EN SÜPER DÖNEKLER HANGİ İLDEDİR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hdemir

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan demir
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bir çok resim ve video gördüm ama dönek güvercini itinalı olarak hangi ilde besleniyor

En iyi dönekler İSTANBUL da...(tartışmasız)

dönek güvercinleri arasında akıllı olan ırk hangisidir

ben bir takım siyah akbaş besledim çok yüksekten burgu yaparak iniyorlardı bana göre güzeldi fakat 5-6 takım yumurta aldım ancak 2 tane yavru büyüttüler bende kızıp sattım ama çok pişmanım :hungur:

izmir - dikili:) bugüne kadar izlediğim en iyi dönekler ordandı

arkadaşlar ilginize teşekkürler ben bir takım dönek almayı düşünüyorum fakat güzel yavru bakmıyorlar bir takım kırmızı akbaş almayı düşünüyorum bana yardımcı olurmusunuz fakat güzel yavru bakanlardan arıyorum

arkadaşım en süper dönekler keşandadır.......

selamlar en iyi dönekler macirler nerde coksa orda vardır il fark etmez.

emirsalih' Alıntı:
peki bunlarla ilgili video mevcumu veya resimleri varmı

donekler bencil valla ha yawrulara bakmio gecen gun mahalleden bi abimin donek yawrusu oldu bakmiolar die:S:(

dogukan25' Alıntı:
donekler bencil valla ha yawrulara bakmio gecen gun mahalleden bi abimin donek yawrusu oldu bakmiolar die:S:(
dostum dogru söylüyorsun bakmıyorlar belkide bizim bilmedigiz bir şekilde bakım sıtandardı var ama bunu açıklayanda yok ben karışık yemde kullandım ama yinede olmuyor

hasandemir' Alıntı:
emirsalih' Alıntı:
arkadaşım google da tanıdık bir abimin sitesi var irfan tufan diye yaz göreceksin, iyi seyirler.

dogukan25' Alıntı:
bencil hayvan değiller yavrusunu alıp kendi yavrusuna baktıran çok gördüm bence bu kuşun cinsine göre değildir ya kuş gençtir deneyimi yoktur yada gerçekten bakıcılığı yoktur ama bu kuşun cinsiyle ilgili bişey değildir yapısıyla ilgilidir. yavrusuna bakamayan postada çıkar azmanda , sayada , taklacıda yavru baktıran insanlar bile bakıcı kuşları seçerken cinsine göre seçmezler yavrusuna bakılacak kuşun gaga yapısına gore bi kuş ve o kuşu deneyip seçerler 2-3 kez yavru alıcaksın 6 yavrudan 6 sını büyütücek o zaman bakıcı kuş diyeceksin bence bunu her cins yapabilir kısa gagalar biraz zor:)

muhakak herkes gördüğü kadarıyla bir şeyler söylüyor yalnız yaş itibariyle genç kardeşlerimiz var aralarımızda onlarında zamanla tanıyacağı görebileceği çok dönekçi ve dönek kuşu olacaktır... en iyi dönek istanbul da dır hatta en iyi dönekçi istanbul dadır kim diye merak eden olursa türkiye çapında hatta yurt dışından bile gelinip kuşları seyredilen (arnavut)Nevzat amca derim makedon döneği besler...seyretmek isteyen arkadaşlar havanın açık olduğu her zaman gidip mekanında bir selam verip(bahçede besler)oturup seyreder...o zaman görür dönek uçurmak dönek eğitmek nedir..bunu pek söyleme taraftarı değilim polemikte olmasın ama ben hiç duymadım 3 tane dönek için 2500 euro verildiğini cash..(muhakak benimde bilmediğim çok dönekçi vardır farklı illerde oradaki ustalarada saygısızlık etmek haddimize değil bende bildiğim kadarıyla bunları söyledim)hatta sitede bu işlerle ilgilenen bir ekip veya arkadaş varsa müsait bir vakitte gelip bahsettiğim kişiyi ortamı ve kuşlarını çekim yapabilirler..

emirsalih' Alıntı:
hasandemir' Alıntı:
emirsalih' Alıntı:
arkadaşım google da tanıdık bir abimin sitesi var irfan tufan diye yaz göreceksin, iyi seyirler.
dostum bilgi için teşekkürler

kemal' Alıntı:
muhakak herkes gördüğü kadarıyla bir şeyler söylüyor yalnız yaş itibariyle genç kardeşlerimiz var aralarımızda onlarında zamanla tanıyacağı görebileceği çok dönekçi ve dönek kuşu olacaktır... en iyi dönek istanbul da dır hatta en iyi dönekçi istanbul dadır kim diye merak eden olursa türkiye çapında hatta yurt dışından bile gelinip kuşları seyredilen (arnavut)Nevzat amca derim makedon döneği besler...seyretmek isteyen arkadaşlar havanın açık olduğu her zaman gidip mekanında bir selam verip(bahçede besler)oturup seyreder...o zaman görür dönek uçurmak dönek eğitmek nedir..bunu pek söyleme taraftarı değilim polemikte olmasın ama ben hiç duymadım 3 tane dönek için 2500 euro verildiğini cash..(muhakak benimde bilmediğim çok dönekçi vardır farklı illerde oradaki ustalarada saygısızlık etmek haddimize değil bende bildiğim kadarıyla bunları söyledim)hatta sitede bu işlerle ilgilenen bir ekip veya arkadaş varsa müsait bir vakitte gelip bahsettiğim kişiyi ortamı ve kuşlarını çekim yapabilirler..
arkadaşım açık adres verebilirmisin veya tel.numarası

en iyi dönekler izmirdedir...en iyileride bucadan çıkar..butrdaki insanların lakapları bile dönek güvercinlerle alakalıdır..türkiyenin en iyi dönekçileri bucalı keskin abiden fikir alır..atalardan gelmektedir...70 yaşının üstünde dönekçiler mevcuttur...her sokağında bi kuşçu kahvesi vardır ve bu kahvelerde dönekten başka kuş konuşulmaz

en iyi donek ler bence izmirdedir bornava olur buca olur karabaglar olur menemen olur cidden cok ustalar vardir...

irfan tufanın sitesine girdim sadece resim var video yok ama kümesler süper

SELAM ARKADAŞLAR,

HERKEZ BİLGİ VE TECRÜBELERİ DOĞRULTUSUNDA BİR ŞEYLER YAZMAYA GAYRET ETMİŞ AMA SANIRIM KONU BAŞLIĞI BU AÇIKLAMARA TERS DÜŞMÜŞ. EN İYİ DÖNEK HANGİ İL DE DERSENİZ. BU GAYET BASİT BİR CEVAP VE KEMAL KARDEŞİMİZİN DE DEDİĞİ GİBİ POLİMİĞE AÇIK YORUMLAR GETİRECEKTİR. BENCE EN İYİ DÖNEK EĞER DÖNEKSE HER İLDE DÖNER VE ADI DÖNEKTİR. AMA EN İYİ DÖNEK USTALARI HANGİ İLDEDİR DENSEYDİ BU KONU NET CEVAP ALIRDI İZMİR.

SAYGILARIMLA,

ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr
www.fegsed.com

AYRICA ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM. BİR DÖNEĞİN SÜPER OLABİLMESİ İÇİN ALTINDA DÖNEĞE PIRILTI ATACAK SEYİSİNİN ÇOK İYİ BİR EĞİTMEN OLMASI GEREKİR.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ

www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr
www.fegsed.com

açıklamaların için teşekkürler ben bir takım kırmızı akbaş bakmak istiyorum nasıl bula bilirim

tartışılmaz tabiki de İZMİRDEDİR .

TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER BENDE SİZİN SAYENİZDE İZMİR OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM ASKERLİGİ İZMİR SEFERİ HİSARDA YAPTIM AMA ORADA İNANINKİ HİÇ YOKTU SAYGILAR VE SELAMLAR :slm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri