EN SÜPER DÖNEKLER HANGİ İLDEDİR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben burdurluyum ama dönek dendimi biz izmir kuşlarının iyi olduğunu biliriz ve ziyaretlerimizi hep izmire yaparız döneklerimizi izmirden getiririz ama dolapçı dersekte o zaman burdur un üstüne tanımam arastırabilirsiniz dolapçı üretimini yıllardır yapılmaktadır dolapcı ırkının en eskiden beri beslendiği ildir saygılarımla............

slmlar bence en guzel donekler kesandadır sadece gıdın gorun dıycem

sLm dönek dendimi aklıma ilk olarak denizli gelir ondan sonra izmir.arkadaşlar bir de şu konuya degineyim dönek yavrusuna bakmıyo demişsiniz bu hayvanı yetiştirme tarzınıza baglı bende be var dönekler bitanesi var mesela hayvanaı hem ucuruyorum hem yavruya baktırıyorum postadan ii bakıyo bence yavrusunu öldürdügüne şahit olmadım daha.hayvanı nasıl yetiştirirseniz öyle gider bence.ilk acemilik zamanlarını atlatmaları şart tabii.

...........:UşAkTaN____SeRDaR____aRSLaN:.............

Dönekte DENİZLİ 1 NUMARADIR

arslan64' Alıntı:
sLm dönek dendimi aklıma ilk olarak denizli gelir ondan sonra izmir.arkadaşlar bir de şu konuya degineyim dönek yavrusuna bakmıyo demişsiniz bu hayvanı yetiştirme tarzınıza baglı bende be var dönekler bitanesi var mesela hayvanaı hem ucuruyorum hem yavruya baktırıyorum postadan ii bakıyo bence yavrusunu öldürdügüne şahit olmadım daha.hayvanı nasıl yetiştirirseniz öyle gider bence.ilk acemilik zamanlarını atlatmaları şart tabii.

...........:UşAkTaN____SeRDaR____aRSLaN:.............
dostum biraz tiyo verirmisin ben şimdiye kadar hep taklacı besledim

En iyi dönekler IZMIR Karsiyakadadir isteyen gezip görebilir

En güzel dönekler Yozgat Şefaatlidedir gelin görün.

Konu amacının dışına çıkmaya başlamış sanırım. Mesajlarda soru ile ilgili cevaplar mevcut zaten.
İzninizle -kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri