erkek dolapçı arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senolyalcin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
HÜSEYİNLE SEN BULAŞTIRCANIZ BENİ ŞU SİBOPSUZLARA:)SENDE SİBOPLU BESLİCEKSİN AMA! YAMALI ERKEĞİ YENİ ALDIĞIN OYNAK YAMALI DİŞİYLE EŞLETİRSEN YAVRULARINDAN OLUR.BİDE SİZİN DOLAPÇILARI UÇURALIM BAKALIM.

muygun' Alıntı:
HÜSEYİNLE SEN BULAŞTIRCANIZ BENİ ŞU SİBOPSUZLARA:)SENDE SİBOPLU BESLİCEKSİN AMA! YAMALI ERKEĞİ YENİ ALDIĞIN OYNAK YAMALI DİŞİYLE EŞLETİRSEN YAVRULARINDAN OLUR.BİDE SİZİN DOLAPÇILARI UÇURALIM BAKALIM.

Hocam şuan sadece elimde sarı yamalı ve kırmızı yamalı var,kırmızı yamalı erkeğin eşi aynı kendisi gibi dolaplı ikisi eşli kafa 10 numara ikisinin yavrularından sana ayıracam önümüzdeki sezona artık pişman olmuycaksın emin ol.

1 tane erkek dolapçı lazım dedim. iş büyüdü de büyüdü bu arada benim yavrularda büyüdü ve eşe geldi. haliyle başka kuşa da ihtiyaçda kalmadı. :http://www.kuscular.org/posting.php?mode=reply&f=134&t=14866#) :tamam: bu vesileyle dolapçı kuşu tekrardan irdelenmiş oldu. işin şakası bir yana böyle önemli bir konuyu bu konuya vakıf olanlardan daha özel bir konu başlığı altında okumayı tercih ederdim.

Geri