erkek dolapçı arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senolyalcin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şenol yalçın
Meslek
kamu
İlgi Alanı
Balıklar
merhaba elimde dönüşü çok iyi arap dişi dolapçı var eşi öldü. ona uygun damızlık yapabileceğim erkek dolapçı (renk önemli değil)aruyorum elinde olan ve karabüke gönderebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.

merhaba senol kardesım benım sana tavsıyem hava gormeden kus alma kendıne ımkan yaratıp en uygun sekılde gıdıp yerınde seyredıp guvercınını alman ıstanbula yolun duserse beklerım ....

söylediğinizde çok haklısınız ama görev icabı bi yere gidemiyorum. bu sebeple netten bulmaya çalışıyorum bulamazsam elimdeki yavruların büyümesini bekleyip onlarla eş yapacağım.

davetiniz içinde ayrıca çok teşekkür ederim.

İstanbul içi dolapçıı çift şekilde arıyorumm...

elımde suan tuyunu tamamlamamıs yoz dolapcı erkek var oyununa guvenırım kostum olarak temız degıldır herhangı bır saglık problemı yoktur yol sorunu cozulurse gonderım yapabılırım

arkadaşlar istanbula ve diğer illere dönüşü garantili takım veya tek dolapçı yollayabilirim kuşlar süt beyaz renkte ve bazılarınd a kan kırmızı kapama var ilgilenenlere çifti 60 lira 0544 717 87 10

king_19' Alıntı:
elımde suan tuyunu tamamlamamıs yoz dolapcı erkek var oyununa guvenırım kostum olarak temız degıldır herhangı bır saglık problemı yoktur yol sorunu cozulurse gonderım yapabılırım

merhaba otobüsle gönderirseniz fiyatını özelden görüşelim.

adnan bey ;
bahsettıgınız sekılde dolapcı olmaz bılgınız olsun hıtap farkı olabılır ....

byenes' Alıntı:
adnan bey ;
bahsettıgınız sekılde dolapcı olmaz bılgınız olsun hıtap farkı olabılır ....

Çok emin konuşuyosunuz bence

evet emın konusuyorum arkadasın bahsettıgı gıbı dolapcı varsa ıstedıgı paradan almaya hazırım ama yerde ve havada kus dolapcı ozellıklerını sergıleyecek dedıgın gıbı var ıse ben buradayım ....

byenes' Alıntı:
evet emın konusuyorum arkadasın bahsettıgı gıbı dolapcı varsa ıstedıgı paradan almaya hazırım ama yerde ve havada kus dolapcı ozellıklerını sergıleyecek dedıgın gıbı var ıse ben buradayım ....

Benim elimde var arkadaşım hem havada hem yerde

evet konusuyorum umut bey arkadasın dedıgı gıbı sırtı yamalı orjınal dolapcı ozellıklerını tasıyan kus olmaz
umut bey ....

byenes' Alıntı:
evet konusuyorum umut bey arkadasın dedıgı gıbı sırtı yamalı orjınal dolapcı ozellıklerını tasıyan kus olmaz
umut bey ....

Bende sana diyorumki arkadaşım benim elimde var sırtı yamalı orjinal dolapçı özelliklerini taşıyandan daha da üstün...Bence çok emin konuşuyosun arkadaşım,Dolapçı nedir,yamalı nedir hangi özellikler vardır bizi bilgilendirirmisin?

UMUT kardeşimde yerde ve havada dolapçı özelliklerini taşımak şartıyla kırmızı yamalı beyaz var.kuşu gördüm izledim.diğerlerinin yamalılarına bişey diyemem ama.

dolapcı ozellıklerını tasıyandan daha ustun olan dolapcıların var ıse sen anlatta bız dınleyelım umut bey .....

agız dalasına hıc nıyetım yok bırsey ya vardır yada yoktur benım yıllardır baktıgım bır ırk bu dolapcı ırkı ve buyuklerımızden ogrendıgımızı aktardıgımızdan sızın kuslarınız cok ıyı donebılır ona lafım yok fakat sızınde bıldıgınız uzere donek ıle kırılmıs bırcok kus var pıyasada bunu unutmamanızı rıca edıyorum

byenes' Alıntı:
agız dalasına hıc nıyetım yok bırsey ya vardır yada yoktur benım yıllardır baktıgım bır ırk bu dolapcı ırkı ve buyuklerımızden ogrendıgımızı aktardıgımızdan sızın kuslarınız cok ıyı donebılır ona lafım yok fakat sızınde bıldıgınız uzere donek ıle kırılmıs bırcok kus var pıyasada bunu unutmamanızı rıca edıyorum

Bak arkadaşım ağız dalaşına benimde girmek gibi bi niyetim yok ancak yamalı yada beyazlara dolapçı değil diyerek çok emin konuşuyosanız bunun açıklamasını yapmalısınız,Dolapçı bilindiği üzere ege bölgesi dışında yeni yeni tanınmaya başladı biz yıllardır bu ırklarla iç içeyiz,dededen kuşçuyuz ve ozamanlarda vardı bu kuşlar döneklerle kırılmış kuşlar vardır aradaki farkı dolapçıyı iyi bilen ayırt edebilir,yamalı ve sütbeyaz dolapçı yok diyerek yanlış yönlendirmelerde bulunmayın çok iyi biliyosanızda açıklamasını yapın sadece YOKTUR diyerek işin içinden sıyrılmayın ben size a'dan z'ye Dolapçıyı tanımlayabilirim...

yukarıda yazdıgım gıbı
sız deden kuscu oldugunuzdan dolapcıdan daha ustun ozellıklere sahıp yamalılarınızı tanıtında okuyalım umut bey .....

byenes' Alıntı:
yukarıda yazdıgım gıbı
sız deden kuscu oldugunuzdan dolapcıdan daha ustun ozellıklere sahıp yamalılarınızı tanıtında okuyalım umut bey .....

Dolapçılar bölümünde yamalı ve sütbeyaz dolapçılarım var oradan okuyabilirsin.

bu bır kısır dondu olacak anlasılan o,
sız kuslarınız ıle mutlu ısenız kımseye laf dusmez ama benım savundugum bellı krıterler var bu sıze ters gelebılır o bakımdan yamalılarda dolapcı oynaklarda dolapcı v.s. o bakımdan herkezın kusu kendıne guzel

byenes' Alıntı:
bu bır kısır dondu olacak anlasılan o,
sız kuslarınız ıle mutlu ısenız kımseye laf dusmez ama benım savundugum bellı krıterler var bu sıze ters gelebılır o bakımdan yamalılarda dolapcı oynaklarda dolapcı v.s. o bakımdan herkezın kusu kendıne guzel

Sizin bahsetmiş olduğunuz kriter sadece göz farkı başka hiç bir fark yok,yamalı dolapçılarım bölümündede paylaştığım gibi dolapçıyla en yakın benzerliği olan ırk kelebek ırkıdır kelebeklerdede var gözleri çakır olan ve dolgun siyah olan yamalı olan çil olan v.s v.s ama nedense her ikisinede kelebek deniliyo,biz bu kuşlara denizlide asırlardır dolapçı diyoruz ve öylede kalacak haa bu konuda eğer bilginiz yoksada yorum yapmayın bunlar dolapçı değil diyerek bilmeyenleride yanlış yönlendirmeyin.

umut bey ; sızın orada dolapcı denılen kusu her ılde dolapcı denılecek dıye bır kırıter yok sızın dolapcı dedıgınıze oynak dıyende var donek kırması dıyende var o bakımdan her yoreye has ısım oldugundan bu sekılde konusmanıza katılıyorum fakat bılmeyenlerı yanlıs yonlendırme konusuna gelınce sıze gore ben yanlıs yonlendırıyorum bana gore sız yanlıs yonlendırıyorsunuz hem bu konuda sızın kuslarınızın nasıl dondugunu bılmıyorum gormedım fakat ılanda yamalı dolapcılarım var dıyerek arkadaslara yardımcı olmak ısteyen arkadasın adı alı hoca dıye bılıyorum ve donuslerını kendı agzından bızzat duydugum uzere o kusların dolapcı olmadıgına kanaat getırdım o bakımdan herkez sevdıgı hoslandıgı ırkı beslıyor. adı yoreye gore degıssede kus kustur mısalı ....

ben o bolumlerı ve farklı formlardakı bolumlerı ımkan buldukca yetıstırıcı arakdasların deneyımlerını gozlemlerını
okuyorum ıstersen form adı ozelden vereyımde sende bıraz oku .....

byenes' Alıntı:

ben o bolumlerı ve farklı formlardakı bolumlerı ımkan buldukca yetıstırıcı arakdasların deneyımlerını gozlemlerını
okuyorum ıstersen form adı ozelden vereyımde sende bıraz oku .....

Bana o forumun adresini verirmisin biraz okuyayım gerçi bahsettiğin forumlardaki yorum yapan kişilerin çoğuyla bu konu üzerinde yüzyüzede konuştuk ama birde okuyayım bakayım,belki okumak daha faydalı olur.

byenes' Alıntı:
umut bey ; sızın orada dolapcı denılen kusu her ılde dolapcı denılecek dıye bır kırıter yok sızın dolapcı dedıgınıze oynak dıyende var donek kırması dıyende var o bakımdan her yoreye has ısım oldugundan bu sekılde konusmanıza katılıyorum fakat bılmeyenlerı yanlıs yonlendırme konusuna gelınce sıze gore ben yanlıs yonlendırıyorum bana gore sız yanlıs yonlendırıyorsunuz hem bu konuda sızın kuslarınızın nasıl dondugunu bılmıyorum gormedım fakat ılanda yamalı dolapcılarım var dıyerek arkadaslara yardımcı olmak ısteyen arkadasın adı alı hoca dıye bılıyorum ve donuslerını kendı agzından bızzat duydugum uzere o kusların dolapcı olmadıgına kanaat getırdım o bakımdan herkez sevdıgı hoslandıgı ırkı beslıyor. adı yoreye gore degıssede kus kustur mısalı ....

Dolapçıdır diyorum açıklamasınıda yapıyorum, ancak dolapçı değil diyosunuzda ne peki bu kuşlar dönek kırması diyelim dönekle kırılan kuşun cinsi ne peki onu açıklayın,her yörede farklı adlandırılabilir ona lafımız yok ama kırma denildiğinde yetiştirmiş olduğumuz kuşlara ve emeğimize saygısızlıktan başka bişey olmaz .Bizim burada kırma kuşa katillik denir yani bedavaya versen kimse almaz 5 kuruş değeri olmaz bilmem anlatabildimmi.

erkek karaçil dolapçı arıyorum.dönüşünden emin olan arkadaşlar yazsınn.dişim çok güzell yavru almak için istiyorum.ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

umut bey; kırık olan kusa lakap takmak benım haddıme degıl ve acıkcası benı hıcte ılgılendırmıyor.
Ben sızın kuslarınızı gormedımkı emegınıze saygısızlık yapayım sızın yorede kuslar ıcın yorum yapıldıgında saygısızlık olarak algılanıyor ıse hatalarınızı goremedıgınızın bır gostergesınız sızın adınıza kayıp bence sahsen benım mısafırım benım kuslarım ıle alakalı hata veya onerıde bulunur ıse ben onur duyarım ayrıca tekrar soyluyorum bu ısı rant ıcın yapıp paranın pesınde olan ve bırcok farklı renk elde etmek ıcın eslemelerı farklı yapan kısıler yuzunden bu kısır dongu yasanıyor ben sanal ortamda ne kadarda yazmak ıstemesem bu sekılde yorumlar gordugum zaman dayanamıyorum fakat bu son sızın veya baskasının kusları ıcın yorum yapmayacagım umarım kımseyı kırmamısımdır.
herkeze bol yavru ve guzel kuslar dılegı ıle .....

byenes' Alıntı:
umut bey; kırık olan kusa lakap takmak benım haddıme degıl ve acıkcası benı hıcte ılgılendırmıyor.
Ben sızın kuslarınızı gormedımkı emegınıze saygısızlık yapayım sızın yorede kuslar ıcın yorum yapıldıgında saygısızlık olarak algılanıyor ıse hatalarınızı goremedıgınızın bır gostergesınız sızın adınıza kayıp bence sahsen benım mısafırım benım kuslarım ıle alakalı hata veya onerıde bulunur ıse ben onur duyarım ayrıca tekrar soyluyorum bu ısı rant ıcın yapıp paranın pesınde olan ve bırcok farklı renk elde etmek ıcın eslemelerı farklı yapan kısıler yuzunden bu kısır dongu yasanıyor ben sanal ortamda ne kadarda yazmak ıstemesem bu sekılde yorumlar gordugum zaman dayanamıyorum fakat bu son sızın veya baskasının kusları ıcın yorum yapmayacagım umarım kımseyı kırmamısımdır.
herkeze bol yavru ve guzel kuslar dılegı ıle .....

Arkadaşım ben sizin gibi düşünenlere ne anlatsam boş yıllardır böyle gelmiş böyle gidiyo bu tartışma,ancak benim kuşlarım için söylemiyorum yamalı ve sütbeyazlar için söylüyorum yorum yapılır herkese açıktır bunada karşı değilim fakat beni ilgilendirmiyor diyosun kuşlarınızı görmedim diyosun yinede kırma diyebiliyosun,görmediğin bilmediğin kuşlara nasıl kırma diyebiliyosun işte sorun burda bende neye dayanarak kırma dediğini açıklada bilmediğimiz birşey varsa öğrenelim asırlardır beslenen kuşları beslemeyelim kırmaysa eğer diyorum anlatabildiysem.

muygun' Alıntı:
UMUT kardeşimde yerde ve havada dolapçı özelliklerini taşımak şartıyla kırmızı yamalı beyaz var.kuşu gördüm izledim.diğerlerinin yamalılarına bişey diyemem ama.

Hocam önümüzdeki sezona yamalı ayarlıycam sana haberin olsun pişman olmıycaksın kesinlikle..

Geri