Erdekli Sabri Çapacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEKLİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ustam iyi kuslarin var maasallah,nazar degmesin.Iyi ucurmalar

şusuçi' Alıntı:
S.A. Maşallah güzel ve sağlıklı kuşlar ALLAH gönlünüzce uçurmayı nasip etsin.Saygılar....
sağol allah razı olsun allah tüm arkadaşlarımızın kümesine sağlıklı ve seferi bol kuşlar nasip eylesin teşekkürler yolun düşerse beklerim

ustad71' Alıntı:
Kırıkkale Küçük bir memleket Eski kuşcular birbirlerini tanırlar.En azından isimlerinden bilirler.Boyle bir kuşcu hatırlamıyorum.İllaki vardır boyle birisi Ama o kişi Selim özerli kuşcuları gezerse bu kuşların izine rastlayacaktır.Ben bu kuşları gordüm hakiki besleyenide.o kuşcudan yalvar yakar kuş alıp uçuran arkadaşımıda.hala tetemiz tekkan kuşlar.Size gelen amca Kırıkkalede elde edemediği için sizi bulmuş olabilir.

örneğin; istanbulda oturan bir arkadaş 2 ay once kırıkkalede iyi bir kuşcu abimizden göklerini istedi ve alamadı.bende de aynı damardan olduğunu öğrenince bana yoneldi.böyle şeyler olabilir.

saygılarımla...
Arkadaşım mutlaka söylediklerin dogrudur ama bunu kim iddea ediyorsa buyursun gelsin bu kuşlar göklerden çıkma kuşlardı beyazlar 4 tane 2 tanede gök vardı feleksiz isminide ilk yavrular beyazlar aldı ozaman biz bu 4 tane beyazı alınca ede ismail kavga yapacaktı metin abiyle niye verdin diye biz beyazları aldık geldik 2 tane gök olan orda kaldı daha cik yavruydular ana baba ölmüştü zaten sonra erdekten mahmut diye bi abi gökleride getirdi buraya bu kuşlar zaten 6 tane kuştu 4 tanesini biz getirdik 2 taneside mahmut abi getirdi kırıkkalede bile çogu kuşçu bu kuşların göklerden çıkma oldugunu yani kısaca var diyen buyursun gelsin erdege anlatsın buralardan çözülecek işler degil bunlar adam bana adıyamanda var diyor bu kuşlar burdan çözülen ancak bu kadar olur..Kal saglıcakla arkadaşım..Bak sabri abinin son resimdeki kuşta kırıkkalede kalmamış kuşlardandır ve bu kuşların kırıklarını bile istemişlerdir yani kısaca 40 yıl önceki kırıkkale erdekte yaşıyor ve kuşların nereye ait oldugunu inkar etmiyor bizim kuşlar diye..Erdekten Saygılar

güle güle besle arkadaşım hayrını gör.sen öyle diyorsan öyledir.O anlattığınız albayın soyismi feleksiz değil ''felek'' tir.
kırıkkalede arkadaşları gırgırına adamın adını feleksiz koymuşlar.bizim oralarda bu kuşlarada feleksiz beyazlar değil
'' Feleksizin beyazları'' denir.
olabilir.ne olursa olsun elinde bir damar var sahip çık.

ustad71 arkadaşım seninle birde feleksizlerin tartışmasına girmicem ayrıca ben albayın soyadı feleksiz demedim ali hakan abi dedi onu ayrıca kim var diyorsa buyursun gelsin nerden eline geçmiş bir ögrenelim buralardan çözülmez bu işler iyi geceler sana

Kuşlar güzel duruyorlar maşallah bol keyifli uçumlar dilerim .selsmlsr.ŞEREF

erdekli_krallar' Alıntı:
ustad71 arkadaşım seninle birde feleksizlerin tartışmasına girmicem ayrıca ben albayın soyadı feleksiz demedim ali hakan abi dedi onu ayrıca kim var diyorsa buyursun gelsin nerden eline geçmiş bir ögrenelim buralardan çözülmez bu işler iyi geceler sana

ya dostum ben senle tartışmaya girmiyorumki..bir laf atıyosun,sitede ona buna feleksiz ahkamı kesiyosun.ondan sonra yok sen bilmezsin benbilirim edalarına bürünüyosun.Yani bir sensin kuşçu,herkes gargacı.Almışsın eline çakma beyazları yok bende var onda yok.Gözümüz kör yani.30 sene kırıkkalede kuş beslemişim bana kırıkkaleyi öğretiyosun allahın taaa Balıkesirlerinden.Anca dile dolamişsın buyursun gelsin.Hee oldu milletin işi gücü yok senin çakma beyazlarını görmeye 1000 km. yol tepip sana gelecekler.

Buda kapak olsun sana.Biri sana birşeyler söylüyorsa efendi gibi cevapla.yok kendine bir cevap istemiyorsan yazılarıyın altına caevap istenmez diye not düş..

ustad71' Alıntı:
erdekli_krallar' Alıntı:

ya dostum ben senle tartışmaya girmiyorumki..bir laf atıyosun,sitede ona buna feleksiz ahkamı kesiyosun.ondan sonra yok sen bilmezsin benbilirim edalarına bürünüyosun.Yani bir sensin kuşçu,herkes gargacı.Almışsın eline çakma beyazları yok bende var onda yok.Gözümüz kör yani.30 sene kırıkkalede kuş beslemişim bana kırıkkaleyi öğretiyosun allahın taaa Balıkesirlerinden.Anca dile dolamişsın buyursun gelsin.Hee oldu milletin işi gücü yok senin çakma beyazlarını görmeye 1000 km. yol tepip sana gelecekler.
Kardeş ben sana efendice konuştukça çoşuyorsun bu hiddetine bir anlam veremedim ayrıca çakma diyorsun ya gülüyorum sana feleksiz denilen kuş yapıyor kardeş biz onları kırıyoruz kırıkkalenin %80 kuşu yapıyor 30 sene kırıkkalede kuş besledinde burda neler oldugunumu bilmiyon sen gazelsin be kardeşim biz sana degil memleketine saygı gösterelim dedik ama senden çacık olmaz sen o resimlerindeki arap şebablarınla oyalan benim konuma sayfamada yazma ben kuşçuyla kuşçulugu bırak adamla muhattap olurum Memleketine gittiginde nereye ne gitmiş araştırda sonra pazarda satılan kuşa feleksiz degip cahil kalma ögrenmenin yaşı yoktur sevgili dostum

ustad71' Alıntı:
Buda kapak olsun sana.Biri sana birşeyler söylüyorsa efendi gibi cevapla.yok kendine bir cevap istemiyorsan yazılarıyın altına caevap istenmez diye not düş..
Kapagı aldım kardeş ama nereye taktıgım bende kalsın..Efendilige gelince senden ögrenicez inşallah tabi senden cacık bile olmaz ama deneriz en azından denemiş oluruz kardeş

Birde hani 1000 km den çakmaları görmeye gelemiceklere sende dahil bunların içine söylede bana 6 aylık fazla degil 6 aylık 3 aydır oynayan ama yapışmıcak bir kuş uçurun bunlara feleksiz feleklide dahil ben istanbulada kırıkkaleyede gelirim adres ver yeter şimdi istanbuldayım zaten istersen sana yarın gelirim bana 1 saat uçan 8 sefer yapan 25 mt 6 taklayla giden sonunda yapışmadan taklalı inen bir kuş uçur elini öpüp ustamsın diyim 30 sene kırıkkalede kuş bakmışsın ama kırıkkalede yapışmayan kuş kalmadıgını bilmiyorsun senden cacık olmaz be dostum al felekliside feleksizide senin olsun kapak yaparsın kendine

Ustad71 kardeşim bırak laf kalabalıgını ben çok rüzgar yapanı gördüm senin gibi bana adres ver ben gidiyim görüyüm abilerinden duyduklarınla ahkam kesme gel ben sana çakmasını uçuruyum sen bana hasını uçur öyle gelmem gelemezler olmaz bı iş zevk işi sen memleketinin kuşlarını bilmiyorsun burda ahkam kesiyorsun 30 sene kırıkkalede kuş baktında iyi kuşların nereye gittiginimi ögrenemedin

erdekli sabri arkadaşım.birakın şu yalakalarınla hava atmalarınıda internette yazıyazmayı öğrenin.Sen kimsinki benle muhatap olmaya çalışıyosun.senin tanımam etmem sanada bir sualim yada cevabım olmadı.işine git hemşerim.kuşculuğumuda ne sana nede bir başkasına yargılatmam.Benden yaşca büyüksün daha fazla agresifleşmek istemiyorum.Madem okadar kuşcusun Koy şu beyazlarıyın videolarını izleyelim.Haa unutmadan ben istanbul/ümraniyedeyim istediğin zaman gel gözleriyin içine kuş sokalım.En kral feleksizine Kümesimin ortakarar kuşunu uçurayım.Belki egonu tatmin edersin :hmm:

Kardeş ben sana efendice konuştukça çoşuyorsun bu hiddetine bir anlam veremedim ayrıca çakma diyorsun ya gülüyorum sana feleksiz denilen kuş yapıyor kardeş biz onları kırıyoruz kırıkkalenin %80 kuşu yapıyor 30 sene kırıkkalede kuş besledinde burda neler oldugunumu bilmiyon sen gazelsin be kardeşim biz sana degil memleketine saygı gösterelim dedik ama senden çacık olmaz sen o resimlerindeki arap şebablarınla oyalan benim konuma sayfamada yazma ben kuşçuyla kuşçulugu bırak adamla muhattap olurum Memleketine gittiginde nereye ne gitmiş araştırda sonra pazarda satılan kuşa feleksiz degip cahil kalma ögrenmenin yaşı yoktur sevgili dostum[/quote]

Vuaaaoov..nekadar büyük bir kuşcuymuşsun sen.Sen ilk once Hava atacaksan kendi kuşlarınla hava at.O resimde gordüğün araplarımla,göklerimle herzaman gurur duyarım.20 yıldır aynı nesli besler kümesime balıkesirden şurdan burdan kuş sokup senin gibi aç yatıp tok osurmam.şimdi sabri abine biraz daha yalakalanda belki sana bir kaç kuş verirde,gözün kuş görür.KIRIKKALE kuşu besleyip kırıkkale kuşuna laf atma.Eğer adam olsaydın benim size feleksizlere nasıl yorum yaptığımı iyi dinlerdin.Çokta tınımda adam sanıp muhatap almıştım.İKİLEYİN.

ulan bana bak cam kabadayısı adam ol bak işine benim kimseye yalakalık yaptıgım yok o kuşların hepside benimdir benim kümesimden çıkmadır.adam ol bak işine sanal kabadayılık yapacaksan git başka yerdede ümraniyedeymişsin gelir bakarım kuşlarına bende ümraniyedeyim bakalım nasıl sokacan gözümüze adam ol efendi gibi bak işine burdan esip gürlemekle olmuyo işler çakal

ya varya buralarda senin gibi cam kabadayılarıyla ugraşıyoruz ya ona üzülüyorum çakal dolu memleket sanal kabadayı çakal seni

sanalda kabadayılık yapıyorsun bu işler böyle olmaz gel delikanlı gibi dikil karşımıza şimdi söyleyin de bak ben erdekteyim erdek iskelesindeyim adımda emrah kime sorsan tanır buyur gel böyle klavye arkasından gürleyerek olmuyo bu işler gider yapıyorsun buyur gel yüzümüzede yapta sana adam diyelim

erdekli_krallar' Alıntı:
sanalda kabadayılık yapıyorsun bu işler böyle olmaz gel delikanlı gibi dikil karşımıza şimdi söyleyin de bak ben erdekteyim erdek iskelesindeyim adımda emrah kime sorsan tanır buyur gel böyle klavye arkasından gürleyerek olmuyo bu işler gider yapıyorsun buyur gel yüzümüzede yapta sana adam diyelim
Yada boşver allah çarşına pazar versin kardeş ben çok gördüm senin gibi sanal kabadayıyı şimdi gel desem gelemezsin bana yok sen gel sıkıyorsa dersin seninle ugraşıp sinirlerimi bozamam gider yapıyorsan buyurur gelirsin adresimizi ismimizi telefonumuzu yazdık biz delikanlı olan gider yapıyorsa basar gider ama ben o delikanlıyı göremedim daha neyse dedigim gibi allah çarşına pazar versin kardeşim sanal takıl sen bizim sayfayıda kirletme artık gereksiz yazılarınla hadi sana hayırlı günler

sabri bey kuşlar çok canlı ve alımlı duruyorlar..allah gönlünüze göre versin...umarım havada da böyle canlı ve alımlı olurlar....birde baştan beri yazılanları okudumda hani derlerya fındık kabuğunu doldurmayacak sebep burda iki arkadaşın tartışması tam bu türden lütfen birbirinize karşı daha anlayışlı olun...burda bulunma sebebimiz kuşsa kuşdan hariç konulara girilmesin varsa bu işi daha iyiye nasıl taşıyabiliriz onu tartışalım...sabri bey bu kuşlardan eke olarak uçanların performansı hakkında bilgi verirmisiniz biraz vede sizce varsa eksik yönleri onları paylaşalım bırakın geçmişi günü yaşayalım aslını neslini elbette siz bilirsiniz bu kuşların inanmasanız bu kadar çogaltıp zevkle bakmazsınız herhalde saygılar....

erdekli_krallar' Alıntı:
erdekli_krallar' Alıntı:
sanalda kabadayılık yapıyorsun bu işler böyle olmaz gel delikanlı gibi dikil karşımıza şimdi söyleyin de bak ben erdekteyim erdek iskelesindeyim adımda emrah öksüz telefonumda 05366436389 kime sorsan tanır buyur gel böyle klavye arkasından gürleyerek olmuyo bu işler gider yapıyorsun buyur gel yüzümüzede yapta sana adam diyelim
Yada boşver allah çarşına pazar versin kardeş ben çok gördüm senin gibi sanal kabadayıyı şimdi gel desem gelemezsin bana yok sen gel sıkıyorsa dersin seninle ugraşıp sinirlerimi bozamam gider yapıyorsan buyurur gelirsin adresimizi ismimizi telefonumuzu yazdık biz delikanlı olan gider yapıyorsa basar gider ama ben o delikanlıyı göremedim daha neyse dedigim gibi allah çarşına pazar versin kardeşim sanal takıl sen bizim sayfayıda kirletme artık gereksiz yazılarınla hadi sana hayırlı günler

eyvallah...sizinle aynı sitede sanal banaal takılıyoruz.bizde kuş yok aslanım havaya sıkıyoruz sizleri dinledikçede eğleniyoruz.

hadi kardeşim allah çarşına pazar versin burdan birşey çözülmez sen bana küfür edersin ben sana çözüm olmaz gider yapıyorsan gelirsin yüzümüze yaparsın yerimiz yurdumuz belli yoruldum artık sanal kabadayılarla ugraşmaktan allah çarşına pazar versin gelirsen başımın üstünde yerin var yok gelemem diyorsan benide yorma boşuna

Merhaba Sabri Bey,
Kuslariniz Masallah güzel ve saglikli,allahim hayirli Besleme ve ucurmalar nasip etsin.
Selamlar,
Muhsin
Kusu Kus yapan Kuscudur..

selam valla yer süper bende öle arazı olsa beş yüz metre kare kümes yaparım :=) burda kuş oynamazsa o kuşa yazık güzel hava cimen cayır işin espirisi tabi yer süper tam kuş uçum yeri burda kuş kaypaklık yapamaz ve neyi var yok gösterir işte yer yakın olacak gelip seyredecez ama yer uzak :=) yol düşerse geliriz artık davet ederseniz :=)

erdekli_krallar' Alıntı:
ulan bana bak cam kabadayısı adam ol bak işine benim kimseye yalakalık yaptıgım yok o kuşların hepside benimdir benim kümesimden çıkmadır.adam ol bak işine sanal kabadayılık yapacaksan git başka yerdede ümraniyedeymişsin gelir bakarım kuşlarına bende ümraniyedeyim bakalım nasıl sokacan gözümüze adam ol efendi gibi bak işine burdan esip gürlemekle olmuyo işler çakal

O ''lan'' lafını ''çakal'' lafını alır...SeN yaşına göre daha toysun,aklın büyümemiş.Adam akıllı biri olsan internette konuştuğun daha kim olduğunu nasıl bir pisikolojide olduğunu bilmediğin birine çıkıpta internette telefon vermezsin ben senin mekanındayım demezsin.Delikanlısın bu sana pahalıya patlar.aklını başına topla adam ol.İnternette bu denli ciddiye gidecek bir muhabbet düşünmedim.illa bana düşündürmek istersen,seni ümraniye/sarıgazi de parçalarız.eminol yaparız.bunun adını ister cam kabadayısı istersen kuru kabadayılık koy.bundan sonra bana cevap yazma.İşleri çığrından çıkartma.Al o feleksizlerinle,dört dörtlük kuşlarınla mutlu mesut yaşa.Allah gönlüne göre versin bizde kendi çapımızda buralarda çırpınırız.

ustad71' Alıntı:
erdekli_krallar' Alıntı:

O ''lan'' lafını ''çakal'' lafını alır...SeN yaşına göre daha toysun,aklın büyümemiş.Adam akıllı biri olsan internette konuştuğun daha kim olduğunu nasıl bir pisikolojide olduğunu bilmediğin birine çıkıpta internette telefon vermezsin ben senin mekanındayım demezsin.Delikanlısın bu sana pahalıya patlar.aklını başına topla adam ol.İnternette bu denli ciddiye gidecek bir muhabbet düşünmedim.illa bana düşündürmek istersen,seni ümraniye/sarıgazi de parçalarız.eminol yaparız.bunun adını ister cam kabadayısı istersen kuru kabadayılık koy.bundan sonra bana cevap yazma.İşleri çığrından çıkartma.Al o feleksizlerinle,dört dörtlük kuşlarınla mutlu mesut yaşa.Allah gönlüne göre versin bizde kendi çapımızda buralarda çırpınırız.
Off be kardeşim vicdan azabı gibisin hiç çekilmiyon sen ben adres verdim gelsen sarıgazi marı gazi anlamam sen gel başım üstünde yerin var gelecegin insanı araştırda gel yorma boşuna bu seçim üstü beni gideri yapan sensin sen gel önce bizim ümraniyede yazıhanemiz var yarısınıda tanırım oranın ismin dogruysa senide araştırırız bu sana son cevabım gelirsen başımın üstünde yerin var googleyede yazarsan ismimizi okursun erdekte nasıl biriyiz ümraniyede nerdeyiz diye yorma boşuna beni bir çift kuş için allah çarşına pazar versin kal saglıcakla

ben buna üzülüyorum ondan bildiklerimide yazmak istemiyorum neden bu kadar güzel bir nimet internet iyi kullanınca biz ne yapıyoruz olmuyor bu günün sonu iyi bitmemiş.

oğuz bende sarıgaziye yakın oturuyorum acaba tanışıyormuyuz dere yolunun orda posta uçuruyorum 50 tane kadar.

tengelli' Alıntı:
ben buna üzülüyorum ondan bildiklerimide yazmak istemiyorum neden bu kadar güzel bir nimet internet iyi kullanınca biz ne yapıyoruz olmuyor bu günün sonu iyi bitmemiş.
Sevgili dostum bende memnun degilim böyle şeylerden kuş bizim eglencemiz kuş için bu yaştan sonra bilgisayarı ögrendik ama bakıyorumki klavye arkasından biz efendice konuştukça coşuyor bazı arkadaşlar burda kimse kimseyi tanımıyor 15 yaşında degiliz böyle boş şeylerle ugraşıyoruz ben gönlümce üst üste 3 sene kuş uçuramadım 4 duvar arasında yaşamaktan daglarda gezmekten ama biliyorumki bende mıknatıs var çekiyorum böyle insanları burdada buluyorlar zevk almak için girdigimiz yerdede hasım sahibi oluyoruz ama allahtan gelense başımın üstünde yeri var googleye emrah öksüz erdek yazarsan görürsün ne çatışmalara girdigimizi kafamızda bile mermiyle gezdigimizi biz çig insan degiliz ama zorluyorlar insanı sonra adres verince adam sanalda adres verirmi diyorlar verir arkadaşım afedersin ama götünden korkusu olmayan verir geleninde başımın üstünde yeri var biz burda çocuklugumuzu yaşayalım dedik ama görüyorumki kabadayı her yerde var bizde söylenecek en güzel lafı söyledik tehdit etme adamsan gel başımızın üstünde yerin var dedik dost gelene boynumuz kıldan ince düşman gelene zülfikar gibi olmayıda biliriz...Sevgili dostum emin ol bu tartışmalar benimde hoşuma gitmiyor biz normal yaşam peşindeyiz 4 duvar degil kısaca dost gelene boynumuz kıldan ince kişinin niyeti düşmanlıksa onada hoş geldin deriz...Ayrıca sabri abiye davet edersen geliriz demişsin o kuşlarda benimdir yolun düşerse başımızın üstünde yerin var misafirperverligimizide görüsün nasıl adam oldugumuzuda allaha emanet ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri