Erdekli Sabri Çapacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEKLİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ERDEKLİ

Üye
www.erdekoyunkuslari.tr.gg
Ad Soyad
E..Aras
Meslek
Kuşçu
İlgi Alanı
Kediler
S.ALEYKÜM arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım hoş ve saygılı sohbetler içinde olur zamanımızı güzelliklerle geçiririz.Kuşlarım sözle degil gerçek anlamda eski soy kuşlardır.Eski kuşçuların Erdekli Zeytinci olarak bildigi Ali dayımızın 35_40 sene önce kırıkkale ve ankaradan getirip kuşçulugu bıraktıgında bir kaç arkadaşımıza hediye bıraktıgı kuşlardır.Kırıkkalede eski kuşçuların bilecegi feleksiz beyazlar,sabuni sinekliler ve bozdumanlılar (Yılan kafalılar) olarak bilinen ve soyları sadece erdekte kalmış olan kuşlardır.Bizde bu kuşlara 26 senedir zevkle hizmet etmekteyiz.Umarım begenirsiniz Herkeze Erdekten Saygı Ve Sevgiler

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    94.2 KB · Görüntüleme: 379
0

Ekli dosyalar

• 6.webp
    6.webp
    103.4 KB · Görüntüleme: 361
  • 5.webp
    5.webp
    95 KB · Görüntüleme: 384
  • 4.webp
    4.webp
    97.8 KB · Görüntüleme: 383
0

Ekli dosyalar

• 9.webp
    9.webp
    60.5 KB · Görüntüleme: 306
  • 8.webp
    8.webp
    55.9 KB · Görüntüleme: 360
  • 7.webp
    7.webp
    48.6 KB · Görüntüleme: 383
0

0

0

maşallah çok güzel kuşlar. tüyü başına hayrını görün..

0

0

0

0

Ekli dosyalar

• 30.webp
    30.webp
    98.1 KB · Görüntüleme: 418
  • 29.webp
    29.webp
    116 KB · Görüntüleme: 376
  • 28.webp
    28.webp
    78.2 KB · Görüntüleme: 422
0

Ekli dosyalar

• 33.webp
    33.webp
    67.9 KB · Görüntüleme: 429
  • 32.webp
    32.webp
    98.9 KB · Görüntüleme: 352
  • 31.webp
    31.webp
    93.2 KB · Görüntüleme: 382
0

Ekli dosyalar

• 36.webp
    36.webp
    79.5 KB · Görüntüleme: 321
  • 35.webp
    35.webp
    84.1 KB · Görüntüleme: 361
  • 34.JPG
    34.JPG
    94 KB · Görüntüleme: 361
S.A. Maşallah güzel ve sağlıklı kuşlar ALLAH gönlünüzce uçurmayı nasip etsin.Saygılar....

0

Ekli dosyalar

• 39.webp
    39.webp
    74.1 KB · Görüntüleme: 406
  • 38.webp
    38.webp
    82.1 KB · Görüntüleme: 408
  • 37.webp
    37.webp
    104 KB · Görüntüleme: 331
0

Ekli dosyalar

• 42.webp
    42.webp
    101.5 KB · Görüntüleme: 361
  • 41.webp
    41.webp
    27.9 KB · Görüntüleme: 383
  • 40.webp
    40.webp
    33 KB · Görüntüleme: 365
0

Ekli dosyalar

• 45.webp
    45.webp
    94.2 KB · Görüntüleme: 408
  • 44.webp
    44.webp
    57.6 KB · Görüntüleme: 406
  • 43.webp
    43.webp
    71.8 KB · Görüntüleme: 403
0

Ekli dosyalar

• 46.webp
    46.webp
    83.9 KB · Görüntüleme: 357
  • 48.webp
    48.webp
    65.4 KB · Görüntüleme: 384
İŞTE BUDA İMPARATOR

Ekli dosyalar

• 47.webp
    47.webp
    102.3 KB · Görüntüleme: 373
Abi resimlerini ekledim nice daha uzun seneler saglıkla huzurla iyi kuşlar uçurmayı nasip etsin....arkadaşlar resimlerin tarihine bakmayın makina ayarsız resimleri bugün yani 10.02.2009 tarihinde çektik ve siteye ekledik..Erdekten Saygılar

massallah sabrıı abıcımm kuslar mukemmelın otesınde allah nazardan saklasınn saglıklıı wee boll yawrularr almayı ucurmayıı nasıpp etsınn abıcımm kerdesınn (sercan)

kardeşim sağ ol ellerine sağlık bir hafta ongün son feleksizin yavrusunu hazır olur bekliyorum

İnşallah abi atmacaya vermezsek onuda videoya çekip paylaşırız burda arkadaşlarda

çok güzel kuşlar sağlıklı görünüyorlar..!!

herkeze bir kez daha güvercinin heryerde sağlıklı bir şekilde bakılabileceğini sadece insanın içinde olması gerektiğini ortaya koymuşsunuz paylaşım için teşekkürler..!!..sağlıklı günlerde kuş bakmanız dileğiyle..;)

sağol abi allah razı olsun allah herkezin kümesine sağlıklı kuşlar nasip eylesin yolunuz düştüğünde beklerim

lugat16' Alıntı:
çok güzel kuşlar sağlıklı görünüyorlar..!!

herkeze bir kez daha güvercinin heryerde sağlıklı bir şekilde bakılabileceğini sadece insanın içinde olması gerektiğini ortaya koymuşsunuz paylaşım için teşekkürler..!!..sağlıklı günlerde kuş bakmanız dileğiyle..;)
miski perçinli ayna kuyruklarımda var onlarıda çekicem

Aras arkadaşım resimleri gördüm begendim.Allah güle güle beslemek nasip etsin.Yalnız Feleksiz beyazların soyu tükenmedi hala Kırıkkale de bazı kuşcularda safkan olarak mevcuttur.

ustad71' Alıntı:
Aras arkadaşım resimleri gördüm begendim.Allah güle güle beslemek nasip etsin.Yalnız Feleksiz beyazların soyu tükenmedi hala Kırıkkale de bazı kuşcularda safkan olarak mevcuttur.
Degerli dostum onlara inanma sen kırıkkalede varda metin abi niye bizden istedi zamanında kuşları ilk getiren zeytinci ali dayı kartından yumurtasına kadar aldı yoksa bu yaz kırıkkaleden salih isminde sarışın mavi gözlü biraz kısa boylu bi abi geldi 50 yaşlarında kuşları aramak için ama burda bu işin ticareti yapılmadıgı için kırmalarından bir çift hediye edildi.bu kuşlardan birtek kaldıysa futbolcu tanjunun kayınpederi samsunlu yusuf agada vardır oda burdan hediye edilmiştir.Başka bir yerde yoktur olanı çakmadır bunuda dosthane söylüyorum emin ol

Kırıkkale Küçük bir memleket Eski kuşcular birbirlerini tanırlar.En azından isimlerinden bilirler.Boyle bir kuşcu hatırlamıyorum.İllaki vardır boyle birisi Ama o kişi Selim özerli kuşcuları gezerse bu kuşların izine rastlayacaktır.Ben bu kuşları gordüm hakiki besleyenide.o kuşcudan yalvar yakar kuş alıp uçuran arkadaşımıda.hala tetemiz tekkan kuşlar.Size gelen amca Kırıkkalede elde edemediği için sizi bulmuş olabilir.

örneğin; istanbulda oturan bir arkadaş 2 ay once kırıkkalede iyi bir kuşcu abimizden göklerini istedi ve alamadı.bende de aynı damardan olduğunu öğrenince bana yoneldi.böyle şeyler olabilir.

saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri