Merhaba.
Buraya atılan resimler var ise, buraya atılmış ise bu sitenin muhabbeti geçer. Buraya resim atılmış ama hırsız, kıytırık, yalakalık yapılan, rant sağlamaya çalışılan sitelerin muhabbeti burda geçmez.
Buraya resim atıldıysa, buraya atılan resimlere yorum yapılıyorsa burda olmayan kişileri buraya taşıyamazsınız, heleki üçkağıtçı, ne idiği belirsiz, üç kuruşluk kuş için yalakalık yapan, yine üç kuruş için kendini ona buna laf ettiren, adam olmayan ve adam olmasını hiç beceremeyecek kişilerin muhabbet burda geçmez, geçmemeli.
Buraya resimlerin koyulmasını isteyen, resimlerin tamamını elinde tutan şahıs zamanında bu siteye laf yapıyordu, yok neymiş efendim biz kendisine mail atmışız, yok neymiş efendim biz kendisini rahatsz etmişiz.
Sizce böylemi? Ben cevap vereyim sistem belirli zamanlarda siteye üye olmuş kişilere hatırlatma mailleri ve özel mesajlar yollar. Dikkatinizi çekerim özel mesaj yollanacakları, e-posta yollanacakları biz seçmeyiz.. Tüm kayıt olan kullanıcılara gider. Kişiye özel değil yani. Burda olmayan birisinide biz buraya kayıt etmeyiz heleki karakteri olmayan, tükürdüğünü terbiyesizce yalayan kişileri asla kayıt etmeyiz.
İbrahim GÖKKAYRAK denen vatandaş buraya bu resimleri ekletti, neden eklettiği konusuna gelince yalakalık yaptığı site açlıktan kapanmıştı iki hafta, eh madem kardeşim zamanında buraya asla gelmem, buraya asla resim eklemem, ekletmem diyodun ne diye geldin, ne diye yazdın öğrenebilirmiyim. Bu site ordan burdan kod çalarak, bu site ordan burdan adam çalarak, bu site üye sayısı için oraya buraya yalakalık yaparak bu zamana gelmedi. Bu sitedekilerin dostunun çok olması, bu sitedekilerin sözünün geçtiği, bu sitedeki üyelerin doğru, dürüst paylaşım yaptığı, bu site içerisinde olmayan kişiler için ileri geri konuşmadığı için bu hallere geldi. Bu siteyle uğraşacak her kişiyede ağzıma geleni söylerim haklıysam kusura bakmayın.
Burda olmayan ve hiççte olamayacak Şahıs olan İbrahim GÖKKAYRAK denen vatandaşın girmem, işim olmaz dediği siteye gelipte yazdıkları aşağıdadır.
İlk mesajı 03 Ekm 2008, 00:12 Tarihinde
ibrahim gökkayrak' Alıntı:
redhotchilipeppers' Alıntı:
MErhaba arkadaşlar,
Oynarın gelicilik konusuna az çok değinmek istedim bilgimce,eski oynar ustalrı da oynarın 70*100kmlerden gelebileceğini hep söylerler bu mesafeler banada aslında abartı gelmiyor değil abartı geliyor fakat ben oynarlarıma 50km garanti gelebilcek gözünle bakmaya başladım ve şuan 50km den gelen bir oynar 70km den de gelebilir mutlaka bir çok dikir ve düşünce vardır bu konuda fakat ben oynarlarıma güveniyorum ve 50km de de hiç atmadım şuan 25km den rahatlıkla gelebiliyorlar yakın zamanda 50 km yi de deneyeceğim ve devamın mesafeyi arttırarak 100km de deneyeceğim gelir mi bence gelebilir dostlar oynarda bu kapasite fazlasıyla var geçmişte banada abartı gelen mesafeler di bu mesafeler fakat kuşlarımı mesafelerden attıkça ve mesafe arttırdıkça bunun hiçte abartı olmadığını düşünmeye başladım.Asil her zaman asildir ya gelir ya ölür oynar benim için bu kalıpta dostlar''yakalanmayan kandırılamayan oynar gelir''.
Gelmemesi pek mümkün değil tabii oynarsa.
YA HÜSEYİN SEN NE BURSADAN ANLARSIN NEDE SENİ BURSANIN İL SINIRLARINA SOKUP KİMSE SENLE OYNARCILAR MUHATAP OLMAZ OLSALARDI SENİN NE KARAKTERDE BİRİ OLDUĞUN İÇİN TGYB DEN ve KUŞÇULAR DERNEĞİNDEN ATILDIN VEDE KOVULDUN SENİ O SİTELERDE HİÇ BİR KUŞÇU İSTEMEDİ BURALARDA OYNARDAN ÇOK ANLARMIŞIN GİBİ AHKEM KESME MİLLETE YALAN YANLIŞ DUYDUKLARINLA YANILTMA MERAKLI KİŞİLERİ
OYNAR USTASI
İBRAHİM GÖKKAYRAK
Dikkatinizi çekerim, bu siteye gelmem yazmam diyen adam mesajı kişilere hakaret etmek amacıyla, yöneticilerden hiçkimsenin online olmadığı zamanda giripte yazıyor.
Diğer mesaj ise;
03 Kas 2008, 21:58 Tarihinde Yeni bir üyelik daha açarak;
İBRAHİMGÖKKAYRAK' Alıntı:
From:
[email protected]
Sent: Monday, October 27, 2008 3:36:07 PM
Reply-to:
[email protected]
To: İBRAHİMGÖKKAYRAK (
[email protected])
Sayın İBRAHİMGÖKKAYRAK, Bu elektronik posta, Kuşçular, Kuscular, Güvercinler, Kuşçular Derneği,Güvercin Irkları, Güvercin Resimleri, Güvercin Videoları, GüvercinÇeşitleri, Güvercin Dünyası, Kuşçular Derneği, Kuşçuların Sitesi, Kuşçuluk,Güvercincilik, Güvercin Irkları sitesinde yer alan hesabınıza yeni bir özelmesaj gönderildiğini haber vermek için sistem tarafından otomatik olarakgönderilmiştir. Özel mesajı gönderen: gokhan79caMesajın başlığı: Cok soguk havalarda yavru alinabilirmi?Mesaj kutunuz:
ucp.php?i=pm&folder=inbox Hesabınıza yeni bir özel mesaj gönderildiğinde e-posta ile haberdar edilmekistemiyorsanız, bunu hesabınızdaki ilgili seçeneklerden her zamandeğiştirebileceğinizi unutmayınız. -- Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesiwww.kuscular.org
BANA BİRDAHA MSJ YOLLAYARAK RAHATSIZ ETMEYİN ÇOK MERAKLI DEĞİLİM BURALARA GİRMEYE VE MESAJ YAZMAYA BU UCUZ SİTE BANA MSJ YOLLUYOR SİZ AMATÖRLER TAKILIN KAFANIZA GÖRE
ley:
Neymiş efendim biz adamı çağırmışız, yahu a bilgisayar bilgisi, okuma yazması kıt adam, sana mesajı yollayan biz değil gokhan79ca rumuzlu bir üyedir. Biz senin burda olduğunu bilsek saniyesinde sileriz seni. gokhan79ca rumuzlu arkadaşın attığı özel mesaj konusu ise Cok soguk havalarda yavru alinabilirmi? Yani Bu gokhan79ca rumuzlu arkadaş bu karakteri bozuk adamı insan yerine koymuşta soru sormaya çalışmış.
Neyse burada konu tartışıyorsanız ve konunun kilitlenmesini istemiyorsanız konu ile alakalı mesajlar yazın.
Parasını ödeyemeyeceğinizi bile bile site açıpta iki gün sonra google veya diğer arama motorlarında sitemin arama sonuçlarında alttaki gibi gözükmesini istemem.
This Account Has Been Suspended Please contact the billing/support ...
This Account Has Been Suspended. Please contact the billing/support department as soon as possible.
Sonrada soranlara servis sağlayıcımıza çok sayıda saldırı yapılıyor, neymiş efendim yeni servis sağlayıcısına geçicez çalışmalarımız devam ediyor demeyin. Hele hele karşınızdakini anlamıyor sanıp bilgisayar terimleri içeren yalanlar hiç söylemeyin.
Ben bu siteden örnek vereyim siteme saldırı yapılıyor ise, servis sağlayıcım sitemi barındırmak istemiyorsa bende yeni servis sağlayıcısına geçerim. Yeni servis sağlayıcına geçmek ise maximum 7 saat sürer.
Öyle bir iki hafta sürecek bir site değiliz çünkü. Bir iki hafta sürüyorsa bir sitenin yeni servis sağlayıcına geçmesi
Toplam ileti 2.995.999 • Toplam konu 324.399 • Toplam üye 2.999.999 • Son kayıt olan: xxxx şeklinde birşeylerse derim bu site çok büyük yeni servis sağlayısına geçmeside 1 haftayı falan bulur.
Ama yine kendi sitemden örnek saldırı alıyorsam yeni servis sağlayıcısına geçmem gerekiyorsa bu sitenin taşınması alttaki istatistiklere göre maximum 7 saat sürer.
Toplam ileti 29959 • Toplam konu 3243 • Toplam üye 8277 • Son kayıt olan: bengas
Dediğim gibi bu sitede olmayanları karıştırmayın, çünkü onlar bu sitede adlarının anılmasını istemezler.
Biz ise hiç istemeyiz. Kıytırık, kendini bize rakip gören (istatistik koysunlar göreyim, üye, mesaj, konu, çoğul ziyaretçi, tekil ziyaretçi, google index, pagerank, alexa rank, backlink), ama sırf bizden çalınma kodlarla site açan, sırf bizim özelliklerimizi görüpte kendilerine o özellikleri eklemeye çalışan sitelerin adlarını burada yayınlamayın, yayınlayacaksanızda herşeyi bırakın defolup gidin.
Not: Sözlerim ağır olmuş olabilir, en azından üzerine alınacak kişilere ağır gelmiş olabilir, ama bu sözler inanın hiçbirşey değil, benim gece gündüzlük emeğimi çalan kişilere daha fazlasını yazarım ama malum ortam müsait değil, ve üstüne alınanda çok çıkar.
Önemli Not: Bursa oynarı ile mesajlar yazmanızı rica ediyorum, konu anlamını yitirmesin, yakında arşivden çalınanları kanıtları ile çıkaracağım. Siz konuyla alakalı mesajlar yazarsanız konunun silinmemesi için ön ayak olmuş olursunuz.
Saygılarımızla.
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen En Geniş İçerikli Güvercin Sitesi
İstatistik 1: Kanıt Günün Saatleri Tekil Ziyaretçi
İstatistik 2: Haftanın Günleri Tekil Ziyaretçi
Not: Boy gösterisi değil, lafımızın arkasında durduğumuzun, sözlerimizi tuttuğumuzun, tükürdüğümüzü yalamadığımısın kanıtıdır..