EMRE ERTABAK ümraniye oyun kuşları BETON

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 113
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K
merhaba emre bey kuşlarınız güzel güle güle besleyin bende ümraniye tarafında oturuyorum tanışmak dilegiyle hoşcakalın.

tesekkurler begendıgınze sevındım gorusuruz ınsallah.

masallah emre çogaltmıssın kuslarını güle güle besle

SAYGILAR

teşekkürler sağolun.

maşallah beton gibiler kardeşim :) dişi çok iyi emre, sanırım ilk bunu uçurursun kanadına bakılırsa,biz de ilk bunu izleriz inşallah,

hayırlısı bakalım ali,bu dişi bide bunun oğlu var oda eke,bunların haricinde 5-6 yavru daha var havalar müsade ettiği sürece ucuruyoruz,güzelleşsinler izleriz inşallah.

Maşallah sağlıklı ve güzel kuşlar Allah kazasız uçurmayı nasib etsin güle güle besle.Selamlar

teşekkür ederim mustafa abi, beğendiğine sevndim,sizede Allah kazasız uçurmayı nasib etsin.

[No message]

Ekli dosyalar

• gök yavru.webp
    gök yavru.webp
    40.4 KB · Görüntüleme: 1,219
masallah kus güzeli güle güle besle emre kardesim

SAYGILAR

zalımmm.. masallah

teşk.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf003.webp
    Fotoğraf003.webp
    761.8 KB · Görüntüleme: 1,092
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf008.webp
    Fotoğraf008.webp
    799.6 KB · Görüntüleme: 1,045
kardeş ben ankara sincandan yazıyorum, kümesimi aldılar, aşağıdaki kuşumda alınanların içindeydi, senin resme baktımda bu sağdaki dumanlı sanırım benim kuş, aşağıda resmi var bendeki halinin, bilgilerinize arz eder gereğinin yapılmasını rica ederim saygılar :)) download/file.php?id=39351&mode=view

kardaşım bendeki percemli :)ıbıyıklı erkekgın yavrusu olur kendısı :) ali benıde kümesci yaptın valla :D

kardeş inanmayacaksın ama bendeki de ibikli gök erkeğin yavrusu :)

şaka bi yana ben bendeki dumanlı yavrunun renginden başka hiçbiyerde görmemiştim, sende görünce şaşırdım , sağlıcakla uçur izlet kardeş,

Merhaba Emre Abi,
Yavrular bakımlı ve yakışıklı maşallah.
Ali Abinin kuşu da gönder sahibine, perçem çıktıysa sendeyken Ali Abi ne yapsın :ckmk:
Selamlar.
Khalid

anlaşıldı sen bu kuşu cok beğendın :) ama sende gidiyorsun en nadide olanı seciyorsun :) olmazki böle.

alidemirsmm' Alıntı:
şaka bi yana ben bendeki dumanlı yavrunun renginden başka hiçbiyerde görmemiştim, sende görünce şaşırdım , sağlıcakla uçur izlet kardeş,

saol kardaşım .

Ali Abinin kuşu da gönder sahibine, perçem çıktıysa sendeyken Ali Abi ne yapsın
Selamlar.
Khalid
:heyo:

emreert' Alıntı:
anlaşıldı sen bu kuşu cok beğendın :) ama sende gidiyorsun en nadide olanı seciyorsun :) olmazki böle.

uçsunda sende uçsun kardeşim, yine biz övünürüz...

saol kardaşım eksik olma.

tesekkur ederım metın abı

Ekli dosyalar

• Fotoğraf004.webp
    Fotoğraf004.webp
    986.3 KB · Görüntüleme: 1,361
at at sen atmaya devam et bi tane kuşun kalmicak :)) inanmıyodun bana hee :)) maşallah süphanallah... :))

Geri