erkek kuş

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
vedat demirci
Meslek
mermerci
İlgi Alanı
Kediler
selamlar

erkek kuş oyuna başlamış vaziyette iken ucarken ginede havada arada sırada bile olsa şakşaklayıp takla atarmı?

aslında aynı şey dişi kş içinde gecerli kuşların üzerine başlamış kuş şakşaklayıp takla atarmı?

mermerci-vedat' Alıntı:
selamlar

erkek kuş oyuna başlamış vaziyette iken ucarken ginede havada arada sırada bile olsa şakşaklayıp takla atarmı?

aslında aynı şey dişi kş içinde gecerli kuşların üzerine başlamış kuş şakşaklayıp takla atarmı?

bunları yapmamalı her ikisi içide geçerli.

OYUN SÖKMÜŞ YAVRU EKESİ ERKEK KUŞLARIN KIZMADIĞI SÜRECE ŞAKŞAKLAMA HAREKETİNİ YAPMASI HOŞ KARŞILANMAZ.. OYUN SÖKMÜŞ KIZGINDA DEĞİL AMA HALA HAVADA ŞAKŞAKLAYAN VEYA BEL KIRAN KUŞLAR OYUN BIRAKABİLECEĞİ SİNYALİNİ VERİR..

burda bi kaç arkadaş idda ediyor oyun kuşu şakşaklayarak takla atar diye bende bi erkek yavru var oyun tam manasıyla sökmedi ama teke düşdü altını yapıyor eşe girdi şu an yumurtaya yatıyor yumurtasının çıkmasınna bı kaç gün kaldı ama havada hala çok şakşaklıyor bazennde şakşakladıgında taklayı yuvarlıyo kuşlarınnn üzerinede oynuyor ben bu kuş iyi olmaz diyorum ısrarla ıyı olur yavruya kussun diyorlar bende burdaki ustalara bi sorayım dedım

Geri