EN ÇOK KİMİN MARDİNİ UÇUYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eren874
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
bence kuş dediğin uzun süre uçaçak cok aşırı oyun yapan sıkıcı olur ama hem cok uçup hemde cok oyun iyi olur diye düşünüyorum

arkdaşların dediği gibi herkezde öyle kuşlarolcanı sanmıyorum

her kese öncelikle hayırlı sezonlar ben arkadaşlar oyun kuşu ve kostüm besliyorum bende şuan abinin dedği gibi 6.5 7 satt ucan damızlığım var vaptığı görevi de güzen hiç beni saırtmadı her kerkese nasıp olmaz yavrularıda aynı yolda devam ediyor

5 sene önce bir palsineklim(çakmaklı) vardiki hiç unutamam 2saat 45 dakika uçtu
balki bazılarına göre az olabilir ama son dakikaya kadar görevini yapmıştı.
yerde bakıyordum 3. 4 metre kadar alçalıp cok uzun şakırdaklı ve 4..8 taklayla gidiyordu inerkende son seferinin sonunda cok yüksekten askıda kalarak taklalarla iniyordu ama malesef atmaça aldı bir daha da öyle keliteli oyun yapan bir kuşum olmadı yavrusuda yoktu
hala ararım öle bi kuş

hiç unutmiçağim bir kuştur

bende böyle uzun uçan araplar vardı.kuşlar hem çok rahat ucar hemde çok genişgezdirirlerdi.hergun ucururudm hergünde 5 6saat havada kalırlardı ama hepsi kanat açardı bu yüzden zaten uçuma verirlerdi bende bu soyu çıkartdım elden.ama damızlık bir kuş havada kalacak ben bunu bilir bunu söylerım

cok uçan kuş çok oyun yapmaz
yani bi kuş 5 saat uçupta 5-6 dakikada bi sefere gelmez
böle bi kuşu rüyalarda bile göremeyiz
çok uçan kuş boşa uçar kimi zaman 20 dakika kimi zaman yarım saat sefer yapmaz
buda insana zevk vermez boşa uçan kuşu izleyene kadar martıları izle daha iyi :))
kuş 1-2 saat uçsun güzel oyun yapsın sistemli şekilde yeter
yoksa bende izledim 5 saat uçan zamanında ama şinsan sıkılıyor izlerken
saygılar

Geri