ELİMDEKİ YABANİ GÜVERCİNLER İÇİN BİR SORUM VAR...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gurkanmurkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 894
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gürkan Özer
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinin klübünden hayrına bir çift yabani güvercin aldım. Kanatlarından ameliyat olduklarından kanat telekleri makaslı. İyileştiler fakat uçmaları için yeni teleklerin gelmesi lazım. Telekleri çekmek istiyorum. Hepsini bi kerede çeksem mi yoksa aralıklı olarak mı çeksem? Bu konuda beni bilgilendirir misiniz? teşekkür ederim...

gurkanmurkan' Alıntı:
İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinin klübünden hayrına bir çift yabani güvercin aldım. Kanatlarından ameliyat olduklarından kanat telekleri makaslı. İyileştiler fakat uçmaları için yeni teleklerin gelmesi lazım. Telekleri çekmek istiyorum. Hepsini bi kerede çeksem mi yoksa aralıklı olarak mı çeksem? Bu konuda beni bilgilendirir misiniz? teşekkür ederim...
kanat yaraları tamamen iyilestiyse birkaç gün aralarla birer birer en fazla ikişer adet çek çok dikkat etmek gerek ilk kanat çekimini baslardan yap bastaki iki kanadı çek sonra en az bir hafta aralıklarla 2er 2er çek
geçmiş olsun

teşekkür ederim. kanadı kaynadı iyice bi sorun yok. 2haftadır bakıyorum zaten. ama artık uçurmam gerek çünkü onlar da ben de rahat değilim, malum yabaniler :) bianönce kanatları çıksın da uçurayım istiyorum.

Geri