç bir şey anımsatmıyor demekki yarım kan bu kuşun kanında uçmamazlık var demekki %50 uçar bu kadar basit %%uçmaz demekki hatalıysam düzeltin!

Burda hiç geçmişinden söz etmeden bir çift oynar çıkarsınlar ve bu oynarlar güzel yürek hoplatsın olsun burda ben bakmam beslemem diyen adam kaç tane çıkar buyrun?Ne dicez aaa bunların soyu Hasan ustaya dayanmıyor bakılmaz mı dicez komik yaav Valla komik olmayın.

Benim anlamadığım siz site yönetimi olarak burada insanları kaynaştırmak sorun ları gidermek deyilmi siz takılmışsınız resimlerin kimlerin koydurduna anlamadığım bir konu bu mustafa arkadaşım bukadar açiz insanmıki birilerinin dayatmasıyla bir şeyler yapsın siz 35 40 yaşındaki adama tetikçi muhamelesi yapıyor sunuz...saygılar

Sevgili oynar severler
Bu gibi konulara girmek istemiyorum ama bir noktadan sonra girmek hem farz hem sünnet oluyor malesef şimdi bu meselenin kökünde rant yatıyor burada herkesin kuşu resimleniyor herkes kendine göre bir yorum yapıyor ama bu ağır eşgalli görsel olarak kuşum diyen kuşlar yayımlandımı bazıları yaygarayı kopartıyor neden dersen rantlarının kesilmesi bazılarının çıkarlarına çomak sokulması
Şimdi kimler rant peşinde herkes kendisine göre kuş satabilir buna kimse karşı çıkamaz ama onun bunun kuşuna çamur atarak kuş satmaya çalışmak işte bunu yapanlar yaygarayı koparıyorlar.
Kim bunlar ben size tanıtmaya çalışayım .
Birisi üç beş siteden okuduklarıyla kendini oynar üstadı gören var boş teneke çok gürültü çıkarır hesabı gürültüyle boş boş atmalarla yalan yanlış kulaktan dolma sözlerle kafalarda ben bütün oynar camiasını tanırım havasında olan ve bazı yerlerde kuş satmadığını bazı yerlerde kuş sattığını bazende uçuk kaçık rakamlarla kuş satacağını ifade ediyor bu vatandaşın derdi bazı yakınlarının rantının kesilmesi onun için yaygarayı basıyor .
Bir diğer vatandaş zaten kuş pazarlamacısı kendisini Güvercin yeri sitesindeki satılık kuş ilanlarından tanıyorum konumu zaten kuştan para kazanmak.fazla söze gerek varmı bilmiyorum.
Ben yukarıdada yazdığım gibi kimsenin kuş satmasına karşı değilim ama başkalarının kuşlarını kötüleyerek kendilerine pazar yaratma çabalarını kınıyorum . Herkese Selamlar

Sevgili Oynar severler
Bir vatandaş bir siteden okuduğunu aktarmış bu alıntının doğruluk payı nedir hiç araştırmağa gerek görmedim konu koca zikirli kuşlar bu kuşları Hasan ustanın mülakat kuşuyla yaptığı iddiası olabilir fakat Hasan usta bu soruya hiç bir zaman açık cevap vermemiş bu kuşları çerden çöpten yaptım diye cevaplamış Bu iddia doğru bile olsa Hasan ustanın bunu teyit ettiğini Bursa,da söyleyen yok .ve bu iddia doğruysa işte halep işte arşın yapsınlar göstersinler reçeteyi uygulasınlar da herkes görsün.
Gelelim bu kuşların uçup uçmadığına bu kuşların benim düşünceme göre zamanında bu kuşları sahiplenenler ya maddi boyutundan dolayı yada kaybetmeme duygusuyla bu kuşları uçurma isteğinde olmamışlar ,kuşlar kapalı bakıldığından çok sağlıklı olamayacağı için kuşların büyük bir bölümü bir şekilde yitirilmiş ve Bursa,da bile nadir kaldığı yönündedir .Herkese Selamlar.

mehmet bey sız ne zaman oynar cı oldunuz? masallah oynar uzerıne yazdıgın bılgıye rastlamadık ama ıyı senaryo yazıyosun...fazla soze gerek yok aslında sıtelerde bıraz gezınen bılır kımın pazar pesınde oldugunu...benım bu sıtede haltbar nıklı arkadasa verdıgım cuzı fıat takı mulakat dısında net ortamında kımseye kus satmıslıgım yoktur..varsa hodrı meydan cıksın!haaa ben kus satmam mı evet elımdekı fazlakusları cıkarır satarım.bunun ıcın kımseye hesap verecek de dıılım.bunda yanlıs bır sey de yok .her kuscunun yaptıgı bır seydır...haa ben kusları tavuk gıbı besleyıp bunları bıran once uretıp cogaltmak ve satmak ıcın ugrassaydım.bu kusbazlık ve rant kazanmak olurdu..benım yılda sattıgım kus 10 sa 20 tanede hedıye ederim zaten..oyle bır soy reklamı yapan ve bunu pazarlamaya calısan bırı dııılım kı..bu suclamalar benım ıcın komık..hangınıze kus sattım ben..hangınıze oyle yuksek paralar ıstedım?varsa cıksın!bılgı adı altında hangı formu acıp kus pazarladım sızın gıbı.sızın nasıl bır teskılat olup nasıl bır tezgahta oldugunuz sıtelere bıraz goz atan herkes anlıyor zaten...yanı kral cıplak.ve bunu sızın harıcınızde herkes anlıyor..
aslında ısı bu taraf da tartısmak meseleyı sevıyesızlestırıyor..ama sız formu daha bastan aynaya hıc bakmadan rantcılara kapak olsun dıye actım dersenız tabıııkı bırılerı cıkıp sıze ayna tutacak..bundan da bu kadar gocunmıcaksınız...
asıl mesele olan kuslarsa..ben sıze soru soruyorum sız bana masal anlatıyosunuz..kardesım ıcınde ne oldugunu bılmedıgınız neyle nasıl uretıldıgını bılmedıgınız bır kus..ve yumurtlatıp kapalı kumeslerde baktıgınız ve hıc ucurmadıgınız bır kus..tamam ovulecek yanlarıda olan ama eksıklıklerıde olan bır kus..bız bunu sordugumuzda neden rahatsız oluyonuz..ne yanı hep mı şak şak olcak..sız hep ovgumu alacagınızı beklıyosunuz..bız beyenmıyorsak bu bızde olmadıgı ıcın mı sankı..bu nasıl mantık..kac seferdır soyluyorum ben ım tarzım degıl bu kuslar..hıc boyle bır kusum olsun ıstemedım..ısteseydım ınegol burnumun dıbı..alamazmıydım sanıyosunuz?
benım butun kuslarım ınegol kusu. bunları bulan onları haylı haylı bulur..bu hıc aklınıza gelmıyormu.....bana sacma sapan suclamalar yapmayın...ıkıncısı bu resımlerın buraya koyulma sebebını zaten oynar 22 kendı agzınla ıtıraf etmıs..sız bu resımlerı koyarak cıkacak tartısmayı zaten hesapladınız...
bu arada bıraz durust olun..baska sıtede ıstanbullu bı arkadas h.aydogmusu zıyarete gıtmıs ve resım eklemıstı..ozaman kı karakterlı bır adamın agzına yakısmıcak sozler soylenmıstı hatırlarsanız...ve bunları soyleyen sızlerdınız... ve konu sılınıp kaldırılmıstı..sımdı sız bunun onda bırı muameleyle karsılastıgınız da kuyruk acısıyla bagırıyosunuz..
aslında bu formun daha acılıs anından berı amacı paylasım degıl.bu munakasalar zaten sız hesapladınız...bundan ne cıkar umuyorsanız artık...

TEKİN kardeşim sen çok acayip bi insansın yangına neden körükle gidiyorsun anlamış değilim inegöl kuşlarıyla bu kuşları aynı kefeye koyman çok KOMİK doğrusu neye dayanarak yapıyorsun bu işi anlamadım .
Senin tarzın olmayan kuşlara yorum yazıyorsun buda çok saçma bence verirlerse alma satarlarsa alma kardeşim kuşların günahı ne sen bak inegöl akmanlarına tabi onlarda suyunun suyu ya nerden bulduysan bakıcan madem saf kan direklerinden bak ,aydın bey kanlı kuşlardan bakma (oynarcılar anlamıştır açıklamıyorum )
sana illaki ZEKİRLİ besle de demiyorum bu kuşlara yakın başka kanlı kuşlarda var onlardanda bakabilirsin reklam olmasın kuşların yetiştiricisinin ismini vermiyorum biliyor sun başka sitede bu yüzden tartışma çıkmıştı aslında yiğit namıyla anılır .
SELAMLAR

elımde kı kusların sende tuyu yoktur ozkan.sende ne zaman 60yıllık seceresı olan kus oldu...adın mulakatcı kral ama senı mulakattada ezerım ben.sagdan soldan toplama bır kac cıft kusla hava yapma ...bana ısm vermene gerek yok..kave muhabbetlerınden ezberledıgın ısımler bana yaramaz..sen kendıne bul ne bakcaksan yada ustana bıraz daha yaranmaya calısın belkı verır bır cıft koca zekırlı kus sıze..sız de bır cıft kusun askına burda ınsanlaraın kafasını sısırın.
artık bu konu benım acımdan fazlasıyla uzadı..bırkac kolpacı bır arya gelmıssınız hergıttıgınız sıtede kendınıze gore bır tezgah kurmaya ugrasıyonuz...ama burası com degıl oyle sıze yalakalık yapcak her patavatsızlıgınıza sırf sıte de hareket olsun dıye goz yumcak kımse yok..
ayrıca ben kocazekırlılerı ınegol kuslarıyla karıstırmadım.bana ıkıde bır gıt ınegole sunu gor bunu gor sana anlatsın bız anlatamıyoruz dıye soyledıgınız ıcın yazdım.yoksa benım ıcın ,elınızdekı kuslar, ınegol kuslarının tuyu bıle olamaz..
bu arada aklıma gelmısken bı yerde bana oyle esmıstın hanı saat 9 da ucurcam kusları seyret pazardan vb dıye ama heryerde ben kuslarımı daha ucurmuyorum dıye de yazıyon...sen kımın kuslarını ucurcaktın?onun bunun kusuyla mı hava yapıyon bıze..sen kendı kumesınde adam gıbı kus.ve ucurabılecegın kus varmı..ama kendı kumesınde..
arkadaslar bedavaya muhabbet yaptırıyonuz bana..elınızdekı kuslar herkesın bıldıgı ama ıcınde ne oldugunu hıcbırınızın bılmedıgı kuslar...kanında ne gezıyo bılmedıgınız gurk gurk hındı gıbı oten kuslarınızı bız beyenmıyoruz.sadece beyenmemek de diil bu kuslar oynarcılıgın artık masa kusu oldugu ve sus kusuna cevrıldıgının bır gostergesı aslında..ıste bu oynarcılıga bakıstakı farklılıktır bızı ayıran.ben oynar bakmak ıstıyorum.sus kusu degıl...ve eger satacaksanız bu ısden para kazanacaksanız oynar gıbı ucan kustan kazanın..bızde sızı ozaman destekleyelım..
saygılar...

Sevgili Oynar Sever Dostlar Beni 2006 yılından bu tarafa başta tgyb ve diğer sitelerden bazı arkadaşlarımız gıyabende olsa tanırlar benim iş konumum sebebiyle gündüz netten bütün siteleri gezmem mümkün olmaktadır bizim amacımız kuştan rant elde etmek olmadığı için her ortamda güvercinsevere karınca kararınca bildiğimiz bir şey olduğunda paylaşabilmektir güzel gördüğümüz her şeyi alkışlarız yanlış gördüğüm şeyde ne olursa olsun mutlaka elimden dilimden kalemimden geldiği kadar karşı çıkmağa çalışırım bunu yaparkende kimsenin yanında olmam hakkın yanında olurum benim her hangi bir yerde yalan bir şeyler yazdığım vaki değildir zaten karekterim ve ahlakım buna müsade etmez bizim yalanla dolanla rantla işimiz yok .
Şimdi gelelim yazdıklarımıza Balıkesirli bir arkadaşımızınGüvercinyeri.com sitesinde daha önce ilanlar bölümünde 300YTL Fiatla Tekin kuş un Bursa Oynar kuşlarının ilanını defaatle okudum şimdi bu ilanları başkasımı yayımladı sorarım kendisine bunda sakınılacak bir şey yok şimdi yalanlamayada gerek yok bilseydim böyle bir polemik olacak kopyalardım ama bunlar bir gerçek kuş satmanın ayıp bir tarafı yok kardeşim herkes kuş satabilir yerine göre bende satarım nihayetinde hırsızlık söz konusu değil ama kuş satacağım diye başkalarının kuşlarını kötülemenin altında malesef bunlar yatmaktadır .
Birde benim oynarcılığımın seni ilgilendirdiğini sanmıyorum ama genede zihinlerin bulandırılmaması için yazıyorum ben kırk yıldır güvercin bakarım ve taklacı kuş bakarım üç yıldır her dökümandan ve imkanım olduğunca oynarcı dostları ziyaret ederek oynar konusunda bilgi derliyorum bir yıldır da iki kümesimde oynar bakıyorum güvercin kültürü ve bakımı konusunda size ders verecek kadar bilgimiz olduğundan emin olabilirsiniz.
Diğer konularda yazdıklarınız gerçekten saçma sapan şeyler benim bu topiğin ne açılmasından ne açandan haberim yok tesadüfen gördüm sadece o ziyarete giden arkadaşların bir tanesini tanırım fakat bu konulardan kesinlikle haberim yok hiç bir arkadaşımızın kuş satmasıyla uzaktan yakından ilgim olmamıştır sanırım yeterlidir bu açıklamalar.
Herkese Selamlar Saygılar

Arkadaşım tekin sen nebiçim bir insansın koçaman sitede başka kişiler yokta sen misin bilirkişi sizin yazdıklarınızın onda birini yazdımızda uyarı alıyoruz nerede site görevlileri yangına bukadar körükle gidiyorsun ve seyrediyorlar açayip bir iş vede anlamadığım diyerkonu senin elindeki kuşlar bukadarmı iyi herkez biliyor OKUŞLARIN MAVİ KIRIKLARI OLDUNU uçumdan basediyorsun doğru senin yaptığında kınamıyorum MAVİLER GİRİLMESEYDİ uçmayacanı sende biliyorsun sonra o kuşları her tarafı uçsa neolur ÇOÇUK KUŞLARI ONLAR MÜLAKAT DEDİĞİN KUŞLARDA pazarlarda daha iyilerini bulabilirsin uçum uçum diyorsun git bursa pazarından 50 tane kuş al bunların yarısından çoğu senin kuşlarından daha iyi uçaçağına görsellik olarakta seninkilerinden iyi olacağına iddaya girerim bırakın burada SOYU SOPU BELLİ OLMAYAN PAZAR KUŞLARINIZLA KENDİNİZE PAZAR YARATMAYIN ÖNEMLİ OLAN SOYU BELLİ OLAN KUŞU BAKMAKTIR
SIRF İKİ KİŞİ KENDİNİZİ HAKLI GÖRÜYORSUNUZ OYNAR KUŞUNDAN ANLADINIZDAN DEYİL ANLAMAYAN KİŞİLERE AHKAM KESİYORSUNUZ NEDEN DÜNEKADAR DİYER SİTELERDE SESİNİZ SOLUNUZ ÇIKMIYORDU
TAKMIŞINIZ KUŞLARA TGYB GİRDE BURSADAN YAZAN ARKADAŞLARIN MESAJLARINA BAK RESİMLER İÇİN ONLAR BİLMİ YOR LARDA SEN MİSİN BİLİR KİŞİ ÖYLEMİ

BU RESİMLERDEKİ OYNAR DOSLARIMIZIN YANINDA OLAMADINIZ DANMI ÇEKEMİYİP ÇILDIRIYORSUNUZ BİLESİNKİ BUKAFAYLA HİÇ BİR TOPLUMDA KABUL ETMEZLER İKİ KİŞİ OLARAK KALIRSINIZ ...

BIRAKIN BU İŞLERİ BİLENLER KONUŞSUN SİZDE DİNLEYİP ÖĞRENİN ÇAVÇAV KONUŞMAYLA BU İŞLER OLMUYOR....

Merhaba.
Buraya atılan resimler var ise, buraya atılmış ise bu sitenin muhabbeti geçer. Buraya resim atılmış ama hırsız, kıytırık, yalakalık yapılan, rant sağlamaya çalışılan sitelerin muhabbeti burda geçmez.
Buraya resim atıldıysa, buraya atılan resimlere yorum yapılıyorsa burda olmayan kişileri buraya taşıyamazsınız, heleki üçkağıtçı, ne idiği belirsiz, üç kuruşluk kuş için yalakalık yapan, yine üç kuruş için kendini ona buna laf ettiren, adam olmayan ve adam olmasını hiç beceremeyecek kişilerin muhabbet burda geçmez, geçmemeli.
Buraya resimlerin koyulmasını isteyen, resimlerin tamamını elinde tutan şahıs zamanında bu siteye laf yapıyordu, yok neymiş efendim biz kendisine mail atmışız, yok neymiş efendim biz kendisini rahatsz etmişiz.
Sizce böylemi? Ben cevap vereyim sistem belirli zamanlarda siteye üye olmuş kişilere hatırlatma mailleri ve özel mesajlar yollar. Dikkatinizi çekerim özel mesaj yollanacakları, e-posta yollanacakları biz seçmeyiz.. Tüm kayıt olan kullanıcılara gider. Kişiye özel değil yani. Burda olmayan birisinide biz buraya kayıt etmeyiz heleki karakteri olmayan, tükürdüğünü terbiyesizce yalayan kişileri asla kayıt etmeyiz.
İbrahim GÖKKAYRAK denen vatandaş buraya bu resimleri ekletti, neden eklettiği konusuna gelince yalakalık yaptığı site açlıktan kapanmıştı iki hafta, eh madem kardeşim zamanında buraya asla gelmem, buraya asla resim eklemem, ekletmem diyodun ne diye geldin, ne diye yazdın öğrenebilirmiyim. Bu site ordan burdan kod çalarak, bu site ordan burdan adam çalarak, bu site üye sayısı için oraya buraya yalakalık yaparak bu zamana gelmedi. Bu sitedekilerin dostunun çok olması, bu sitedekilerin sözünün geçtiği, bu sitedeki üyelerin doğru, dürüst paylaşım yaptığı, bu site içerisinde olmayan kişiler için ileri geri konuşmadığı için bu hallere geldi. Bu siteyle uğraşacak her kişiyede ağzıma geleni söylerim haklıysam kusura bakmayın.
Burda olmayan ve hiççte olamayacak Şahıs olan İbrahim GÖKKAYRAK denen vatandaşın girmem, işim olmaz dediği siteye gelipte yazdıkları aşağıdadır.

İlk mesajı 03 Ekm 2008, 00:12 Tarihinde

ibrahim gökkayrak' Alıntı:
redhotchilipeppers' Alıntı:
MErhaba arkadaşlar,

Oynarın gelicilik konusuna az çok değinmek istedim bilgimce,eski oynar ustalrı da oynarın 70*100kmlerden gelebileceğini hep söylerler bu mesafeler banada aslında abartı gelmiyor değil abartı geliyor fakat ben oynarlarıma 50km garanti gelebilcek gözünle bakmaya başladım ve şuan 50km den gelen bir oynar 70km den de gelebilir mutlaka bir çok dikir ve düşünce vardır bu konuda fakat ben oynarlarıma güveniyorum ve 50km de de hiç atmadım şuan 25km den rahatlıkla gelebiliyorlar yakın zamanda 50 km yi de deneyeceğim ve devamın mesafeyi arttırarak 100km de deneyeceğim gelir mi bence gelebilir dostlar oynarda bu kapasite fazlasıyla var geçmişte banada abartı gelen mesafeler di bu mesafeler fakat kuşlarımı mesafelerden attıkça ve mesafe arttırdıkça bunun hiçte abartı olmadığını düşünmeye başladım.Asil her zaman asildir ya gelir ya ölür oynar benim için bu kalıpta dostlar''yakalanmayan kandırılamayan oynar gelir''.
Gelmemesi pek mümkün değil tabii oynarsa.

YA HÜSEYİN SEN NE BURSADAN ANLARSIN NEDE SENİ BURSANIN İL SINIRLARINA SOKUP KİMSE SENLE OYNARCILAR MUHATAP OLMAZ OLSALARDI SENİN NE KARAKTERDE BİRİ OLDUĞUN İÇİN TGYB DEN ve KUŞÇULAR DERNEĞİNDEN ATILDIN VEDE KOVULDUN SENİ O SİTELERDE HİÇ BİR KUŞÇU İSTEMEDİ BURALARDA OYNARDAN ÇOK ANLARMIŞIN GİBİ AHKEM KESME MİLLETE YALAN YANLIŞ DUYDUKLARINLA YANILTMA MERAKLI KİŞİLERİ

OYNAR USTASI
İBRAHİM GÖKKAYRAK

Dikkatinizi çekerim, bu siteye gelmem yazmam diyen adam mesajı kişilere hakaret etmek amacıyla, yöneticilerden hiçkimsenin online olmadığı zamanda giripte yazıyor.

Diğer mesaj ise;
03 Kas 2008, 21:58 Tarihinde Yeni bir üyelik daha açarak;

İBRAHİMGÖKKAYRAK' Alıntı:
From: [email protected]
Sent: Monday, October 27, 2008 3:36:07 PM
Reply-to: [email protected]
To: İBRAHİMGÖKKAYRAK ([email protected])

Sayın İBRAHİMGÖKKAYRAK, Bu elektronik posta, Kuşçular, Kuscular, Güvercinler, Kuşçular Derneği,Güvercin Irkları, Güvercin Resimleri, Güvercin Videoları, GüvercinÇeşitleri, Güvercin Dünyası, Kuşçular Derneği, Kuşçuların Sitesi, Kuşçuluk,Güvercincilik, Güvercin Irkları sitesinde yer alan hesabınıza yeni bir özelmesaj gönderildiğini haber vermek için sistem tarafından otomatik olarakgönderilmiştir. Özel mesajı gönderen: gokhan79caMesajın başlığı: Cok soguk havalarda yavru alinabilirmi?Mesaj kutunuz: ucp.php?i=pm&folder=inbox Hesabınıza yeni bir özel mesaj gönderildiğinde e-posta ile haberdar edilmekistemiyorsanız, bunu hesabınızdaki ilgili seçeneklerden her zamandeğiştirebileceğinizi unutmayınız. -- Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesiwww.kuscular.org

BANA BİRDAHA MSJ YOLLAYARAK RAHATSIZ ETMEYİN ÇOK MERAKLI DEĞİLİM BURALARA GİRMEYE VE MESAJ YAZMAYA BU UCUZ SİTE BANA MSJ YOLLUYOR SİZ AMATÖRLER TAKILIN KAFANIZA GÖRE :oley:

Neymiş efendim biz adamı çağırmışız, yahu a bilgisayar bilgisi, okuma yazması kıt adam, sana mesajı yollayan biz değil gokhan79ca rumuzlu bir üyedir. Biz senin burda olduğunu bilsek saniyesinde sileriz seni. gokhan79ca rumuzlu arkadaşın attığı özel mesaj konusu ise Cok soguk havalarda yavru alinabilirmi? Yani Bu gokhan79ca rumuzlu arkadaş bu karakteri bozuk adamı insan yerine koymuşta soru sormaya çalışmış. :)

Neyse burada konu tartışıyorsanız ve konunun kilitlenmesini istemiyorsanız konu ile alakalı mesajlar yazın.
Parasını ödeyemeyeceğinizi bile bile site açıpta iki gün sonra google veya diğer arama motorlarında sitemin arama sonuçlarında alttaki gibi gözükmesini istemem. :)
This Account Has Been Suspended Please contact the billing/support ...
This Account Has Been Suspended. Please contact the billing/support department as soon as possible.

Sonrada soranlara servis sağlayıcımıza çok sayıda saldırı yapılıyor, neymiş efendim yeni servis sağlayıcısına geçicez çalışmalarımız devam ediyor demeyin. Hele hele karşınızdakini anlamıyor sanıp bilgisayar terimleri içeren yalanlar hiç söylemeyin.
Ben bu siteden örnek vereyim siteme saldırı yapılıyor ise, servis sağlayıcım sitemi barındırmak istemiyorsa bende yeni servis sağlayıcısına geçerim. Yeni servis sağlayıcına geçmek ise maximum 7 saat sürer.
Öyle bir iki hafta sürecek bir site değiliz çünkü. Bir iki hafta sürüyorsa bir sitenin yeni servis sağlayıcına geçmesi

Toplam ileti 2.995.999 • Toplam konu 324.399 • Toplam üye 2.999.999 • Son kayıt olan: xxxx şeklinde birşeylerse derim bu site çok büyük yeni servis sağlayısına geçmeside 1 haftayı falan bulur.
Ama yine kendi sitemden örnek saldırı alıyorsam yeni servis sağlayıcısına geçmem gerekiyorsa bu sitenin taşınması alttaki istatistiklere göre maximum 7 saat sürer.
Toplam ileti 29959 • Toplam konu 3243 • Toplam üye 8277 • Son kayıt olan: bengas

Dediğim gibi bu sitede olmayanları karıştırmayın, çünkü onlar bu sitede adlarının anılmasını istemezler. :) Biz ise hiç istemeyiz. Kıytırık, kendini bize rakip gören (istatistik koysunlar göreyim, üye, mesaj, konu, çoğul ziyaretçi, tekil ziyaretçi, google index, pagerank, alexa rank, backlink), ama sırf bizden çalınma kodlarla site açan, sırf bizim özelliklerimizi görüpte kendilerine o özellikleri eklemeye çalışan sitelerin adlarını burada yayınlamayın, yayınlayacaksanızda herşeyi bırakın defolup gidin.

Not: Sözlerim ağır olmuş olabilir, en azından üzerine alınacak kişilere ağır gelmiş olabilir, ama bu sözler inanın hiçbirşey değil, benim gece gündüzlük emeğimi çalan kişilere daha fazlasını yazarım ama malum ortam müsait değil, ve üstüne alınanda çok çıkar.

Önemli Not: Bursa oynarı ile mesajlar yazmanızı rica ediyorum, konu anlamını yitirmesin, yakında arşivden çalınanları kanıtları ile çıkaracağım. Siz konuyla alakalı mesajlar yazarsanız konunun silinmemesi için ön ayak olmuş olursunuz.
Saygılarımızla.
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen En Geniş İçerikli Güvercin Sitesi
İstatistik 1: Kanıt Günün Saatleri Tekil Ziyaretçi

İstatistik 2: Haftanın Günleri Tekil Ziyaretçi

Not: Boy gösterisi değil, lafımızın arkasında durduğumuzun, sözlerimizi tuttuğumuzun, tükürdüğümüzü yalamadığımısın kanıtıdır..

Ekli dosyalar

• gununsaatleri.webp
    gununsaatleri.webp
    35.5 KB · Görüntüleme: 2,117
  • haftaningunleri.webp
    haftaningunleri.webp
    17.4 KB · Görüntüleme: 2,078
BAY ADMİN size bir sorum var orada cekilen resim lerin içinde bende mustafa vede ibrahim gökkayrak da vardı orada cekilen resimleri neden bukadar konu yaptınız benim anlamadığım mustafa yada ben yada bir başkası bukadar açiz ola bilirmiki diretmeyle birşeyler yapalım neden resimleri söylemle siteye atsın herkezin hür iradesivar resimlerin koyulduğu gün ben koyaçaktım vaktim yoktu ve resimleri mustafa arkadaşım koymuş ben koysaydım yine aynıları yaşanaçaktı bizler çoçuk deyiliz kimsenin istemiyle bir şeyler yapmayız mustafa arkadaşımızın resimleri buraya koyması demekki hataymış anladım sizler bazı güzellikleri görmezden geliyorsunuz yazık ibrahim gökkayrakla yaşadıklarınız ne beni nede başkasını bağlamaz yaptınız bize saygısızlık vede anlayamadım demişsinki buraya başka sitelerin ismini koyanlar defolup gitsinler yazıklar olsun bir site yönetiçisi bunları yazmaya hakkıyok seni ve senin kafanda olanları kınıyorum ....

BARIŞ ÇOLAK' Alıntı:
BAY ADMİN size bir sorum var orada cekilen resim lerin içinde bende mustafa vede ibrahim gökkayrak da vardı orada cekilen resimleri neden bukadar konu yaptınız benim anlamadığım mustafa yada ben yada bir başkası bukadar açiz ola bilirmiki diretmeyle birşeyler yapalım neden resimleri söylemle siteye atsın herkezin hür iradesivar resimlerin koyulduğu gün ben koyaçaktım vaktim yoktu ve resimleri mustafa arkadaşım koymuş ben koysaydım yine aynıları yaşanaçaktı bizler çoçuk deyiliz kimsenin istemiyle bir şeyler yapmayız mustafa arkadaşımızın resimleri buraya koyması demekki hataymış anladım sizler bazı güzellikleri görmezden geliyorsunuz yazık ibrahim gökkayrakla yaşadıklarınız ne beni nede başkasını bağlamaz yaptınız bize saygısızlık vede anlayamadım demişsinki buraya başka sitelerin ismini koyanlar defolup gitsinler yazıklar olsun bir site yönetiçisi bunları yazmaya hakkıyok seni ve senin kafanda olanları kınıyorum ....

Konuyla ilgili mesajlar yazın dedik, konuyu bilmem nerden bilmem nereye getirdiniz. Mustafa beye, Tekin Beye, size, Mehmet beye karşı söylenen birşey yok. Nedense bakın tygb ismine, guvercinyeri ismine birşey demiyoruz, Ben emeğimi savunurum. Konumuz bursa oynarı, konumuz ne resimler nede Yalaka İbrahim bey.
Konuyla ilgili, bursa oynarı ile ilgili mesajlar yazarsak bilgilendirici olacağımızı düşünüyorum.
Umarım bu sefer anlamışsınızdır.
Saygılarımla.

Sevgili Güvercin Dostları
Güvercin Barışın kardeşliğin sembolüdür güvercin dostluğun arkadaşlıkların başlamasına vesile olmalıdır kıskançlıkların kavgaların sebebi yapmağa kimsenin hakkı yok konu nerelerden nerelere geldi nerdeyse site savaşına getirildi bunlar olmaması gereken şeyler bu hobiye gönül veren insanlar zamanları oldukça hobisiyle ilgili her siteyi dolaşmaktadır bundanda doğal bir şey olamaz takım tutar gibi veya parti tutar gibi site tartışmaları bizlere yakışmıyor
her sitenin kendi koymuş olduğu kuralları var bu kurallara uymak isteyenler ve sitenin içeriğinden zevk alanlar devam eder almayanlarda kendilerine yer bulur ve bulmaktadırlar önemli olan sitenin mümkün olduğunca objektif olarak davranıp yönetimin taraf olmamağa çalışması ve yalana ,dolana ,hakarete göz yummamalarıdır .
Birde yazımın özünde olduğu gibi kavgadan gürültüden topluma fayda olmaz bence güvercin siteleri birbiriyle kavgalı değil birbiriyle yardımlaşma içinde olmalıdır bence bilgiler ve sevinçler paylaştıkça çoğalır üzüntüler sorunlar paylaşıldıkça azalır.
Şimdi yazacaklarım ise yanlış algılanmasın kimsenin yanında veya tarafında değilim kişiler bu ortamda değilse sorunları özelden çözmekte fayda olduğunu kanaatindeyim herkesin kendisini özgürce savunması gerekir diye düşünüyorum .Herkese Selamlar Saygılar.

OYNAR USTASI
İBRAHİM GÖKKAYRAK
peh peh adamda ımzaya bak.bırıde kendını kral ılan etmıs..vay vay! yav h.huseyın kardesım bunlarla basa cıkılmaz be..ıstanbuldan oynar baronu ,bursadan mulakat baronu ,tavsanlıdan taklacı baronu...kım tutar szı be..kurtlar vadısı gıbısınız valla...fılme bak...
anlamadıgım sey hıc mı utanmaz hıc mı sıkılmaz ınsan bu ımzayı atarken...anlasıldı sızın kusa kuscuya ıhtıyacınız yok bence sızı psıkolog aklar.en kısa zamanda gıdın tedavı olun...

Konu anlamını yitiriyor. Burada olmayan hiç kimseyi karıştırmadan oynar hakkında devam edelim lütfen. Rica ediyorum.

Konumuz bursa oynarı, konumuz ne resimler nede Yalaka İbrahim bey.

BAŞ (OĞLAN) BU MESAJI SİLMEDE HERKEZ OKUSUN

BURAYA SON MESAJ YAZIMDIR SEN YAZMAYA DEVAM ET (ÇOCUK)

BANA BAK BAŞ (OĞLAN) mısın nesin SEN BENİ BURADAKİ 06, 20 YAŞ GRUBUNDAKİ ÇOCUK İNTERNET CAFENİZE DEFALARCA ÇAĞIRAN SEN DEĞİLMİYDİN KOVULMA HİKAYESİNİ SEN YAPMADIN BEN ÇIKTIM DEDİĞİM GİBİ ÜSTÜNE PARA VERSENİZ BURADA BİLGİ AKTARMAM

BAŞ YALAKA SENSİN VE ETRAFINDAKİ SİTELERDEN KOVULMUŞ VEDE DİĞER SİTELERDE KENDİLERİNLE MUHATAP OLMAYAN YALAKA KİŞİLERİ YANINA TOPLUYARAK KENDİNİ BİR BOK ZANNETME

ÇOCUKSUN ZATEN SENİ KAYLEYE BİLE ALMIYORUM BENİM YAŞIM SENİN İKİ KATIDIR BURAYA YAZDIKLARINI KARŞIMA GEÇEREK SÖYLEYEBİLİRMİSİN BEN SABIRLI BİR İNSANIM MUTLAK BİR GÜN BİR YERLERDE YETERKİ GÖREYİM SENİ ????

BEN İSTANBULUN GAZİOSMANPAŞA SEMTİNDE OTURUYORUM ADRESİMİ VERİYORUM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINDIR BEN BURALARDAYIM

TEKİN YALAKASI UNUTMA GEMLİK İSTANBULA 1,5 SAAT UZAKLIKTA FAZLA KAŞINMA

BU İŞİ UZATTINIZ İYİCE

BENİ TANIYAN ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM LÜTFEN BU SİTEYE KONUYLA İLGİLİ MSJ YAZMAYIN
MUSTAFA SENDE KOYDUĞUN BURDAKİ RESİMLERİ LÜTFEN SİL

SİTELERİNİ BAŞLARINA ÇALSINLAR BİZİM SİTEYEMİ İHTİYACIMIZ VAR RESİMLERE BAKSINLARDA KALABALIK ORTAMI NE DEMEK ANLASINLAR BİZ ÖZEL YAŞANTIMIZDA GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ YETERDE ARTAR

İBRAHİM GÖKKAYRAK

adresı verdım ozkan cetınkayaya yerım bellı gelen buyursun ben hep burdayım...

Demek istediklerim şimdi anlaşıldı değilmi arkadaşlar. İşte resimleri kimin koydurduğu belli oldu. Yalakamızda geldi zaten.
Kendini bilmez İbrahim bey denen, anlaması kıt vatandaş. Bende sizin gibilere pabuç bırakacak yüz yok, senin gibi yalaka değilim, işime geldiği gibi değil olması gereken gibi davranırım. Sen kim oluyorsunda buradan resim sildiriyorsun. hadi bi silinde göreyim tabii silebilirseniz.
Bak yaşını başını almışsın ama 18 yaşındaki çocuklara yalakalık yapıyorsun.
Sen kimsinde buraya gelmeye cesaret ediyorsun, doğru ben gencim senin çocuğun hatta çocuğundan bile küçüğüm, ama dikkatini çekerim beyin sende değil bende, icraat sende değil bende, güven sende değil bende. Ben işim gereği günün büyük çoğunluğunu internette geçiririm. Senin gibi rant sağlamak için değil yani.
Senin o BAŞOĞLAN diye birleştirmediğin soyadı sana ezberletirim ama kafana takmaki senin gibi kabiliyetsiz kişilerle uğraşmam. Tabikide mesjı silmeyeceğim gündede yüzlerce kişi burayı okuyacak görecek, barış çolağı ve diğer yalakalarının ne olduğunu.
Ben ispatlarla konuşurum varsayımla değil. Sana halen daha söylüyorum yukarıyada ispat koyuyorum. Günün en azından da bir saatini bu sitede geçiriyorsun bunu unutma. Ekmek yediğin kaba işeme.
Efendi ol yaşına başına göre davran.
Adamın kafasını hiç bozma, o birleştirmeyi beceremediğin soyismi yazarken dikkat et daha yazmaya çalışırken o soyadı karşında görme.
Bana ehkam kesme, hele hele klavye başında, klavye delikanlılığı yapma. Sen o resimlerdekine ortammmı diyorsun, ben onu gündelik yaşamda görüyorum. Doğru anlaman kıt yine anlamayacaksın. Sen en iyisimi 17 yaşındaki veleti al yanına (kim olduğunu biliyorsun) git kıytırık ortamında pazarla kuşunumu yoksa neyi bilmem, orasını sen bilirsin.
Sana cevap hakkı yok en azından ne uydurayım diye düşünmezsin bu mesajımdan sonra.
Bu arada sana birşey söyleyeyim bir ara foruma girip yazmıştın;
Sen giderken ben geliyordum diye,
Hadi birde şimdi gidelim hangimiz daha önce gelecek.
05438862629
Doğanköy/MUĞLA
Canın sıkır adam gibi adamla muhabbet etmek istersen ara. Ha bu arada söyleyeyim aradığın zaman ağzını bozma aman haa, yaşından övünüyorsun ama bende övünüyorum nedenmi benim yaşımdaki çocukların cep telefonları kayıt yapma özelliğine sahip.
Unutmadan girmem dediğin siteye girme, tükürdüğünü yalama..
Adam olki beyefendi desinler, yaşına göre hareket etki hürmet etsinler.

Eh bizim amacımızda zaten belliydi.
Kusura bakmayın arkadaşlar konu bursa oynarı yazıyordu ama ilk açılmasından bu yana zaten bursa oynar güvercini ile alakası yoktu. Açılış amacıda zaten rant sağlamaktı, ama sonuçta beceremediler.
Tükürdüğümü yalalam, girmem, yazmam diyen şahısada tükürdüğünü fazlasıyla yalattım sanırım.
BEN İSTANBULUN GAZİOSMANPAŞA SEMTİNDE OTURUYORUM ADRESİMİ VERİYORUM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINDIR BEN BURALARDAYIM
mesajına karşılık İbrahim amcamdan ricam bana açık adres vermesi, GAZİOSMANPAŞA köymüde seni bulayım koca semtte.
Ama açık adreste vermezsinizki İbrahim amca (amca dedim kusura bakmayın yaşınız çok büyük ya ondan, yani saygımdan.) hani gimiycem son mesajım dediniz ya ondan dolayı diyorum. Girmeyeceğiniz için bende sizin açık adresinizi bilemem dimi :) Ama size benden bir kıyak açık adresinizi [email protected] buna yollarmısınız.
Veya posta adresim: kadirler mahallesi, kapı numarası:34 Doğanköy /MUĞLA posta kodu: 48100
Kusura bakmayın arkadaşlar bende delilik ediyorum bunun gibi bir RUH HASTASI ile uğraşarak.
Zaten bu RUH HASTASINI'da yakında alırlar evinden beyaz elbiseyi giydirerek. Ruh Hastası diyorum çünkü benim gibi bir çocuğa laf yetiştirmek için ordan burdan kullanıcıların bilgilerini alıpta giriyor. Birde soyu sopu ne idiği belirsiz kuşlar için neredeyse adam vuracak :)
Konu Kilitli.
Korkma silmiyorum sadece kilitli. Açık adresimi verdim buraya değil aban gel de. Ben senin gibi koca semt değil telefon numaram, mail adresim, kapı numaram, posta koduna kadar herşeyi verdim.
Hadi Kal sağlıcakla.
Not: Konuyu bu duruma getirenlerin biride benim ama dediğim gibi konunun açılış amacı zaten belliydi, benimde amacım sizlerin bu konunun neden açıldığını görmesiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri