Eski kuşçularımızdan fotolar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reshath
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 843

reshath

Üye
Siteyi ziyaret et
cok sacma bi siteniz üye oldugumuda bin kez pişmanım.10 kez mail attım uyeliğimi silin diye ama nerde öyle insancıl adminler.malum sitenin cok az üyesi olunca adamlar silemiyolar.yemiyo.size zahmet yöneticilerden biri bana ulassında savcılığa verecegim dilekcenin örnegini verecem.malum kanun gereği lazımmıs.

Kardeş sen bu siteye üye oldun diye para kazandırıyon sanma biz buraya birbirimizin dostluğunu kazanmak için üye olduk sadece sen üye değilsin bu siteye senin gibi binlerce yüzbinlerce üyemiz var ayrıca bu site TÜRKİYE'nin en çok ziyaret edilen sitesi!!!...

reshath' Alıntı:
cok sacma bi siteniz üye oldugumuda bin kez pişmanım.10 kez mail attım uyeliğimi silin diye ama nerde öyle insancıl adminler.malum sitenin cok az üyesi olunca adamlar silemiyolar.yemiyo.size zahmet yöneticilerden biri bana ulassında savcılığa verecegim dilekcenin örnegini verecem.malum kanun gereği lazımmıs.

siz neler saçmalıyorsunuz.
6000 e yakın üyemiz var siz gibilere hiç mi hiç ihtiyacımız yok.
sistemden uzaklaştırıldınız.
kimse sizi zorla üye yapmadı.

reshath; nickli arkadaşım herkezin düşüncesine saygı duyarım, sitenin hangi yönünü begenmedin ,bir duzensizlik varsa hep beraber cözmeye çalışırız.Üyelik paralı değil nede olsa dijitürk aboneliği gibi ,kendini bu kadar sıkıntıya sokma girmezsin olur biter.Zaten üyelik bilgilerini tam doldurmamışsınız ad ,soyad vb.

Gelelim konumuza;
Eski üstadlarımızın burada resmini görmek, onları yaşıyomuş gibi aramızda görmek mutluluk verici.Hayatta olanlara Allah c.c. uzun ömür versin, hayatta olmayanların toprağı bol mekanı cennet olsun.

Sevgili arkadaşlar niye böyle ne olduğu belirsiz kişilerin yazdığı mesajlara yorum yaparak İbrahim Akdemir beyin açtığı konuya zarar veriyoruz ki?amaç İbrahim beyin açtığı konuya direk zarar vermek me aramıza yeni katılmış olan İbrahim beyi sitemizden bir nebze olsun soğutmak adam burayı efendilikle gelmiş serserinin biri yok pişmanım da yok efendim silin dedimde siteniz çok kütüde vsvsvs atıp tutmuş yavv kardeşim senin hayatın boyunca böyle bir ortamın veya siten olabilir mi bu bir düşün sonra konuş da sadece ağzımızla gülelim!

Adminden ricamdır=İbrahim Akdemir beyin açtığı konuyla alakası olmayan tüm mesakların silinmesini talep ediyorum lütfen bu şekilde çocukca zekalarla alçak davranışlardan vazgeçin kendinize iş bulun bu siteyle uğraşmak demek Geröek kuşçular derneği sitesiyle uğraşmak demek buna da gücünüz yetmeyeceğine göre lütfen tasınızı tarağınızı bu siteden toplayıp defolun gidin hepinizim kim ve kimler olduğunu biliyoruz bu kadar yüzsüzlük yapmayın artık yeter.

Adminden tekrar rica ediyorum İbrahim Akdemir beyin açtığı konuyla alakası olmayan tüm mesajların arşive taşınmasını veya silinmesini talep ediyorum ve Site yetkilisi olarak İbrahim Akdemir abmizin daha gelişr gelmez sitemizde böyle bir olayla karşılaşmasından utanç duyuyorum ve özür diliyorum aramıza hoş geldin dedik ama devamında ki mesajları lütfen Admin silsin Adminin anlayışla karşılayarak bu ricamı yerine getireceğine eminim herkese iyi zamanlar dilerim.

reshath' Alıntı:

Kısa Ve öz Oku Anla.
Sevgili üyelerimiz,
Siteden ayrılmak isterseniz, bunu hiç kimseye bildirmenize gerek yok, bir daha hiç mesaj yazmamanız yeterli olacaktır. Hele de "falanca nedenden bu siteden gidiyorum, elveda!" gibi bir mesaj ile hiç boşuna vakit kaybetmeyin.

Buradan üyeliğinizi sildirmeniz söz konusu olamaz. Benim üyeliğimi ve mesajlarımı silin diye bize mesaj atmayın. Madem üyeliğiniz, madem mesajlarınızı sildirecektiniz neden üye oldunuz? Forum yönetimi bazı zamanlarda tüm üyelere sistem tarafından bilgi mesajları gönderir, bu gibi mesajlarda gelmesin diye bize geri dönüş yapmayın. Madem geldiniz üye oldunuz bu mesajlarıda alacaksınız.

Mesajlarınızın silinmesinden veya kilitlenmesinden dolayı sinirlenipte saçma sapan, art niyete dayalı tepkiler göstermeyin, rezil oluyorsunuz.

Yeni gelecek bir ziyaretçiye, siteyi kötü bir yermiş gibi göstereceği için, bu tür mesajlara forumlarımızda yer verilmesi beklenmesin.

Sanki üyelik aidatı varmış gibi, üyelik iptali için açık dilekçe verilmesi de pek gereksiz. Son koz olarak üyelik iptalini anons edip taraftar toplamaya çalışmak, sitemize zarar verici bir hareket olarak kabul edilir.

Siteye mesaj yazmak, üye olmak zorunlu değildir, kimseyi zorla üye yapmayız, zorla burada da tutmayız, zorla mesaj yazdırmayız. Ziyaretçi ve üyeler için tümüyle bedava bir sitede, kendimizce yararlı bir amaca hizmet etmeye çalışıyoruz. Böyle düşünenler için sitemiz bulunmaz bir fırsat. Bunun değerini anlamayanlar için ise, muhtemelen başka siteler daha eğlenceli olacaktır.

Bizi mahkemeye verecek kişi hiç durmasın hemen versin belki daha önceden deneyipte başarılı olamaynlara ders vermiş olursunuz. Ama merak ediyorum da neyi, ne göstererek mahkemeye verceksiniz bizi. İyi haerlerinizi bekliyorum. Bende sizin sayenizde özel hayatımda zaman kazanırım belki.
Bu arada siz bize mail attığınızdan ve bize ulaştığınızdan eminmisiniz. Normalde sizin gibi şahısları siz demedende silerdik te..
:heyo:
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Geri