Erkek kağıt maviye dişi dumanlı vurmak uygunmudur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Karabuklu78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kurtadam
Meslek
kscu
İlgi Alanı
Kediler
S.a abilerim ve kardeşlerim cok güzel oyunlu kağıt mavim ve dumanlım var 2 side ucurduğum zman 2 saatten asağı ucmuyolar bunları eşe soksam ne tür yavru alırım şimdiden teşekkürler

kardeş ayrı rekde kuşları birbirine vurmanda bir sakınca olmaz ikiside yeterki oyun kuşu olsun denemekde fayda vardır tabi ama bana görede tutmasından cok kuşların ilk başda damarı salam olması yani soyunun temiz olması daha önemli cünki verim alasın renkleri ne vercegi belli olmaz ikiside ayrı ayrı rekde oldugu icin kuşların soyunda ne renk varsa hepsinden ayrı ayrı da verebilir iki rekden oluşup ortaya başka bir rekde cıkabilir kuşların neyden cıkdıgını biliyorsan benzetirsin zaten yavruların rengini fizigini onuda sen bilirsin. Allah gönlüne göre versin şans işi birazda insanın kolpası oluyorda kuşun niye olmasın kolpa boş kuşları besleme emegine yazık olur ama benim icin önemli deil diyorsan ben her kuştan tatmin olurum zevk alırım diyorsan sen bilirsin saygılar.

S A BURAK NEYİ NE RENKLE ES EDERSEN ET NESLİNDE NE VARSA RENK OLARAK HEPSİNİ VERİR KANIYLA GENLERİYLE ALAKALI BIR DURUM ARABI ARABA VURSAN HEP ARAP ALIRSIN GARANTİSİ YOK YANİ

SAYGILAR

Cok teşekkür ederim kuşlarımın soyları cok güzel :) eşe vurdum su an yumurtaya kızıyolar bn ne tür yavru cıkıcıgına merak ediyordum bilgileriniz için teşekkür ederim

Geri