ERTAN ATES (KIRIKKALE) -

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertan ates
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Masallah ertan abi kuslarinda senin gibi yakisikli güle güle besle ucur abi Allaha emanetsin...

kadir teşekkür ederim çok saol ,elimizdekiler bunlar ayrıca o senin güzelliğin iyi niyetin...saygılar

maşallah ertan abi
Allah nazardan korusun
gerçekten kuşların kendilerini belli ediyo zaten
saygılar

Maşallah Allah nazarlardan saklasın, hepsi harika kuşlar ama kabak olanlar daha bir başka bana göre.
Güle güle iyi günlerde uçurup besleyin.

Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

bütün yorum yapan arkadaşlara iyi dilek ve beğenileri için ayrı ayrı teşekkür ederim...saygılar

abilrin en güzeli kuşların senin kadar güzel degiller hatta birazda kargaya benziyorlar ALLAH gönüne göre versin nede olsa bende hepsindn var hahahaha gargalarıyın ellerinden öptüm seeni sviyorum tabi gargalarımızıda=))))))))))

gökan gene kopardın beni ,ağzının suyu aktı demi kuşlara sana yok artık bunlardan olsa dükkan senin kardeşlerin en güzeli.....elindeki kuş tam oyuna başladığında haber ver ...)))))))))))))))) çırak

verme abi napcam nede olsa snde olmayan bende var senin varıgın dunyalara deger abi kuştan sıkıntım yok hayati abimle senin sayende sıkıntısı olanlanlar düsünsün gerci bizimkiler 100 metre oynamıyor ama=))))

BOZDUMANLI

Ekli dosyalar

• resim18.webp
    resim18.webp
    109.8 KB · Görüntüleme: 646
masallah bu bozdumanlı kırlıde guzelmıs (: abı bole taksıt taksıt yapma su ısı ya (:

oğuz kardeşim :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) umut a veriyim dediğim kuş bu ......

Merhaba Ertan Abi,
Maşallah bu donuksinekli karanfilli de çok çok güzelmiş.
Bence bunu Umut'a değil de derslerini aksatmayıp çalışan bir arkadaşa karne hediyesi olarak verebilrisiniz :heyo:
Ama,inşallah Umut'un da kuşu görünce belki aklı başına gelir de biraz ders çalışır. :haha:
Sınavı olan tüm arkadaşlara da yeri gelmişken başarılar dilerim.
Selamlar.
Khalid

Vay benim dayıcığım nasılsın :haha: Maşşallah bu ne güzellik böyle.

Umut vaz geçtiyse ben alayım DAYIcığım benim :haha:

Ertan taksitle akıl alma diye buna derler,güle güle besle tüyü kadar hayrını gör.

Selamlar sağlıcakla kal.

abi benim kuşumu kimseye vrme yoksa bidaha kus alamzsın söyleyeyim en kıs mnda göndrmeni rica ediyorum

ben nerelere gidiyim ne yapıyım :hungur: benim kuş uçurmaya hakkım yokmu?

bu kus duzgun seyıse yakısır benmı acaba :P :D :D :D

S A ERTAN KARDESİM RESİMLE ANLAYACAK KADAR OLAMADIK DAHA AMA PER CEMİNE BAKARSAK SENİN YUKARDAKİ KUSLARLA BAGLANTILI OLDUGUNU SANMIYORUM AMA İYİ KUSA BENZİYOR SEN İYİSİMİ BUNU YA GÖKHAN A YADA OGUZ A VER KURTUL

BU KUS SENİN KAFANI KARISTIRIR????

kuscu_marik' Alıntı:
S A ERTAN KARDESİM RESİMLE ANLAYACAK KADAR OLAMADIK DAHA AMA PER CEMİNE BAKARSAK SENİN YUKARDAKİ KUSLARLA BAGLANTILI OLDUGUNU SANMIYORUM AMA İYİ KUSA BENZİYOR SEN İYİSİMİ BUNU YA GÖKHAN A YADA OGUZ A VER KURTUL

Muharrem kardeş bana verip kurtulsa olmazmı :haha: :haha:

DAYI mla arama girmeyin.Benim kafam karışsın dayım rahat olsun.

Selamlar.

şenol tunç' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:

Muharrem kardeş bana verip kurtulsa olmazmı :haha: :haha:

DAYI mla arama girmeyin.Benim kafam karışsın dayım rahat olsun.

Selamlar.
senol kardes bu kus sana olmaz herhalde çünkü en az 3//4/// adam boyu gidiyormus
seninkiler standart 2 adam boyu oldugundan seninde kafan karısır

saygılar

Sevgili kardeşim ERTAN güvercinlerinden önce senin dostlugun vede kardeşligini seviyorum.Kuşlarında Avrupa standarlara uygun ALLAH ım agız tadıyla beslemek nasip etsin..selam ve saygılarımla...Hayati

hayati abi çok teşekkür ederim,dediğin gibi dostluğun arasına hiç bişey giremez,şuda bi gerçek ustam sensin.......saygılar sunarım

abi 3. sayfanın son resmi olan karasinekli aynalı aklımı aldı desem yeridir
saygılar

s.a.

ertan abi bence o kuşu kımseye verme..::):) uzak bir yere gönder doğuya falan..:):) maksat kımse yarın öbürgün yavrusunu kuzu iddia edip senle uçurmasın..:):9:)

kuşların maşallahı var abim kazasız belasız uçur inş.

Geri