hdemir
Üye
- Ad Soyad
- hasan demir
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
- Kediler
Arkadaşlar bir çok resim ve video gördüm ama dönek güvercini itinalı olarak hangi ilde besleniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki bunlarla ilgili video mevcumu veya resimleri varmıemirsalih' Alıntı:arkadaşım en süper dönekler keşandadır.......
dostum dogru söylüyorsun bakmıyorlar belkide bizim bilmedigiz bir şekilde bakım sıtandardı var ama bunu açıklayanda yok ben karışık yemde kullandım ama yinede olmuyordogukan25' Alıntı:donekler bencil valla ha yawrulara bakmio gecen gun mahalleden bi abimin donek yawrusu oldu bakmiolar die:S
arkadaşım google da tanıdık bir abimin sitesi var irfan tufan diye yaz göreceksin, iyi seyirler.hasandemir' Alıntı:peki bunlarla ilgili video mevcumu veya resimleri varmıemirsalih' Alıntı:arkadaşım en süper dönekler keşandadır.......
bencil hayvan değiller yavrusunu alıp kendi yavrusuna baktıran çok gördüm bence bu kuşun cinsine göre değildir ya kuş gençtir deneyimi yoktur yada gerçekten bakıcılığı yoktur ama bu kuşun cinsiyle ilgili bişey değildir yapısıyla ilgilidir. yavrusuna bakamayan postada çıkar azmanda , sayada , taklacıda yavru baktıran insanlar bile bakıcı kuşları seçerken cinsine göre seçmezler yavrusuna bakılacak kuşun gaga yapısına gore bi kuş ve o kuşu deneyip seçerler 2-3 kez yavru alıcaksın 6 yavrudan 6 sını büyütücek o zaman bakıcı kuş diyeceksin bence bunu her cins yapabilir kısa gagalar biraz zordogukan25' Alıntı:donekler bencil valla ha yawrulara bakmio gecen gun mahalleden bi abimin donek yawrusu oldu bakmiolar die:S
dostum bilgi için teşekkürleremirsalih' Alıntı:arkadaşım google da tanıdık bir abimin sitesi var irfan tufan diye yaz göreceksin, iyi seyirler.hasandemir' Alıntı:peki bunlarla ilgili video mevcumu veya resimleri varmıemirsalih' Alıntı:arkadaşım en süper dönekler keşandadır.......
arkadaşım açık adres verebilirmisin veya tel.numarasıkemal' Alıntı:muhakak herkes gördüğü kadarıyla bir şeyler söylüyor yalnız yaş itibariyle genç kardeşlerimiz var aralarımızda onlarında zamanla tanıyacağı görebileceği çok dönekçi ve dönek kuşu olacaktır... en iyi dönek istanbul da dır hatta en iyi dönekçi istanbul dadır kim diye merak eden olursa türkiye çapında hatta yurt dışından bile gelinip kuşları seyredilen (arnavut)Nevzat amca derim makedon döneği besler...seyretmek isteyen arkadaşlar havanın açık olduğu her zaman gidip mekanında bir selam verip(bahçede besler)oturup seyreder...o zaman görür dönek uçurmak dönek eğitmek nedir..bunu pek söyleme taraftarı değilim polemikte olmasın ama ben hiç duymadım 3 tane dönek için 2500 euro verildiğini cash..(muhakak benimde bilmediğim çok dönekçi vardır farklı illerde oradaki ustalarada saygısızlık etmek haddimize değil bende bildiğim kadarıyla bunları söyledim)hatta sitede bu işlerle ilgilenen bir ekip veya arkadaş varsa müsait bir vakitte gelip bahsettiğim kişiyi ortamı ve kuşlarını çekim yapabilirler..